Şimdi Ara

ASUS P525 (hepsi burada en son firmware artısı ve eksisi) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.591
Cevap
1
Favori
107.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar program paylaşımı yapmalıyız,bana bi arkadaşım bi dvd dolusu prg getirecek çoğu freeware veya crack lı dvd geldiğinde haber veririm isteyen arkadaşa kopyalayıp kargo yapabilirim. ama burdada daha iyi derecedeki arkadaşlar prg ekleyebilirlerse daha güzel olur.
    mesela bana hemen bu alete göre acrobat reader lazım olan varsa rica ediyorum.
  • OPERA VEYA MOZİLLA MİNİMO YU YUKLE.İSTERSEN İKİSİNİDE YUKLE.CİHAZIN İÇİNDEKİ YUKLU OLAN EXPLORER GİRECEĞİN İNTERNET ADRESİNİN BASINA http:// KOYMUYO OLABİLİR.
  • wireless e baglanınca gırdıgımız ınternet yada msn ıcın dırek wireless i kullanıo dımı?
  • arkadaşlar 2gb kart almak istiyorum önerdiğiniz bi online yer varmı?
    bide şu ekran koruyuculardan almalıyım? bildiğiniz yer varsa link atarmısınız.
  • Arkadaşlar iki sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim

1)Sim karttaki isimleri pda ya nasıl kopyalarız (avea kullanıyorum, menülerde kopyala seçeneği yok)?
    2)Ezdial kullanan arkadaşlar programı nereden bulabilirim
  • http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=1100011&productId=bd70700
    BEN 2 GB MİNİ SD YI BURADAN ALDIM.MEMNUNUM.TOSHIBA,KINGSTON VE TWİNMOS DAN SASMA.4 GB LIKLARIDA VAR AMA CİHAZ KALDIRIRMI ONU BİLEMEM.KARTA ATACAGIN FORMATTA FAT OLSUN.FAT32 SORUN CIKARABILIR.
    GİTTİGİDİYORDAN EKRAN KORUYUCU BANTTA ALMISTIM FAKAT KULLANISLI DEGIL.HAVA KABARCIĞI VE LEKE BIRAKIYOR.TAKMASI CIKARMASIDA PROBLEM.
  • SİM KARTTAKI NUMARALARI PDA YA ATMAK İÇİN.
    BASLAT - PROGRAMS - SİM MANAGER E GİR.
    MENÜ - TÜMÜNÜ SEÇ.İ TIKLA.
    TEKRAR MENÜ KİŞİLERE KOPYALA YI TIKLA.
  • Cezar55 teşekkürler ancak benim programlar klasöründe AveaSıMservis şeklinde bir seçenek var oranın içeriği:

BenimMenüm
    İnfoServis
    TekNumara
    ServisNumaraları
    YedekRehber

Bunların üzerinden hiçbir şekilde işlem yapılamıyor, herhangi bir seçenek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktor-xx -- 23 Mayıs 2007; 12:00:33 >
  • CİHAZIN KENDI PROGRAM MENUSUNE GİR.BENDEDE TURKCELL İN MENUSU CIKIYOR AMA BURADAN KİŞİLERİ PDA YA KOPYALAMA İSLEMİNİ ZATEN YAPAMAZSIN.SİM MANAGERDEN YAPILIYOR.
  • program sıkıntısı çeken arkadaşlar cebimdekipc.com'a bir göz atsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toofunal -- 23 Mayıs 2007; 19:15:19 >
  • cesar çok sağol az önce bende 2 gblik sipariş verdim. ilerde eğer kaldırırsa 4 lük takarız :)
    bide şu prg çok güzelmiş (getjar) serial aşağıda verdiklerin dimi?
  • SAĞOL TOOFUNAL, ANCAK BEN ŞU SİTEYİ AÇAMADIM GİTTİ :(

ACİL ACROBAR READER LAZIM...
  • arkadaşlar şu şarjı belli bi noktada takılan oluyomu? bide bikaç cihazda gördüm ki usb den şarj olmayı önleyen bi yer var ancak bendekinde yok :(
  • slm
    P525 den sonra P535 P735 çıkıyoda çıkıyo yetişemezsiniz boşuna uğraşmayın yorulursunuz.
    Beyler bu cihazlar 200 usd normalde geçmez...
    Aksesuar bulma malesef sıfır,bikere aldık napalım değerlendirelim bari şöyle düşünün cep telofonunuzda
    radyo var kaç kere kullandınız belki bir belki hiç yani olmazssa olmazların dışında fazla şey aramayın...
    Benim bu yazıyı yazma nedenim sizi bir konuda bilgilendirmek o da GPS
    Bildiğiniz gibi P525 dahili gps yok sonraki modeli P535 de var GPS üreticisi Spectec ile görüş aldım daha önce kullandıkları
    SDIO GPS ve yeni Mini SDGPS ürettiler ancak PDA larla sürekli problem çıkıyor sonunda Mini SD GPS BLUETOOTH ile çalışıp
    tüm PDA larda ve mini sd portlu telefonlarda kullanılabilir ben bt gps alacaktım Mayıs sonunda piyasaya çıkacak takip ediyorum.
    Pratikliği entegre olduğu için tek bir cihaz olarak kullanılabilir,elde bir sürü şarz cihazı hoş değil,resmini ekliyorum..

http://www.spectec.com.tw/sdg810.htm

malesef resim kopyalamada hata verdi...üsteki linkten bakın...

• arkadaşlar p525 cihazına bel için deri kılıf bulan oldumu? bi link atıverin.

bide wm 6.0 çıkmış vista rom diyolar haberiniz varmı yaw?
  • GÜLEGÜLE KULLAN COMPUTER MEMNUN KALIRSIN.15 GUN SONRA SERIAL İSTERSE VERDIKLERIMDEN BIRINI GIR.
  • Arkadaşlar bu forumda serial, crack vs paylaşmak yasaktır. Böyle paylaşımlar nedeniyle başlık kilitlenebilir ve paylaşımı yapanlar ceza alabilir. Lütfen dikkatli olalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simplycity -- 24 Mayıs 2007; 11:27:26 >
  • http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=102020003&ref=akakce&v=10.83.2

ARKADASLAR Bİ ARKADASIMDA ALMAYI DÜSÜNÜYOR.BU SİTEDE 803 YTL.DAHA UCUZA BULABİLECEĞİM BİR SİTE BİLİYORSANIZ LİNK VERİRMİSİNİZ.
  • cesar şuan daha ucuzu yok gibi bikaç yere baktım ancak en düşük 813.00 ytl ye var. bence 803.00 ytlye alın derim fiyat iyi bence.
  • arkadaslar selam bu cihazın stylus kalemini nereden temin edebilirim yardım ederseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.