Arkadaşlar selamlar. Bir seneden fazladır P535 kullanıyorum ve bu forumun tartışılmaz derecede yardımı olduğuna inanıyorum. Böyle efsane bir modelin kullanıcı sayısının çok olması çok mantıklı. Fakat ben zaman geçtikçe bu aletin kullanıcı sayısının azalmasını beklerken, "P535 Kullanıcıları" başlığının son sayfalarında bile "1 hafta önce P535 aldım..." vs. gibi mesajların olduğunu farkettim. Telefonu yenilemek yerine RAM takviyesi ile yeni sürüm yazılımlara ayak uydurmaya çalışanların sayısında da artış var. O halde P535'e tam gaz devam!.. Fakat ne var ki; "P535 Kullanıclıları" başlığında kaybolmamak elde değil. Özellikle yeni kullanıcıların ya da benim gibi uzun bir süredir gelişmeleri takip etmeyen P535 kullanıcılarının 100 sayfa geriden takip etmeye başlamasını beklemek pek de insaflıca olmaz. Kaldı ki yeni bir kullanıcı, başlığı okumaya karar verip o yazılımları telefonuna yüklemeyi denemeye başlasa bile; son sayfalara gelene kadar en az 2 tane ana sürüm ROM yükseltmesi, IGO 2006'dan başlayıp 8'in son sürümünü yüklemesi, ve benzeri bir çok programların eski sürümlerini cihazına kurması gerekecektir. Okumaya zamanı olup da son sayfalara temel sorularla başlaması ise bir sürü mükerrer cevapla başlığın kirletilmesine sebep olmakta!
O yüzden diyorum ki; bu başlık, P535'ine Windows Mobile 6.5 yüklemek suretiyle sorunlarını, sorularını, burada paylaşmak ve Mobile 6.5 sürümüne uygun yazılımların güncellemelerini takip etmek isteyenlerin başlığı olsun.
P535 ve Mobile 6.5 kullanan tecrübeli kullanıcıların, bu başlık için gereken yönlendirmeleri ve yardımlarını esirgemeyeceklerini düşünüyorum.
Burada hareket yok. Benimle belki açılır biraz :) Fakat ne var ki P535imi elden heran çıkarabilirim. Touch HDye terfi etmeyi düşünüyorum.
Elimdeki cihazda Stouph un 23007 numaralı sürümü yüklü.
Sürekli güncelleme yaptığımı söyleyebilirim. Fakat son sürümde sorunlarım var. Yukardaki linkte sorunlarımdan ingilizce olarak bahsettim. Son romu henüz dün yükledim. ilk günkü sorunlardan sonra durumu stoupha raporladım ertesi gün hatasız romu yayınladılar. Fakat Hatasız rom da 24 saat sonra kilitlenme yaptı. Hard-reset çektim kullanmaya devam ediyorum şimdilik. Eğer bir güncelleme olmazsa veya sorun devam ederse 21820 numaraya dönmem muhtemel.
Bende P535'de WM6.5 kullanıyorum ama ana ekran hariç diğer hiç birşeyi sevmedim, özellikle internet explorer rezalet, muhtemelen benim kullandığım sürümdendir.
Zaten Opera varken ie halt etmiş.
Arkadaşlar ben de 6.5 Romunun "Pdaviet" tarafından sürülen ve resmi olmayan son sürümü olan ASUS P535 PV-ROM WM6.5 CE OS 5.2.23001 (Build 23001.5.0.60) sürümünü yüklüyorum. Rom hakkında görüşleri olan arkadaşlar yorumlarını bizden esirgemesinler.
Hatta özellikle faydalı buldukları ve 6.5'ta problemsiz çalışan yazılımları bizlerle görüş bildirerek paylaşırlarsa çok daha fazla katkıları olacaktır!..
ben 2 aydan daha uzun süredir WM6.5 kullanıyorum, önceki pdam P525ti onda da wm6.5 vardı (21202). Çalışmayan uyumsuz program neredeyse yok. Sadece Backup programlarıyla wm5 veya wm6 da aldığınız backupları wm6.5e aktarmayın sistem uyumsuzluğu olabilir uyarısını duydum. sadece rehberi backupladım ve atıyorum hiç sorun olmuyor. Bildiğim diğer sorun ise WM6.5in rami sömürdüğü IGO 8 de sorunlar yaşayabiliyorum ama IGO 2006 da herhangi bir sorun yok. 128mb ramli cihazlarda wm6.5 çok rahat kullanılabilecektir diye düşünüyorum.
Terfi etmeyi düşünen arkadaşa önerim...Bende Asus P535 kullanıcısıydım..Htc touch hd ye geçtim ve diyebilirimki touch hd her açıdan üstün bir alet...
Şu açıdan bakın.. asus cebimde tuğla gibiydi..touch hd nin inceliği ise taşımada hiçbir sorun oluşturmuyor..Rahata erdim diyebilirim..
P535 şimdiye kadar beni hiçbir şekilde yarı yolda bırakmadı ve hala işlemcisiyle fark yaratıyor. mesela hala overclock ile iphone 3G'den hızlı :)
Fakat kalınlığı konusuna katılıyorum. Tek ve tek olumsuz özellik olarak bunu söyleyebilirim.