Şimdi Ara

Asus N580VD Serisi | 7700 HQ / GTX1050 GDDR5/ 128 SSD (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
10
Favori
42.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence gercekten başarılı bir cihaz. Tek iyi olmayan yani ekrani. Bana çok zarari yok. Şuana kadarki kullanımımda cihaz gayet iyi. Hem hizli hem hafif hemde 15.6 inc. Ben aradigimi buldum:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ümitcan... kullanıcısına yanıt
    iyi günler, N580 N552 den daha hafif, daha ince, daha performanslı bir cihaz. eğer bütçe önemli ile N552 de dediğin programları kasmadan kullanabilirsin. ben ideacad ve starcad kullanmadım ama max ile render alırken autocad çok kullandım 552 de.

Önerim şu: Eğer bütçe önemli ise ve 256 gb SSD li 3500 tl ye bulursan 552 al derim yok dersen üç beş önemli değil 580 al derim.

Ekran konusuna gelince arkadaşlar ekran kötü değil demiş. Ekran rezalet. adam 30 dolarlık bir TN panel takmış sürmüş piyasaya bilgisayarı.
    Ekrandaki önemli ayrıntı şu.
    tek başınıza yaşıyan biriyseniz ve bu bilgisayarı sadece siz kullanıyorsanız (oyun oynamak ders çalışmak vb) bu ekran kötü bir ekran değil. AMA....... İşinizi yaptıktan sonra bu ekranı başkalarına sunum yapmak için kullanıyorsanız (ki ben kullanıyorum) bu ekran değil beş para hiş para bile etmez.

• semerci kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Fiyat olarak aynı fiyatlar öylede bi tuhaflık var zaten 580 banada mantıklı gelmeye. Bu arada hp pclerde 480 liraya kadar para iadesi oluyormuş ben

yeni duydum alıcaklara duyurulur...

Hp iade için önceden çok sorun çıkarmıyordu.Artık bazı şartları sağlamanız lazım iadeyi alabilmeniz için.

• Bilgisayarı edinen arkadaşlar son kullanım tecrübelerini bizlerle paylaşabilir mi acaba?
  • Vatan fiyatı: 4260₺ (256SSD)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hafta bir bilgisyar alicam bilgisay mubendisim dersler icin kullanicam ve lol gta 5 tarzi oyunlar oynuyorum herhangi bi sıkıntı yaşarmjıyım veya pişman olırmuyum alırsam

• Bugun veya yarın alıcam bu bilgisyarı bunda asusun kendi paneli varmış yansıma olmuyormuş diye söylediler

• Ekran kesinlikle daha iyi olabilirdi. dell latitude e7470 den sonra hayal kırıklığına uğradım desem yeridir.

1920 ye 1080 çözünürlükte ips panel bu cihazin hakkıymış. Daha yüksek çözünürlükte de çalışmak zor oluyor.

Birde wi-fi çekim alanı sıkıntılı gibi diğer pc lere göre.
  • Arkadaşlar bu bilgisayar için ağır iş yapmazken, parantez açarak söylüyorum kod yazarken kullandığımda şarj olarak kaç saat gider, bir mac kadar olmasa da en azından kastettiğim hafif işler için uzun bi kullanım sunar mı aşağı yukarı ne kadar olur, cevaplarınız çok değerli ve acil karar vermem lazım, şimdiden teşekkürler
  • Vatanda şuan bilgisyar fiyatı düşmüş durumda ve ben odevlerim icin kod yazma felan arkaşdaşın dedidigivgibi kaç saat şarjı dayanıyor ve vatanda bilgisayara baktım yansıma yok gibiydi afamda bunda asusun kendi paneli var dedi ona göre karar vermem lazım yardımcı olursanız

• ahmety98 A kullanıcısına yanıt
    Pil tasarrufu açık olmazsa %100 ekran parlaklığında 3-3.5 saat gidiyor.
    Pil tasarrufu açık %100 ekran parlaklığında 4-4.5 saat civarında
    Pİl tasarrufu açık %0 ekran parlaklığında ölçmedim ama 5.-6 saat gider gibi
  • ahmety98 A kullanıcısına yanıt
    Genelde dışarıda pc kullanmama rağmen asusu aldığımdan beri prize takılı kullandım. yüzde 80'e kadar dolacak şekilde ayarladım. Bu hafta içi tam net bende test etmiş olurum. Ekran ışığım hep kısık oluyor. Ayrıca harman/kardon hakkını veriyor bunu da belirtmek isterim:)
  • windows 10 da bazı programlarda ekran hic net değil. bir kaç pc de dikkatimi çekti. nedenini bilen var mıdır acaba?
  • maxi6161 M kullanıcısına yanıt
    Ben de çözemedim.Özellikte Steam de sorun var yazılar çok bulanık.Aynı şekilde n11in sitesinde bazı yazılar da öyle gözüküyor.Çok ilginç gerçekten.

• Vatandan 4262 tlye siparişi verdim inş. Bi sorunu çıkmaz şuan %18 kdv indirimi var alıcaklara duyurulur.

• Amazondan getirmeyi düşünüyordum 4k full kombinasyonlu versiyonunu hem daha ucuza geliyor TN panellerilere göre ama ürünün pil süresi benlik değil. Ben bu kalitede en azından bir tık altına pil performansı daha uzun bir şey arıyorum. Bulamadım. Fakat fotoğraf edit, video kurgu ve oyun için efsane bir bilgisayar olduğunu düşünüyorum. TN panel almayın ama bu katagorilerde iş yapıyorsanız. Gerçi oyun için 5000 TL bu özellikler çok az orası ayrı. Satıcılar bu PC'nin hakkını yemiş Türkiye'de, şaşırmadım doğrusu. Resmen harcanan bir ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byperest -- 18 Eylül 2017; 21:47:38 >
    vatanda indirim akşam saatlerinde mi yapılıyo dün sabah baktığımda 5000 e yakındı akşam 4250 şimdi tekrar 4600 e çıkmış
  • 4K ips ekranlı modeli Türkiye’ye ne zaman girecek bilgisi olan var mı?

• 1 AYDIR KULLANIYORUM İZLENİMLERİMİ PAYLAŞIYORUM

OLUMLU YÖNLERİ ;

1- Çok ama çok güzel bir tasarımı var ince ve preminium bir kasaya sahip bira macbook havası var..

2- İşlemcisi zaten yoruma kapalı söylenecek söz yok 7700hq daha ne olsun

3- ekran kartı bu incelikte bir kasa için oldukça iyi ve yeterli sorunsuz butun oyunları üst seviyelerde coğu ultra da oynayabiliyorsunuz

4- Harman /kardon ses sistemi mütiş yine bu incelikte bir kasadan bu kadar yüksek ses duymak çok keyifli .. bası ve tizi gayet güzel harici sese gerek yok bence

5- windowsun ssd de olması perofrmansı ikiye katılıyor ..

6- sorunsuz bir donanıma sahip olması tip 3 bağlantısı olması dahili kart okuyucusu olması çok iyi

7- gerçekten ısınma olmaması ÇİFT FAN HAKKINI VERİYOR . BAZI ARKADAŞLAR AŞIRI ISINMADAN BAHSETMİŞ AMA SADECE ŞARJ EDERKEN ISINMA OLUYOR. KABLOSUZ KULLANINCA BİR ISINMA YOK .. KABLOYU TAKTIĞINIZDA AYARLARDAN ISINMA HALİNDE İLK ÖNCE FAN HIZINI ARTTIRMAK YERİNE İŞLEMCİYİ YAVAŞLATMAYI SEÇİNCE CİHAZDA ISINMA FALAN OLMUYOR.. POWER SAVE PROGRAMINDA EN YÜKSEK PİL PERFORMANSI MODUNU SEÇİN YÜZDE 60 DOLDUKTAN SONRA AÇIN NORMAL PC GİBİ KULLANIN KABLODAYKEN YİNE ISINMA OLMAYCAK ..
    8- KLAVYENİN IŞIKLI VE IŞIK AYARININ YAPILABİLMESİ ÇOK GÜZEL BİR ÖZELLİK .. YANLIZ TUŞLAR BİR TIK DAHA KALİTELİ OLABİLRMİŞ

OLUMSUZ YÖNLERİ

1- DÜŞÜK SSD KAPASİTESİ .. BENİM İÇİN SORUN OLMADI 40 TL YE ALDIĞIM ORİCO MARKA BİR APARATLA 500 GB SSD Mİ SATA 3 ÇIKIŞI İLE BAĞLIYORUM . TÜM OYUNLARI VS ORAYA ATTIM İSTEDİĞİM ZAMAN TAKIYORUM .. GEREKSİZ YÜK BİNMİYOR CİHAZA SİZDE BÖYLE BİR ÇÖZÜM BULABİLİRSİNİZ HEM İSTEDİĞİNİZ KADAR SSD NİZ OLUR ..

2- EKRAN .. AH EKRAN YAKTIN BENİ :)) ABİ NASIL IPS OLMAZ ŞAKA GİBİ .. AMA RENKLER % 100 RGB RENKLER CİDDİ GÜZEL 15.6 İNC EKRANDA FULL HD GAYET İYİ BİR ÇÖZÜNÜRLÜK .. ÖNDEN BAKINCA GAYET KALİTELİ BİR EKRAN AMA SADECE ÖNDEN ..

BİR ARKADAŞ DEMİŞ EKRANI IPS İLE DEĞİŞTİRİCEM UMARIM OLE BİR ŞEY YAPARLAR BENDE DEĞİŞTİRECEĞİM .. 4500 TL VERDİM VALA EKRAN HAYAL KIRIKLIĞI DUY ASUS SESİMİZİ .. ( AMA CİHAZ O KADAR GÜZEL Kİ Bİ SÜRE SONRA GÖRMEZDEN GELİYORSUN )

3- DVD ROM YOK .. KUTUYU AÇTIM OYUN YÜKLİCEM AHA O DA NE DVD ROM YOK :)) HAYDDA DEDİM O KADAR DA BAKTIM RESİMLERİNE VS AMA FARKETMEMİŞİM ŞAKA GİBİ .. MEĞER YENİ NESİLLERDE ARTIK OLMAYACAKMIŞ VE PİASADA DA EPEYCE CD ROMSUZ LAPTOP VARMIŞ . OH RAHATLADIM SASDECE BENİMKİNDE YOK DEĞİLMİŞ DEDİM :) NEYSE ONU DA HARİCİ ALDIM İHTİYACIM OLUNCA TAKIYORUM ÇOK TA LAZIM DEĞİLMİŞ SİZDE ÖLE DİYECEKSİNİZ ARTIK.. NEYSE KISACA USB SSD DAHA YAYGIN VE HIZLI DVD LER ÇÖP OLDU ..

KISACA TASARIM VE DONANIM TAKINTINIZ VARSA BU NOTE BOOK SİZE GÖRE EĞER TASARIM TAKINTIM OLMASA OYUNCU KASALARINDAN ALIRDIM AMA BU CİHAZ ÇOK CEZBEDİCİ İÇİNİZ RAHAT ALIN ISINMA SORUNU VS BUNLAR BENDE YOK CİHAZ SOĞUK BİLE ÜFLÜYOR NORMAL KULLANIMDA ..

TEK HANDİKAPI EKRANIN IPS OLMAMASI BENCE ONUN DIŞINDA BİR SORUNU YOK..

4K IPS Lİ OLANI 2 BİN TL DAHA PAHALI OLACAKTIR İNANIN DEĞİMEZ .. LAKİN GTX 1050 İLE 4 K ZOR OLACAKTIR ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavvrick -- 21 Eylül 2017; 14:49:32 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.