Şimdi Ara

Asus N61VN280BD-B önerilirmi :::> özelliklerini içeride yazmaktadır... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Orijinalden alıntı: BrightDaggers

@Erasmus78

Dostum 3000 lira verecek olduğum ürünün 1920x1080 olmasını isterim ama 1700 lira verilecek üründe 1080p çözünürlük aramak boşuna olur. Hangi ürün 1700 lira ve 1080p çözünürlük sunuyor söyle onu alalım ozaman.

Ayrıca 1366x768 çözünürlük günümüz kullanıcısının bir çok ihtiyacını karşılayabilecek bir çözünürlüktür. FullHD tadını vermez kabul ediyorum, onların hitap ettiği kesim farklı zaten.

Daha mantıklı bir çözünürlük kullanılabilirdi.
    Dev gibi ekranda bu çözünürlük tamamen komedi.
    Ayrıca bu çöpe 1700 TL verene kadar Vaio F'e 2500 TL vermeyi tercih ederim.

Millet elindeki vaio f leri nasıl iade eder parasını alırım kaygısında...Vaio f ler problemli...Herkes yeni üretim bekliyo....
    Bide 2500 e dediğin vaio lar premium ekran değidir...eğer ekranı premium değilse o kadar para vermeye değmez...
    Bide dev gibi ekrana çok güldüm valla altı üstü 16"ekran piyasadaki birçok ekrandan 0.4 inch büyük...bu ölçüde bi ekranda full hd çok zor farkedilebilirzaten...
    Valla bence sizin görüşleriniz biraz çöp :)

• valla 2 tane HD film izledim . azım açık kaldı süper görüntü kalitesi var. bide full HD olsa düşünemiyrm. bu çözünürlüğü beğenmeyen arkadaş kullanmadın sanırım hiç bu çözünürlükte bir laptop. kullanmanı tavsiye ederim ;) :) ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremucanok

Millet elindeki vaio f leri nasıl iade eder parasını alırım kaygısında...Vaio f ler problemli...Herkes yeni üretim bekliyo....
    Bide 2500 e dediğin vaio lar premium ekran değidir...eğer ekranı premium değilse o kadar para vermeye değmez...
    Bide dev gibi ekrana çok güldüm valla altı üstü 16"ekran piyasadaki birçok ekrandan 0.4 inch büyük...bu ölçüde bi ekranda full hd çok zor farkedilebilirzaten...

Yazımdaki ana fikir Vaio değildi. Full HD bir ekrandı.
    16" e neden güldünüz bilmem. Ancak 15.6" bile 1366x768 için çok yüksek bir boyut.
    13.3" için ideal olabilir ancak bu çözünürlük.
    Size dandik cözünürlüklerinizle mutluluklar.

• quote:

quote:

16" e neden güldünüz bilmem. Ancak 15.6" bile 1366x768 için çok yüksek bir boyut.

Çözünürlüğü full hd olsun. Özellikleri bu bilgisayar gibi olsun. Bir çok modeli mevcut olsun, hoşumuza gideni seçelim. Fiyatıda 1700 lira olsun. Var mı böyle bir bilgisayar? Yok.

En ucuz bu özelliklerde ve full hd bilgisayar ne kadara bulabiliyoruz? 2700 lira. Ve bu fiyatta oldukça kısıtlı model seçimimiz var. 2700 lira olan modeli beğenmezsek, diğer full hd çözünürlüklü modellere bakıyoruz. Fiyatları birden artmaya başlıyor. 2700 oluyor 3000, o oluyor 3500.

3000-4000 liralık dizüstü alacak olan adam gidipte 1366x768 çözünürlük sunan bir cihazı tercih etmez zaten. Ederse o zaman yanlış yapmış olur. Yine de kişisel tercihtir, sonuçta kendi kararımız ile alıyoruz alacağımızı.

Ayrıca 1366x768 oldukça tatminkar bir çözünürlüktür. Hem oyunları oynarsınız, hem hd videonuzu izlersiniz. Bir çok insan için yeterli gelir. Yerden yere vurulacak bir çözünürlük değildir.

1920x1080 elbet daha iyidir, daha eğlencelidir. Full HD bir film izlemenin tadı full HD ekranda belli olur. Photoshop gibi uygulamalarda, yüksek çözünürlük sayesinde daha rahat çalışmalar yapılır.

1366x768 seneler içerisinde daha yüksek çözünürlüklere kendini bırakacaktır zaten. Yavaş yavaş. O zaman gelene kadar daha da konuşmaya gerek yok bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiberdono -- 17 Nisan 2010; 4:39:08 >

• quote:

quote:

Valla kusura bakma ama çok komik şeyler yazıyon da ondan...İyide yan çiziyon kendi yazdığını bi oku istersen...
    Senin mantıktan gidersek 46" bir lcd nin çözünürlüğü nekadar olmalı sence onu merak ettim...
    ama senin paran çoktur gidersin herşeyin en pahalısı hangisi gider onu alırsın problem yok...
    Ama zor para kazananlar için f/p önemlidir..
    full hd ekran daha kötü diyen olamaz...ama şu anda satılan laptopların %99 bu çözünürlükte...
    Vede kimsenin tercihlerini veya alım gücünü küçümseme hakkın yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekremskoda -- 17 Nisan 2010; 12:10:07 >

• Benim bir şey küçümsediğim yok.
    Tek söylediğim şey 1366x768 piksel çözünürlük 16" için fazlasıyla azdır.
    İlla full HD olacak diye bir şey yok. 1600x900 de olabilir. Hatta 1440x900 e de razıyım.
    Ama 1366x768 gerçekten çok saçma.
  • N61VN280BD-B kullanan varsa bana ön belleğini ve ram'in 800mhz mi 1066mhz mi olduğunu söyleyebilirmi lütfen..heryerde başka bişey yazıyo kafayı yiycem
  • arkadaşım ön bellek 6 MB, ram veri yolu everest ve cpu-z den baktım 1066 görünüyo ama forumda BD-B lerde 800 diyolar ısrarla bende tam emin olamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: jancker_9

arkadaşım ön bellek 6 MB, ram veri yolu everest ve cpu-z den baktım 1066 görünüyo ama forumda BD-B lerde 800 diyolar ısrarla bende tam emin olamadım

teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.