Şimdi Ara

Asus O!Play HDP-R3 Mediaplayer (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
6.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: N.forest

dün itibariyle r3 ü almış bulunmaktayım. Kurulumu çok kolay. Versiyonunu asus sitesinde indirirerek hemen güncelledim. Elilmde olan tüm filmleri açtı. Görüntü gayet iyi. Vatandan 255 tl 10 taksit ile aldım. Wd live gibi wirelesste usb aparat gerektirmiyor. Sorularınız varsa yanıtlayabllirim.

Benim yukarıdaki mesajıma cevap verirseniz sevinirim..
  • Sanırım bilgisayara bir açılış şifresi koymak lazım. Daha sonra da bilgisayar adı ve bu açılış şifresi ile bağlanacak. Yalnız bilgisayardaki klasörü de paylaşıma açmak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Sanırım bilgisayara bir açılış şifresi koymak lazım. Daha sonra da bilgisayar adı ve bu açılış şifresi ile bağlanacak. Yalnız bilgisayardaki klasörü de paylaşıma açmak gerek.

Yaptım yine olmadı maalesef. Net user ıd ve password soruyor giriyorum giriş başarısız diyor. Halbuki komşunun adına tıklayınca şifresiz bağlanıyor..Yardım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSE®dem

Merhabalar arkadaşlar.

Bu aleti bugün baya bir araştırdım, hatta kullanım kılavuzunu bile buldum indirdim ama maalesef film izleme sırasında KAYMIŞ BİR ALT YAZIYI SENKRON yapıp yapamadığımızı söyleyen ne bir yer, ne de ibare bulamadım. Alıp kullanan arkadaşlar altı yazı ayarları hakkında bilgi verebilir mi?

Bir de 20gb boyutlarında malum 1080p imax çekim bir atıyorum transformers... ya da batman dark knight izleyeceğim, deneyen arkadaşlar bu tip bir dosyayı oynatırken herhangi bir sıkıntı yaşadılar mı?

Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Birkaç gün içinde almayı düşünüyorum, satıcılar bile bilmiyor :) son kullanıcının dostu yine son kullanıcı :)

Şimdiden teşekkürler

Düzeltme: Az önce buldum, en son bi google görseller diye tıklayınca altyazı ekranında TIME SYNC diye bir yer olduğunu gördüm :) [subtitle sync]
    Sorumu şöyle düzelteyim; acaba kaçar milisaniye aralıklarla ileri geri alabilme olanağı sunuyor :)

çok ayrıntıcısın ancak altyazının senkronu playerdan yapılamaz. subtitleworkshop la bile zor oluyor. tam uyumlu altyazısını indirirsin olur biter.

• SAMSUNG S223C / S222AB 22X
    DVD YAZıCı SIYAH SATA bu cihazı alsam mediaplayer a nasıl bağlarım ve menüden dvdyi seçip izleyebilir miyim? Lütfen acil cevap verin...Selamlar...
  • quote:

Sanırım bilgisayara bir açılış şifresi koymak lazım. Daha sonra da bilgisayar adı ve bu açılış şifresi ile bağlanacak. Yalnız bilgisayardaki klasörü de paylaşıma açmak gerek.

SAMSUNG S223C / S222AB 22X
    DVD YAZıCı SIYAH SATA bu cihazı alsam mediaplayer a nasıl bağlarım ve menüden dvdyi seçip izleyebilir miyim? Lütfen acil cevap verin...Selamlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar son mesajım cevaplanmadı umarım bu cevaplanır bu ürünle bilgisayarımdaki arşivimde bulunan filmlere nasıl bağlanabilirim?
  • quote:

Cihazla gelen cd vardı onla paylaşılacak klasörleri seçiyorum fakat onu hiç görmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScienceTR

quote:

SAMSUNG S223C / S222AB 22X

Yardım lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazı senden başka kullanan yok sanırsam. Cihazı yanına al DVD yazıcının yanına götür dene, başka şekilde bilemezsin. Ya da ASUS'a yaz onlar cevap verir.
  • ASUS O!PLAY AİR HDP-R3 MEDİA PLAYER İN EN SON ÇIKAN FİRMWARE SİNİ ARIYORUM BİR TÜRLÜ BULAMIYORUM ELİNDE OLAN ARKADAŞ BİR LİNK VEREBİLİRMİ VEYA TURBOBIT E ATIP LİNKİNİ BURDA PAYLAŞIRMI.FİLMİN ALT YAZILARINDA TÜRKÇE KARAKTERİSTİ UYMUYOR SERVİSİNİ BULAMADIM HİÇ BİR İLGİ YOK ANCAK UĞRAŞLARI MALI SATANA KADAR
  • acanl A kullanıcısına yanıt
    http://www.asus.com/Multimedia/OPlay_Air/#support buradan Driver & Tools seçeneğine tıklayarak çıkan menüden bir işletim sistemi seçerek çekebilirsiniz son yazılım 1.29 olanı ancak ben 1.28 den daha memnun kaldım diyebilirim
  • quote:

bu sorunu hala bnd çözmüş değilim.pc ye illa ki şifremi koymak lazım.çözümünü bulan veya bilen arkadaş var mı..?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.