Şimdi Ara

ASUS N56VZ yeni aldığım bataryaları 2 haftada bozuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde ASUS N56VZ S4283H modeli var. Şarjı henüz %50 veya %30'larda iken bakmadan oyun oynayacağım için şarja takıp oynamaya başladığım çok olmuştur. Yaklaşık bir sene kadar önce artık bilgisayar kendi kendine kapanmaya başladı ancak şarja taktığımda açılıyordu ve pili de %0 olarak gösteriyordu yani kapanmasına herhangi bir virüsün veya başka bir şeyin sebep olmadığını biliyorum. Patarya programlarıyla test ettim ve kapasitesinin %50'nin altına düştüğünü gördüm. Ben de demekki pili bozulmuş diyerekten başka bir batarya satın aldım ve düzgün kullandım ama 2 hafta sonra yine kendi kendine kapanmaya başladı. Batarya test programlarıyla falan tekrar test ettim ve pil kapasitesinin %40 olduğunu gördüm. Yeni aldığım bataryanın eskisi gibi olması -hem de bu kadar kısa süre içinde olması- beni oldukça şaşırttı. Şimdi yeni bir batarya alayım diyorum ama bu aldığım batarya da 2 hafta içinde bozulursa napacağım bilmiyorum. Satın aldığım bataryalar bilgisayar modelimle uyumlular zaten ona dikkat ettim. Acaba bilgisayarın kendisinde mi bir problem var, eğer varsa nasıl bir problem diye de düşünmeden edemiyorum. Yardımcı olabilen arkadaşlar çıkarsa sevinirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.