Şimdi Ara

Asus N56VZ-S4250H (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ksaltanfb

16ram 2gb ekran kartı var tam modelini unuttum . win8 çıldırttı beni en son komple hdd yi silip 0 dan ikiye böldüm recovery bölümü de gitti . 1 ay önce sorun yaşamıştım win8 de metrodayken kitleniyodu alet herhangi bşeye basınca bikaç saniye ekrn yanıp sönüyo daha sonra kilit ekranına geçiyodu.çok uğraştım düzeltemedim . zar zor recovery yapmıştım aynı sorun dün gece de olunca sinirlendim sildim komple. memnuniyetime gelince win7 kurana kadar aldığıma pişmandım şuan sevgim arttı bilgisayarıma :)

ne zaman ve ne kadara aldın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turco89

quote:

16ram 2gb ekran kartı var tam modelini unuttum . win8 çıldırttı beni en son komple hdd yi silip 0 dan ikiye böldüm recovery bölümü de gitti . 1 ay önce sorun yaşamıştım win8 de metrodayken kitleniyodu alet herhangi bşeye basınca bikaç saniye ekrn yanıp sönüyo daha sonra kilit ekranına geçiyodu.çok uğraştım düzeltemedim . zar zor recovery yapmıştım aynı sorun dün gece de olunca sinirlendim sildim komple. memnuniyetime gelince win7 kurana kadar aldığıma pişmandım şuan sevgim arttı bilgisayarıma :)

2 ay oldu yaklaşık 2750 liraya gold dan aldım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turco89

quote:

2 ay oldu yaklaşık 2750 liraya gold dan aldım

anladım eyvallah saol

• İndirmkentinde'de fiyat 2145 TL'ye inmiş. KArgo dahil ve hatta Kapıda Ödeme seçenekleri de var...
    http://www.indirimkenti.com/Products-URUN2565113-asus-n56vz-s4400d-i7-3630qm-24ghz-8gb-1tb-156-full-hd-led-4gb-vga-dos-cam-usb-30-blt.html
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.