2.53 de 3 mb cache var,2.80 de 6mb...herşeyden önce cache çok önemlidir.veri yolu hızın tam 2 kat hızlı oluo 2.80 de...iyi düşün bence..ben de senin gibi kararsız kalmıştım çok araştırdım.T9600 şu anda son seri bi işlemci..her pc de de yok,olan laptop fiyatları da ortada.şu anda ben 280dv kullanıyorum..Kusursuz performans var.!!ama yine de sen bilirsin..
quote:
Orijinalden alıntı: cresy
2.53 de 3 mb cache var,2.80 de 6mb...herşeyden önce cache çok önemlidir.veri yolu hızın tam 2 kat hızlı oluo 2.80 de...iyi düşün bence..ben de senin gibi kararsız kalmıştım çok araştırdım.T9600 şu anda son seri bi işlemci..her pc de de yok,olan laptop fiyatları da ortada.şu anda ben 280dv kullanıyorum..Kusursuz performans var.!!ama yine de sen bilirsin..
280 dv nin ne farkı var başlıktakinden?
280bd de bluray var bendekinde yok,onda ekran kartı gt240,bende gt220 ikisi de 1gb.. ondakinde ram ddr3 bende ddr2 diğer herşey aynı..
quote:
280bd de bluray var bendekinde yok,onda ekran kartı gt240,bende gt220 ikisi de 1gb.. ondakinde ram ddr3 bende ddr2 diğer herşey aynı..
Teşekkürler..Peki fiyat çok farklı mı?
280bd piyasada yok fakat 280dv var 400 tl fiat farkı vardı en son
quote:
280bd piyasada yok fakat 280dv var 400 tl fiat farkı vardı en son
400 lira mı? naptın birader ya
arkadaşlar neler yaptınız önerdiğiniz pcye yüklediğiniz programlar var mı? vn280bd ile hayat nasıl gidiyo
kulüp göçtü galiba
quote:
Orijinalden alıntı: Cüneyt RC hiç bir yerde yok mu N61Vn280BD ne zaman gelir
Ne yazık ki şu an piyasada yok...ne zaman geleceği de belli değil. Zaten gelse de hemen bitiyor..Tam ban'lık bi durum!!!!!
Yahu kulüp niye göçsün. Demek ki kimsenin önereceği bişi yok. Olursa paylaşıyor zaten
quote:
Orijinalden alıntı: vuralemre
quote:
Orijinalden alıntı: Cüneyt RC hiç bir yerde yok mu N61Vn280BD ne zaman gelir
Ne yazık ki şu an piyasada yok...ne zaman geleceği de belli değil. Zaten gelse de hemen bitiyor..Tam ban'lık bi durum!!!!!
Evet arkadaşlar ben 10 gündür bekliyorum bu laptopu. Hatta ithalatcı firmaylada konustum kısa surede getirtecegiz dediler, ürünü gelecek ürünler listesine aldılar ancak şimdi stokta olmayan urunler listesine cekmişler. Ama bir kac site on sipariş almaya başladı. Biraz daha bekleyecegim olmazsa artık N61VG280DV alacagım artık.
arkadaşlar 9 gün önce aldığım asusumu bugün itibariyle harddisk arızasından dolayı iade etmiş bulunuyorum...asustan feci şekilde soğudum ve samsun r620 aldım...şimdi samsungu deniyorum...almayı düşünen varsa bence bu yazdıklarımı da göz önüne alsın...
ÖNCELİKLE SELAM LAR BEN DE ASUS KULLANICISIYIM ANCAK Bİ SORUNUM VAR EKRAN KARTIM GT 220M PES 2010 OYNARKEN BAZEN KASILMALAR OLUYOR. BU SORUNU EKRAN KARTINI GÜNCELLESEM GİDEREBİLİRMİYİM ACİLO YARDIM...
baska yolu varsa kafama cok takıldı ne yapmam gerek driver sitesi bilen varsa yazsın şimdiden sagolun
Asus N61Vg serisi kullanan arkdaşlar sizlere sormak istediğim bir konum var. Bu soruya bu modeli kullananların samimi cevap vermelerini rica ediyorum.
Daha önce Asus F3JC model notebook satın almıştım, almadan önce araştırdım. Herkes çok memnundu ancak aldıkdan sonra kullanım süresince monitör ile ilgili çok sorunlar yaşadım. Şöyleki. Ekrana baktığınızda açı değiştirdiğinizde veya doğru acı ile ekran karşısına oturmadığınızda bazı renkler örneğin Kırmızı Mavi gibi renkler siyak renkte görünmekte idi. Örneğin 2 kişi yan yana oturup net şekilde ekranı seyredemiyorsunuz. Araştırma sonucunda bu model ekranlarda 10 derecelik acılarda net görüntü alınabildiğini okudum. İşyerinde bir çok değişik marka notebook lar var ancak çok yandan bakmanıza rağmen benim yaşadığım problemi yaşamadıklarını gördüm. Sizlerin kullandığı N61Vg modellerinde bu sıkıntı mevcutmudur. Yaşadığım yerde N61Vg253DV modeli inceleme fırsatım olmadığı için internet üzerinden alacağım.
İyi Günler dileği ile...
bana yardımm edennnnnn ya da patc mi yüklesem ki
quote:
Orijinalden alıntı: nihat_g
arkadaşlar 9 gün önce aldığım asusumu bugün itibariyle harddisk arızasından dolayı iade etmiş bulunuyorum...asustan feci şekilde soğudum ve samsun r620 aldım...şimdi samsungu deniyorum...almayı düşünen varsa bence bu yazdıklarımı da göz önüne alsın...
tabi teknolojik bir ürün alırken bu risk her zaman vardır. sizin şanssızlığınız tabi ki bu.. geçmiş olsun diyelim. bizimkilerde de maşallah bi sorun çıkmadı
quote:
Orijinalden alıntı: arkeolog_cnk
ÖNCELİKLE SELAM LAR BEN DE ASUS KULLANICISIYIM ANCAK Bİ SORUNUM VAR EKRAN KARTIM GT 220M PES 2010 OYNARKEN BAZEN KASILMALAR OLUYOR. BU SORUNU EKRAN KARTINI GÜNCELLESEM GİDEREBİLİRMİYİM ACİLO YARDIM...
sadece ekran kartı bu işi çözmez ki. işlemcin ramin de önemlidir. gt220 kullanan arkadaşlarım var full detayda oynayabiliyorlar. ama işlemcileri 2.53 ram 4gb vb. vb.
quote:
Orijinalden alıntı: arkeolog_cnk
baska yolu varsa kafama cok takıldı ne yapmam gerek driver sitesi bilen varsa yazsın şimdiden sagolun
asus.com dan modele göre driver indirilebiliyor oraya bakabilirsin