Şimdi Ara

ASUS N56VM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-n56vm-s4061v-n56vm-s4061v-core-i7-3610qm-230ghz-6gb-1000gb-156-dvdrw-2gb-gt630m-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=61627 => 2091TL

http://pcdepo.com/asus-n56vm-s4062d-8gb-i7-3610-notebook-urun8212.html => 2095TL

Pcdepo daki biraz daha iyi geldi bana...
    Sizce hangisini tercih etmeliyim vatandan almak daha mı iyi olur daha güvenilir bi mağaza die düşünüyorum.....???????

• n56vm yerine n56vz daha mantıklı bir tercih olur.
  • fiyat farkı var ama...
  • N56VM iş görür 1600 lük 8Gb ram uçurur cihazıı
  • Bencede N56VM 8 gb lık hakkında hiç olumsuz yorum görmedim
  • @fasli @sereflikoc29

arkadaşlar bende n56vm var 4gb lık ek ram almayı düşünüyorum.8gb a tamamlayacağım. bu ram 4gb 1600mhz onu anladım.

fakat cl diye bir şeyde varmış.
    cl9 cl10 cl11 diye. n56vm de şu an takılı olan cl , kaç olanı?

n56vm deki ram in markası ne?

bir de bunu serviste değilde ben takarsam garanti zarar görür mü? garantiyi iptal ederler mi?
  • Merhabalar. Ben n56v dizüstünü 17.07.2012 tarihinde aldım. Dizüstündeki sorun: açılış süresi yaklaşık 4 dakikayı buluyor. Bende bir laptop daha var i3 işlemci o 1.30 dkya açılıyor. Bu nasıl bi laptopdur ya? Her özelliği var fakat özelliği ile laptopun alakası yok. Bakın size problemleri sayayım:

1- Açılış çok yavaş 4 dakikayı buluyor.
    2- Windowsun içinde programların açılması çok yavaş. (Düşünün bi 3d maxsı 3 dakikaya açıyor. Ben 3 dk başındamı beklicem lan bu laptopun. Hızlıdır diye aldık hepsinden yavaş çıktı)
    3- Disk okuyucusuna cd takınca titriyor ve kötü bir gürültü çıkarıyor. yani düşünün onun titremesinden film izlenmiyo.
    4- Hoporlorlerden de işlemler yapınca birden pıt pıt sesler geliyo.

Yani i3 işlemcili bir laptop, aynı harddiske sahip ve ondan asusdan hızlı açılıyorsa ben bu asusu çöpe atmak istiyorum. Bu ne lan? O kadar para verdim. Açılması için 4 dk bekliyorum. Çok saçma bir laptop.

Sonra ben bunu 23.08.2012 tarihinde asus teknik servisine gönderdim. Şikayetlerimi yazdım. Sonra 10.08.2012 tarihinde geldi. Kağıtta ''işletim sistemi yeniden yüklendi. Genel bakımı yapıldı.'' yazıyor ama hiç bir şey yapmamışlar. Hala aynı, aynı. Yarın teknik servisi arayıp onları asusa şikayet edeceğimi söyliyecem. Üsküdardaki asus teknik servisinden bi cacık olmaz. Size tavsiyem almadan önce bir kontrol edin. Belki benim aldığım çok yavaştır. Belki sizinkisi normaldir. Asusu tercih ettiğim için çok pişmanım. Birde bu yavaşlık hakkında yazabilirmisiniz? Bunun sorunu nedir? Benim ne yapmam lazım? Sizin aldıklarınızdada böylemi? Şimdiden teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS X550VX BATARYA
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcusxxx

@fasli @sereflikoc29

arkadaşlar bende n56vm var 4gb lık ek ram almayı düşünüyorum.8gb a tamamlayacağım. bu ram 4gb 1600mhz onu anladım.

fakat cl diye bir şeyde varmış.
    cl9 cl10 cl11 diye. n56vm de şu an takılı olan cl , kaç olanı?

n56vm deki ram in markası ne?

bir de bunu serviste değilde ben takarsam garanti zarar görür mü? garantiyi iptal ederler mi?

Hocam ben kendim asus tryeye mail attım.dediler ki cihaza tornavida dediği an cihazınız tümüyle garanti dısı kalır dediler.Zor degil isterseniz kendiniz de mail atın.Ram yükseltmek istiyorsanız gönderin 4 GB rami 200 tle biz takarız diyorlar.Ben HDDyi ve optik sürücüyü çıkardım ve çıkarırken garanti devre dısı diye bastan kabul ettim.Birsey olursa en basa donerim,hepsini eski yerine takar gönderirim,cok cok geri gönderirler :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mazide35

Hocam ben kendim asus tryeye mail attım.dediler ki cihaza tornavida dediği an cihazınız tümüyle garanti dısı kalır dediler.Zor degil isterseniz kendiniz de mail atın.Ram yükseltmek istiyorsanız gönderin 4 GB rami 200 tle biz takarız diyorlar.Ben HDDyi ve optik sürücüyü çıkardım ve çıkarırken garanti devre dısı diye bastan kabul ettim.Birsey olursa en basa donerim,hepsini eski yerine takar gönderirim,cok cok geri gönderirler :)

@mazide35

macera ruhumda var diyorsun yani

200 tl çok fazla demişler.ben 4gb 1600mhz rami gittigidiyorda 44,90 TL ye gördüm.kargoda dahil.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/hynix-4gb-ddr-3-notebook-rami-tek-parca-sifir-61846616

4gb lık ram in piyasa fiyatları 45 ile 60 tl arasında değişiyor.44,90 tl ye satan adamında bundan para kazandığını ve ASUS'unda toplu alım yapıp daha ucuza bu rami aldığını düşünürsek ASUS'un Türkiye servisinin fahiş işçilik ücreti aldığını söyleyebiliriz.

N56 nın üzerindeki ram in markasına dikkat ettin mi? ne yazıyordu hatırlıyor musun? birde N56VM de var olan ram cl9 mu cl10 mu cl11 mi ? bir bilgin var mı bu konuda?

sen hangi marka ram aldın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcusxxx -- 12 Ağustos 2012; 19:27:05 >

• Arkadaşlar bana yardım edin lütfen

http://forum.donanimhaber.com/m_64489298/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.