İşlemci Teknolojisi :Intel® Core™ i7 İşlemci Hızı 1.60Ghz :Turbo ile 2.80Ghz İşlemci Numarası :720QM İşlemci Ön Bellek :6 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi :6 GB Hafıza (RAM) Tipi :DDR3 Sabit Disk Kapasitesi :640 GB İşlemci Markası :INTEL Ekran Kartı Hafızası :2 GB VGA Chipset Markası :NVIDIA VGA Chipset Modeli :GT420M Ekran Boyu(inch) :15.6" Monitör Tipi :WXGA Maksimum Çözünürlük :1366 x 768 Optik Sürüdcü :DVD SUPER MULTI Mobil Özellikler :BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera İşletim Sistemi :Win 7 Home Premium Tr Ağırlık :2.8 KG Ekran Kartı Tipi :Paylaşımsız Hafıza
Asus-N61JQ
İşlemci Tipi Intel Core i7 Mobile Processor İşlemci Hızı 1.6 Ghz İşlemci veri yolu hızı 2.5 GT/s İşlemci ön belleği 0.25 MB İşlemci Modeli i7-720QM Bellek Hızı DDR3 1066 Mhz Bellek miktarı 4 GB Ekran boyutu 16 inç Ekran Tipi WXGA (HD) Ekran çözünürlüğü 1366 x 768 px Grafik Kartı ATI Mobility Radeon HD 5730 Grafik Bellek 1024 MB Grafik Kartı tipi Harici Ati İşletim sistemi Windows 7 Home Premium 64-bit Hdd Kapasitesi 500 GB Hdd Rpm 5400 rpm Hdd tipi SATA Optik sürücü DVD Yazıcı (Super Multi) Ethernet 10/100/1000 Mbps Kablosuz Ağ 802.11 A/B/G/N Bluetooth Diğer Bağlantılar HDMI / Express Card / Monitör Çıkışı VGA Ses Bağlantıları Kulaklık Çıkışı / Mikrofon Girişi 1 adet USB 3.0 + 2 adet USB 2.0 E-SATA Dahili ses kartı Dahili hoparlör Touchpad var Türkçe Q Klavye + Nümerik Tuş Takımı Kart okuyucu 8-in-1 Kamera 2 Megapiksel Pil 6 Hücreli lityum-iyon Genişlik 384 mm Derinlik 265 mm Yükseklik 35 mm Ağırlık 2.910 Kg
Hangisini seçmeliyim sizce? Dizüstü bilgisayar satın alıyorum, çünkü 3boyutlu yazılımları kullanacağım,şehir dışında.Bu nedenle bu iki model arasından bana uyanı hangisi sizce? Yardımcı olursanız sevinirim,açıklamayla beraber...
Şuraya bir gözat istersen. Aradığın şey performans ise, çok daha iyisi var o fiyatlarda.
Acelen varsa bir şey diyemeyeceğim tabii ki. Verdiğim ürün bu ayın sonuna doğru gelecek ve dağıtılacak. Ön sipariş fiyatı ile halihazırdaki en iyi F/P ürünü.
@jay jay justified monster'dan başka birşey bilmez misin?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme