Şimdi Ara

asus P55 ud3-ud4-ud5-ud6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

aşağıdaki anakartlar arasında fiyattan başka ne fark var anlatabilecek olan var mı acaba???

asus P55 ud3 usb3
    asus P55 ud4 usb3
    asus P55 ud5 usb3
    asus P55 ud6 usb3

• SLİ, CF ve OC yapacak mısın?
  • kısaltmaları çok iyi bilmiyorum kusura bakmayın. SLİ bildiğim kadarıyla iki ekran kartını aynı anda kullanmak için de CF ve OC nedir tam olarak bilmiyorum. sanırım onlar da ekran kartları için. yaklaşık bir aydır tüm donanım parçalarını ayrı ayrı araştırıyorum hem bu işi öğrenmek için hemde bu konuya merak duymaya başladığım için. ekran kartı ATi 5870 de karar kıldım ve 1 tane yeterli. ta ki Nvidia nın Dx11 destekli kartları piyasaya çıkana kadar. o zamana kadar değiştirmem. tabi o çıkacak kartlar daha iyi ve alınabilir fiyatlarda olursa. yoksa 5870 le devam. 5870 yetersiz kaldığında ikincisini alıp CO (sanırım) yapmayı da düşünmüyorum çünkü inceleme videolarında çok büyük bir fark olmadığını gördüm. yani anakart kalıcı,geleceğe dönük olsa iyi olur. bunun üzerindeki bilesenler zamanla değişecektir diye düşünüyorum. bilmiyorum doğru muyum?
  • Sen P55A-UD3R al, CF'de destekliyor ve OC potansiyelide kısıtlamayacak cinsten. i5 750 5.5ghz kadar hız aşırtma yapılabilir, bu anakart ile senin için yeticek artacak bir stabil anakartdır.

5870'nin yetmediği bir durum olmaz.
  • ok. birazdan sistem tavsiyeleri kısmına oluşturduğum sistem opsiyonlarını yazacağım bir bakıp düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.