Şimdi Ara

Asus n56vz ekran kırılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler. laptopımın ekranı kırıldı ve ekranın yarısı bembeyaz kaldı dışta bir kırıklık yok içerden kırık belli oluyor beyazlıklar iyice yayılmaya başladı. garantiside çoktan bittiği için o kadar para ödeyemem. kendim değiştirebilirim ama nasıl bir ekran alcam nereden alcam bilemiyorum uyum sorunuda oluyormuş daha önce ekranını değiştiren var mı?

full hd ekranların ayrı bi tanımlaması oluyor mu daha önce ekran değiştirip sıkıntı yaşayanlar nasıl yaşadı yardımcı olabilecekler bu konularda bilgilendirebilir mi? 155tl ye ekran var 300e var asus serviste 500-700 arası diye fiyat verdi ne gibi sıkıntılar yaşarım bu alttakini alırsam.

Yardımcı olursanız sevinirim.

http://urun.n11.com/diger-bilgisayar-yedek-parcalari/asus-n56vz-156-led-ekran-lcd-panel-a-P104529560?cid=604001&gclid=CLalxavCidACFe0K0wodelEMnw&gclsrc=aw.ds

• beyler bilgisayarcılara gidiyorum 200 tl ye takarız diyorlar ancak full hd ekranlar daha pahalı çin malı olsa bile

1366x768 çözünürlüklü ekran takma olasılıkları var mı benim bilgisayara hiç bilgisayarcı yok mu?
  • yarın bir gün biri girerse başlığa bilgilendirme olsun.

full hd ekranlar 300tl den başlıyor. bilgisayarcılar 200 diyorsa 1366*768 çözünürlüklü ekran takıyolar üçkağıtçılar bana böyle yaptılar ekran çalışıyordu. ancak kandırıldığımı düşündüğüm için paramı geri aldım. internetten sipariş verdim full hd ve kendim taktım sıkıntı yok şuanda.

işin özeti full hd pc niz varsa normal ekranda takabilirsiniz pin sayısı vs. uysun yeter çalıştırıyor. ekranıda alfabilgisayar dan sipariş verdim destekleri güzel kapıda ödemede var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.