Bildirim
ASUS P320 geliyormuş!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bence 3g olmaması buyuk eksıklık kamerada 2 mp ve entegre flaş bulunmamakta. 64 mb rom bence telefona yakışmamış gps ve wifi olması ve boyut farkı güzel fakat eğer ürün 700 liraya girerse çok tutunabileceğini sanmıyorum. ama eten x600 ve i350 gsmartın bı alternatifi olduğuda bi gerçek. lakin ben tipine bakmam dersini samsung i550de extra kamera ve 3g olayı mevcut. -
asus p526 nın tuş takımı olmayanı ve wi-fi si olanı...hakkaten fiyat biraz yüksek... -
quote:
Orjinalden alıntı: bg13
asus p526 nın tuş takımı olmayanı ve wi-fi si olanı...hakkaten fiyat biraz yüksek...
p535 olabilirmi dediğin -
p535 in işlemcisi farklı
p526 ile çok daha fazla bağdaşıyor -
Güzel cihaz ancak bence eksikleri var... -
İşlemci hızı çok düşük (201 mhz.) ve rom 128mb . bence alınabilir bir cihaz değil. Bu cihazı düşünen ikinci el bir p535 alsın daha kârlı çıkar -
Tamamen Çöp!! -
qvga ekran ram rom cpu eski teknoloji bu fiyat verilmez. -
En önemli avantajı ağırlığının az olması, fiyatı da en önemli dezavantajı tabi. -
PDA alacak vatandaş zaten az çok neyin ne olduğunu biliyordur (hatta fazlasıyla biliyordur) Şimdi sen tut teknolojisi geride kalmış, popülaritesini yitirmiş, qvga ekranlı bir cihazı getir ve pda tel alacak vatandaşlara satmaya kalk. Kimse almayınca da napalım bizim millet bu tip ürünlere fazla ilgi göstermiyor diye zırvala ve güncel modelleri getirtmekten de vazgeç zaten satılmıyor diye. 6-7 ay sonra 400 liraya satacaklarına şimdiden satsınlar daha akıllıca olur Şimdi 400 veren 6 ay sonra o kadarını da vermeyecektir.
Teşekkürler Asus, ben almıyim. -
Eski bir P535 kullanıcı olarak P320 sahibi oldum. Performanstan cok geri kalmıyor ama taşıması cok kolay, tlefonu cebimde hissetmiyorum. Ayrıca goruntu cok zarif. Today ekranı daha kullanılabilir. -
quote:
Orjinalden alıntı: shimoda
PDA alacak vatandaş zaten az çok neyin ne olduğunu biliyordur (hatta fazlasıyla biliyordur) Şimdi sen tut teknolojisi geride kalmış, popülaritesini yitirmiş, qvga ekranlı bir cihazı getir ve pda tel alacak vatandaşlara satmaya kalk. Kimse almayınca da napalım bizim millet bu tip ürünlere fazla ilgi göstermiyor diye zırvala ve güncel modelleri getirtmekten de vazgeç zaten satılmıyor diye. 6-7 ay sonra 400 liraya satacaklarına şimdiden satsınlar daha akıllıca olurŞimdi 400 veren 6 ay sonra o kadarını da vermeyecektir.
Teşekkürler Asus, ben almıyim.
Çok doğru bir tespit. Burda da dünya ile aynı anda çıkarsalar o zaman yeni teknolojiyi bu fiyatlara herkes alır. Bunu bu ürün için demiyorum tüm ürünlerde böyle yapıyorlar. Türkiye'nin bu tip cihazlar için nasıl bir pazar olduğunun farkında değiller. Artık insanlar sıradan cep telefonlarından yavaş yavaş sıkıldı, cep bilgisayarlı telefonların küçülmesiyle de bu alana doğru yöneliyorlar. Evet bizde para yok normalde alamamamız lazım ama işte, türklerin cep telefonuna olan merakı da hiçbir millette yoktur herhalde . ..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X