Şimdi Ara

Asus N750JK Yeni model (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o fiyatlara gtx860m hatta gtx770m li laptoplar almak mümkünken bundaki gtx850m sanki biraz yavan kalmış?
  • karadurak kullanıcısına yanıt
    Bu bizim n550jk nın SSD li modeli galiba ssdsiz 3000 TL zaten 256 GB ssd o kadarsa iyi hayırlı olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elkarun E kullanıcısına yanıt
    N550JK ya ssd taksanız HDD yi ya da optik sürücüyü çıkarmak zorunda kalacaksınız. N750JK da 256 ssd + 1.5tb HDD bulunuyor

Ayrıca 17.3 lük akran farkını unutmayalm :)
  • o fıyata o cıhaz alınmaz arkadaş neden alınmaz ekran kartı yetersiz gtx860 veya gtx870 olsa tam canavar ama gtx850 öldürüyor.buna 4 bin vermektense msi ge70 gtx860 ekran kartlı 128gb ssd li laptopa 3650 vermek akıllıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enternet

o fıyata o cıhaz alınmaz arkadaş neden alınmaz ekran kartı yetersiz gtx860 veya gtx870 olsa tam canavar ama gtx850 öldürüyor.buna 4 bin vermektense msi ge70 gtx860 ekran kartlı 128gb ssd li laptopa 3650 vermek akıllıca.

Her şey donanım değil maalesef. MSI GE serisinin tek artısı ekran kartı. Asus'un çift fanlı soğutma sistemi, IPS panel, malzeme kalitesi gibi önemli artıları var. Bana göre laptoplarda en önemli şey kasa kalitesi ve soğutma sistemidir. 3000-4000 tl vereceğin laptopta kaliteli soğutma ve malzeme kalitesi olmadıktan sonra kim ne yapsın 98-99 dereceye kadar ısınan GTX 860M ekran kartlı MSI'yı.

• Leon kullanıcısına yanıt
    kasa kalitesi olarak ahım şahım farklar yok ısınmaya gelirsek bende ge 60 var ekran kartı 860m ısı maksımum 78 -80 goruyo 98 derece dıyen adamlar kulaktan dolma elınde cıhazı olmayan adamlar.ben sadece uyardım ama sız bılırsınız 1-2 sene sonra gtx850m yetmez...4000 lira verip 1-2 sene sonra işe yaramayan bilgisayar sahibini üzer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enternet -- 9 Haziran 2014; 9:32:52 >
  • O fiyata o ekran karti 850m hic de iyi bir ekran kartı değil sırf Asus diye lf yapıyorsunuz bu fiyata MSI bundan 2 kat güçlü (GPU) olarak Y510p alırdım + bu bir oyuncu laptop u değil

• karadurak kullanıcısına yanıt
    http://www.pcdepo.com/asus-n550jk-cn167d-notebook burda var ama 5400rpm sadece bu kötü diğer özellikleri süper gtx850m 4gb 128bit var bende belki bu makineyi alacağım.
  • Minemosyre M kullanıcısına yanıt
    Eger 17.3inç ekran düşünürsen asus n751'i bekle kardeş eger vaktin yoksa gösterdigin makinada güzel alabilrsin

http://forum.donanimhaber.com/m_92977232/tm.htm
  • Ya arkadaşlar adam almış memnun hayırlı olsun deyip geçin herkesin zevki farklı kimide gider ps4 alır 1200 TL ye 1500 TL yede yurt dışı modeli macbook alır oyununda oynar filmini falanda izler kimi gider 4 bin bayılır 5 kg kasa gibi laptop alır bu şahsın zevkidir

• quote:

kasa kalitesi olarak ahım şahım farklar yok ısınmaya gelirsek bende ge 60 var ekran kartı 860m ısı maksımum 78 -80 goruyo 98 derece dıyen adamlar kulaktan dolma elınde cıhazı olmayan adamlar.ben sadece uyardım ama sız bılırsınız 1-2 sene sonra gtx850m yetmez...4000 lira verip 1-2 sene sonra işe yaramayan bilgisayar sahibini üzer

Hiç bir zaman kulaktan dolma bilgilerle insanları yanlış yönlendirmem.

Kendiniz bakın stress testinde kaç dereceleri gördüğünü;
    GTX 860M GE60
     Asus N750JK Yeni model

GE60 ayrıntılı inceleme ve sıcaklık değerleri:http://www.notebookcheck.net/MSI-GE60-2PEi781B-Notebook-Review.117056.0.html

GTX 850M GE70 sıcaklık testi ve inceleme:http://www.notebookcheck.net/MSI-GE70-Apache-Notebook-Review.116844.0.html

Bir tane daha;

MSI GE60 Apache Pro sıcaklık değerleri
    CPU: 94
    GPU: 90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon -- 10 Haziran 2014; 1:16:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Leon

quote:

Hiç bir zaman kulaktan dolma bilgilerle insanları yanlış yönlendirmem.

Kendiniz bakın stress testinde kaç dereceleri gördüğünü;
    GTX 860M GE60
     Asus N750JK Yeni model

GE60 ayrıntılı inceleme ve sıcaklık değerleri:http://www.notebookcheck.net/MSI-GE60-2PEi781B-Notebook-Review.117056.0.html

GTX 850M GE70 sıcaklık testi ve inceleme:http://www.notebookcheck.net/MSI-GE70-Apache-Notebook-Review.116844.0.html

Bir tane daha;

MSI GE60 Apache Pro sıcaklık değerleri
    CPU: 94
    GPU: 90

sağda solda görünen stres testi iyi veya kötü demek doğru değil.adı üstünde stres testi o program bilgisayara tam yuk altında sürekli çalıştırıp en son uç noktayı göstermekte normal kullanım ortalaması değil o sonuçlar . sence bu bilgisayarı üretenler sıcaklık durumunu düşünmemişmidir.
    heralde sen asusu bu programla çalıştırınca 60 derecede felan kalacağını sanıyosun
    neyse anlatmaya gerek yok alın siz

hiç bir zaman bir bilgisayar 80 derece 90 derece denipte çok ısınıyo demek yanlıştır eğer o ısılarda stabilliğini performansını koruyabiliyorsa sorun yok ha ama pc kapanır veya performans düşerse tamam ama oyle bişeyde olmadığı için sorun yok.

unutmadan asusun stres testinide bulursan koyda bakalım o ne kadar serin çalışıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enternet -- 10 Haziran 2014; 12:04:42 >

• çok güzel tartışma geçmiş... valla bu iki cihaz arasında kaldım... bana en az 7-8 yıl gidecek cihaz lazım... yani ne parayı çöpten topluyoruz ne de her sene pc alcak kadar zenginiz...

bu cihazlardan hangisini ya da başka hangi cihazı önerirsiniz?
  • Konuyu hortlatmış oldum ama yazmak istedim.

Az evvel bu makinayı vatan' da inceledim. Boyut olarak 17" istemiyordum fakat kasa okadar kibarki, 15' den farkı yok. Pil ömrü ise tam performansta, %100 parlaklık %100 ses ile bir videoyu 3 saat 55 dk izletiyor. Bu teknik detaya sitelerde ulaşamamıştım ama arkadaşlar saolsun denediler benim yerime. Ama stokta olmadığı için alamadık malesefki :)

Şimdi bu ürün yeni, ama birçok yerde stok sıkıntısı var, acaba üründe bir hata mı var diye düşündüm. Yani Asus bu ürünü sınırlı sayıda üretip üretimi durdurmuş olabilir mi? Bilgisi olan varmı?

Bu üründe benim aradığım tüm özellikler var,

- Uzun pil ömrü
    - Gözü yormayan FHD Mat ekran
    - Kullanışlı klavye seti
    - Kaliteli kasa
    - 1 TB + 256 GB SSD (harika)

Derken bu ürüne karar verdim. Aklımdaki tek düşünce acaba sıkıntı yaşayan varmı?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.