Şimdi Ara

Asus N56 - Samsung Cronos Kararsızım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Muğla merkezde bulunduğum için başlıkta geçen laptoplara yakından bakamadım. En son geçen gün Teknosa'ya Asus N56 geldide ona dokunabildim. Hoşumada gitti. Bileşenleri birbirine yakın olduğundan Samsung Cronos yada Asus n56 seçeceğim. Ancak cronosu elime almadığımdan, kasa kalitesi bakımından ikisinide incelemiş arkadaşlar varsa hangisinin daha kaliteli olduğunu söyleyebilirler mi? Vatan indirimini takip etmekteyim. İzmir'e gidip yada Bodrum'a peşin paraya ikisinden birini alacağım. Teşekkür ederim...

• Asus hakkında yeterince bilgi var bide forumdan samsungu takip et ve bencede ikisinide gormeden karar verip alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: eser123

Muğla merkezde bulunduğum için başlıkta geçen laptoplara yakından bakamadım. En son geçen gün Teknosa'ya Asus N56 geldide ona dokunabildim. Hoşumada gitti. Bileşenleri birbirine yakın olduğundan Samsung Cronos yada Asus n56 seçeceğim. Ancak cronosu elime almadığımdan, kasa kalitesi bakımından ikisinide incelemiş arkadaşlar varsa hangisinin daha kaliteli olduğunu söyleyebilirler mi? Vatan indirimini takip etmekteyim. İzmir'e gidip yada Bodrum'a peşin paraya ikisinden birini alacağım. Teşekkür ederim...

Asusdaki ekran kartı gt650m, crhonos daki gt640m. Asusdaki ekran kartı daha yüksek ve biraz daha uzun güncel kalır. Samsung chronos kullanıcı forumundan kasa kalitesi, soğutma vs. gibi konular hakkında bilgi edinip karar verebilirsin. Teknosadaki ürünü de indirime girerese 2250-400 tl gibi fiyatlara alınabilir. Chronos da indirimle 2600 tl gibi fiyatlara düşüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.