İyi günler Asus N56VZ S4400D Modeli var Elimde İ7 3630QM İşlemci GT 650M Ekran Kartı 8 GB 1600 MHZ Ram li Ve 1 TB 5400 RPM HDD
Bilgisayar İ7 olduğunu hiç hissettirmiyor sanki çift çekirdek pc kullanıyormuşum gibi hissediyorum açıkçası bu HDD yüzündenmidir önerilerinizi bekliyorum HDD Veya Her hangi bi Konuda Format at Windows 8 7 yükle gibi şeyler söylemezseniz sevinirim okadar bilgim var yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ..
pc çok ısınıyormu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Hayır Sadece özelliklerine göre çok hantal
Kullandığınız işletim sisteminden kaynaklı bir sorun olabilir HDD günlük kullanım için gayet yeterli teknik anlamda tabili sezer1578 inde dediği gibi ısınma sorunu söz konusu olabilir siz hissetmesenizde... bi temizlenmesi pcnin rahatlamasını sağlıyacaktır
Bilgisayar yeni zaten hocam temiz bilgisayar ben biraz eli cabuk birisiyim aynı anda 7 8 sekme birden kullanıyorum bazen daha fazla o yüzden hantal geliyor yani sadece internete girip oyun oynamak için almadım sonucda
quote:
Orijinalden alıntı: yasingün
Bilgisayar yeni zaten hocam temiz bilgisayar ben biraz eli cabuk birisiyim aynı anda 7 8 sekme birden kullanıyorum bazen daha fazla o yüzden hantal geliyor yani sadece internete girip oyun oynamak için almadım sonucda
Anlıyorum fakat i7 işlemcili bir bilgisayar için bu tarz bir durum sorun olmamalı bi yerlerde bir sorun var sisteminizin kasmasına neden olan yoksa 3 -5 sekmeyle bilgisayar hantallaşmaz yani i7 li bir bilgisayar... Kullanıdığınız anti virüs programları buna sebep oluyor olabilirmi ?
yasingünY
kullanıcısına yanıt
Eğer yapmadıysanız bilgisayarın donanım güncelleştirmelerini yapmanızda fayda var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme