Şimdi Ara

ASUS N61Vg213DV Kullanıcıları Kulübü (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
2
Favori
23.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Siz maddeler halinde sormuşsunuz suâllerinizi fakat ben genel ve açıklayıcı bir ileti yazmak açısından madde şeklinde yazmamayı daha uygun gördüm.

Dizüstü bilgisayar furyası Türkiye'de ilk defa yaygınlaşmaya başladığında halk ağzında bir yaygara koptu "Dizüstü bilgisayarınızın ile pili takılıyken ve şarjdayken işlem yapmayın, pilin ömrünü azaltırsınız." diye. Belki o zamanlarda teknolojinin daha az gelişmesi ile doğru orantılı olarak gerçeklik payıda olabilirdi.

Günümüze gelecek olursa piller üretilirken ve tanıtılırken bir ton yeni özellik sayılıyor. Bunun dışında dizüstü bilgisayarımızı şarj ettiğimiz adaptörlerinde son teknoloji ile üretildiğini varsayarsak geçmişte doğruluk payı olan korkuları günümüzde yaşamayacak olduğumuz gerçeğine ulaşmış oluruz.

Ben yaklaşık bir-bir buçuk yıldır pili üzerinde kullanıyorum ve şarjda olarak kullanıyorum. Halen daha bir yere gittiğimde normal kullanımda(prize takılı değil iken) 2.5-3 saat verim alabiliyorum. Yinede siz derseniz ki "benim içim rahat olmuyor" pili çıkartıp öyle şarja takarak kullanın derim..

• Bu makinanın 250 gb hdd olanını 8 aydır kullanıyorum. Çok şükür herhangi bir sorunla karşılaşmadım . combat arms oynuyorum gayet hızlı ve akıcı , makinayı evde kullandığım için ek bir klavye taktım , böylece oyunlarda makinanın tuşlarına fazla bir yük getirmemiş oluyorum. Bana göre asus bu modelde en iyi verimi almış. Tasarım ve malzeme olarak diğer dizüstülerle karşılaştırdığımda bu bilgisayarın önde olduğunu gördüm. Daha önce fs ve 2 tanede ibm makina kullandım. Arkadaşın biri oyunlarda pille kullanırken bilgisayarın yavaşladığını söylemiş , doğrudur , sanırım bu durum diğer dizüstü bilgisayarlarda da yaşanıyor diye düşünüyorum. Bilgisayarda yüklü olan mikrosoft ofisi bir türlü aktif hale getiremedim , bilgisayarın altındaki numarayı girmeme rağmen ofis bir türlü etkin olmadı,bilmiyorum sorun nereden kaynaklanıyor , konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim . Sonuç olarak gayet güzel bir bilgisayar .

• konu güncel kalsa

asus bu kasa modeline devam etse daha iyi olurdu , forumu okudukça görüyorum asus un bazı kasalarında kılavye ve çatlama gibi sorunlar yaşanıyor !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİRUKO -- 5 Şubat 2011; 16:13:05 >
  • Bildiğim kadarıyla tüm dizüstü bilgisayarlarda ürün şarjda iken çok daha iyi verim alınıyor. Microsoft Office konusunda ise arama motorundan gerekli aramaları yaparak en iyi ve en doğru sonucu alacağınızdan şüphem yok.
  • arkadaşlar merhaba..
    bana recovery cd si lazım. su hanı bılgısayarı alırken uzerınde verılen ıkı cd varya. recovery cd sı ve drıver cd si.
    benımkıler hasar gordugu ıcın kullanamıyorum. kopyasını bana gonderebılecek var mı? veya o cd ıcerıgını ındırebılcegım bır lınk..
  • 1.5 2 yıldır tabiri yerindeyse dağ bayır kullandım ama çok şükür ne bi çatlama nede en ufak bi sorun yaşamadım konu devam
  • merhabalar bu ara sanki fan hızlı dönüyor. Hiç ürünü açıp temizleyen var mı? var ise anlatabilir mi?
  • baya zamandır gerçekten hor kullanmama rağmen sağlam kalan pc elektrik gidip gelmeleri sonucu ofiste sanırım harddiski yandı. Şimdi HDD değiştirmem lazım bu modele uyumlu 500 gb lık bir hdd almayı düşünüyorum önerisi olan çıkarsa çok iyi olur.
  • ACİL YARDIMM ACİİLLLL

ASUS N61VG213DV RECOVERY LAZIM YERDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLAR VARMI LÜTFEN BEKLİYORUMMM AYLARDIR PC Mİ AÇAMIYORUM LÜTFEN YARDIM EDİİNNNNNNNN

• arkadaşlar touchpad sorunum var şöyle ki bi syfa açıldığınya sayfayı aşağı çeken çubuğu touch pad le tutup aşağı indiremiyorum mouse ile oluyor ama.ayarlarına girdim ama bişey bulamadım.fikri olan var mı???
  • up ekranda yeşil çizgi çıkıyor
  • Arkadaşlar konuyu hortlatmış gibi olacağım ama bir sorum var bilenler bu bilgisayarı kullanmıyor olsalar bile yardımcı olurlarsa sevinirim.

Öncelikle bu bilgisayara sahibim ve bilgisayarımı biraz yükseltmek istiyorum. Şimdi sorum şu; uyumluluktan fazla anlamıyorum yani bu bilgisayara takabileceğim en yüksek ram ve ssd ne olmalı. Yani şu an üzerinde ddr2 ram var ddr3 taksam olur mu ? ? Ya da sataIII ssd gibi ???

Birde ekran kartını değiştirebilme gibi bir şansımda var mı?

Cevaplarsanız çok yardımcı olmuş olursunuz şimdiden teşekkürler...
  • ben sata3 ssd yle kullanıyorum şu an
    sata2 performansı veriyor ama fazla fazla hızlandığı bi gerçek
    ram a gelince ddr3 slot şekli yüzünden uymaz ayrıca işlemcisi desteklemiyor
    ha bi de uyarıyım ssd yi taktıktan sonra hdd sıcaklıkların azalıyor ama işlemci ssd nin hızına yetişmekte zorlanıyor malum senelerin yıprattığı bir fanla da sıcaklıkların hissedilir şekilde arttığını söyleyebilirim
    ekran kartı ile ilgili sorunuzu sonradan gördüm değiştirme şansınız yok ekran kartı lehimli çünkü anakarta kaldı ki laptop için uygun bi ekran kartını bulmak zordur bulsan da pahalı olucaktır
    ben yeni laptop bakınmaya başladım önerim upgrade yerine yeni modeller bakmanız yönünde
    Not: Hd4000 in benchmark puanlarına bakarsanız bizim gt220m den yüksek olduğunu görüceksiniz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sysizlayan -- 6 Şubat 2013; 9:48:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sysizlayan

ben sata3 ssd yle kullanıyorum şu an
    ha bi de uyarıyım ssd yi taktıktan sonra hdd sıcaklıkların azalıyor ama işlemci ssd nin hızına yetişmekte zorlanıyor malum senelerin yıprattığı bir fanla da sıcaklıkların hissedilir şekilde arttığını söyleyebilirim
    ekran kartı ile ilgili sorunuzu sonradan gördüm değiştirme şansınız yok ekran kartı lehimli çünkü anakarta kaldı ki laptop için uygun bi ekran kartını bulmak zordur bulsan da pahalı olucaktır
    ben yeni laptop bakınmaya başladım önerim upgrade yerine yeni modeller bakmanız yönünde
    Not: Hd4000 in benchmark puanlarına bakarsanız bizim gt220m den yüksek olduğunu görüceksiniz :D

Yani kısaca değmez değiştir diyosun...

Peki tahminen bu bilgisayar kaç fiyat aralığından elimden çıkar...

Cevabın için teşekkürler bu arada...

• quote:

Orijinalden alıntı: lebron790

quote:

Orijinalden alıntı: sysizlayan

ben sata3 ssd yle kullanıyorum şu an

Yani kısaca değmez değiştir diyosun...

Peki tahminen bu bilgisayar kaç fiyat aralığından elimden çıkar...

Cevabın için teşekkürler bu arada...

2. el forumuna atmıştım mesaj 400 700 arası dediler kullanımına göre

• Ekranda yukardan aşağı inen yeşil bir çizgi var bende o şekilde kullanıyorum aylardır.Aynı sorunu Başka bir arkadaşta gördüm ondada aynı bilgisayar var.Bu modellerde kronik sorun mu acaba ekrandaki çizgi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: waldemar85

Ekranda yukardan aşağı inen yeşil bir çizgi var bende o şekilde kullanıyorum aylardır.Aynı sorunu Başka bir arkadaşta gördüm ondada aynı bilgisayar var.Bu modellerde kronik sorun mu acaba ekrandaki çizgi?

Bendede aynisi var serviste ekran degisti ama yine olustu. Ekranin alt kenarina, cizginin olustugu yerden bastirinca geciyor. Biraz dene bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: eser123

quote:

Orijinalden alıntı: waldemar85

Ekranda yukardan aşağı inen yeşil bir çizgi var bende o şekilde kullanıyorum aylardır.Aynı sorunu Başka bir arkadaşta gördüm ondada aynı bilgisayar var.Bu modellerde kronik sorun mu acaba ekrandaki çizgi?

Bendede aynisi var serviste ekran degisti ama yine olustu. Ekranin alt kenarina, cizginin olustugu yerden bastirinca geciyor. Biraz dene bakalım.

Ilk başlarda. Bastırınca gidiyordu şimdi artık o da kesmiyor.

• arkadaşlar günaydınlar. Yardımlarınıza ihtiyacım var . Almanyadan Asus z92j modelinde bir laptop geldi yanlız gelirken şarj aleti yandığı için getirmediler ve bataryasınıda unutmuşlar pcde birde içinde kabloların yandığını sölediler şarj aletinin girdiği yerde sizce bu pc nini sorunu ne olabilir batarya şarj aleti ve pc deki sorun bana kaça patlar yaptırmama değermi .
  • Yaptırma işi oldukça masraflı bir iş, o makinenin pilini bulamazsın zaten. Uygun bir adaptör bulursan kullanabilirsin de bence adaptöre bile masraf etmek yanlış. Çalışmıyosa zorlama bence Ona harcayacağın paraya temiz bi bilgisayar alabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.