Şimdi Ara

Asus P4-R800 ile gelen Atı-Radeon Ekran Kartı Başa Bela..ACİLL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar yukarıda yazdıgım gibi Asus P4-R800-VM anakartı ile gelen Ati Radeon chipsetli 9100 Onboard ekran kartı ile sorun yaşıyorum..Durumumu Kısaca Açıklayayım...

Bilgisayarı ilk aldıgımda gayaet gusel olarak ekran kartını kullanıyordum..Kendi capımada Gta Vice city gibi oyuları sorunsuz oynuyordum..Arkadaşım internete girince bilgisayara virus bulaştırdı ve format attım ve kabus başladı...
    Windows Xp (service Pack 2) ingilizce sürümü kurdum ama ekran kartını Anakartla gelen cd yle tanıtıgımda bilgisayar açılıyor tam kullanıcı parolası sorcagında monitor kapanıyor...Ama guvenli modda açılıyor, bende geçiçi çözüm olarak guvenli modda ekran kartını devre dısı bırakıyorum ve normal modda windowsu açıyorum sorun olmuyor...Yani açılıyor

Bugune kadar baya bi şey denedimm...En son bios update ini kurdum ama nafile bu sefer bilgisayar açılırken reset atmaya başladı...Windows normal modda açılınca tekrardan ekran kartını etkinleştiriyorum ama nafile oyun filan oynanmıyorum..(GTA VİCE city'i kastediyorum), ama counter strike oynuyorum....
    Bir de asusun sitesinde Atinin son versiyon driverlarını indirdigimde suruculeri yuklerken otamatik hata veriyor ve kapanıyor bu olay o kadar hızlı olurki ekran da hata mesajını bile okuyamıyorumm...
    Sistemin ozelliklerini bi soyliyeyim belki yardımcı olur....

Asus P4-R800-VM MOBO (Keşke Su 'R' 'P' olsaydı P4-P800 olsaydı )
    Intel P4-HT 2,6 Ghz CPU
    Seagate 120 GB Barracuda Hardddisk
    2*512 Mb DDR400 Dual (Markasız)

Not: Onceleri voltajdan suphelendim Usb den baglanan aygıtları çıkarttım hata devam ediyor..

• hocam ben o anakartttan 6-7 ay kullandım hiçbir sorun olmamıştı. Half-life 2'yi bile 2 kez bitirmiştim.
    bana sanki hem donanım hem de yazılım hatası gibi geldi.
    bence sen tekrar xp kur ama çalıştığından yüzde yüz emin olduğun bi ram'le kur.
    bende de buna benzer bi sorun olmuştu (şimdiki anakartta, asus da değil) 4-5 kez format atmama rağmen düzelmemişti meğersem ram'lerden biri bozukmuş onu çıkarıp yükledim şu an sorunsuz kullanıyorum.
    eğer seninde ram'lerde bir sorunun varsa xp yüklerken hatalı yüklüyor bazı dosyaları bozuyor ve yükledikten sonra böyle abuk sabuk hatalar verebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAG -- 12 Ekim 2005, 0:02:44 >
  • SAgol kardeş başka onerisi olan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.