Şimdi Ara

ASUS P5B DE VİSTA İSLETİM SISTEMI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: destination darkness

Ha bu arada biostan ahcı özelliğini açıp kurarsanız xp yi sorun çıkmıyo zaten vista otomatik görüyodu sonradan açsanız dahi..HDtach de bir fark yaratmıyo ama bilemiyorum tabi aslında bu özellik ne onu da tam bilmiyorum ama forumda araştırdığım kadarıyla sata ve raid le alakalı sonuçta kullanmak lazım di mi ...bunu da belirteyim dedim saygılar

evet hard dısk ı olcuyo vısta ve xp de aynı sonuclar sonucta hard dıskını olcuyo bıldıgı kadarıyla
  • quote:

Tamam kardeş çok şağol bi de öle denerim ama şimdilik xp de kalıcam zırt pırt işletim sistemi değiştirmek zor geliyo artık vista eklentilerim de var vista kullanıo gibiyim zaten xp yi de crackleyip explorer 7.0 kurdum vistadan farkı kalmadı sorun yaşamaktansa böle daha ii şimdilik, nası olsa dvd elimde ilerde kurarım belki vistayı...
    Bu arada vista taban puanı olarak 5.0 verdi benim sistemde... sende kaç?Ha tabi bu bazı driverlar eksik olduğu haliyle...
  • quote:

Tamam kardeş çok şağol bi de öle denerim ama şimdilik xp de kalıcam zırt pırt işletim sistemi değiştirmek zor geliyo artık vista eklentilerim de var vista kullanıo gibiyim zaten xp yi de crackleyip explorer 7.0 kurdum vistadan farkı kalmadı sorun yaşamaktansa böle daha ii şimdilik, nası olsa dvd elimde ilerde kurarım belki vistayı...
    Bu arada vista taban puanı olarak 5.0 verdi benim sistemde... sende kaç?Ha tabi bu bazı driverlar eksik olduğu haliyle...

benım sısıteme 4.5 verdı 1gb 667 kıngston daha taktım ysnı drnınkıyle esıt oldu 5.2 verdı su an 1 gb takılı 4.5 su an 1 gb ram daha alcam
  • yazımın cevabını hala alamadım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ERKALCI

arkadaşlar biosdan hd özelliğini kapattığımda 5 inden ses alabiliyorum az önce farkettim fakat 8 inden birden alamıyorum... kardeş bu arada gigabayte demişsin zamanında teknik servisteyken bi çok kez gigabayte anakartlarını alıyordum ve arızaya gelenlerde gigabayte idi sorunu ise ya ses kartı yanıyordu yada ethernet kısmında yanmalar meydana geliyordu onun için şu anda istediği kadar atağa geçsin gigabayteden bi halt olmaz yanlış anlama + asusun tüm ürünlerinde reklam yapmak gibi olmasın ben çok memnun kaldım ve çalıştığım şirketlerdede bana gelen arkadaşlarımada asusu öneriyor ve kuruyorum. ben karttan memnunum fakat birazdaha param olsaydı p5b deluxe yi alacaktım ama nasip bu kart bu kartta xpde süper sonuç alırken vistada böyle bir sorun yaşanıyor ki normal karşılıyorum tüm herşeyine bakmama rağmen bi sonuç alamadım artık drivera ve ses yönetimine veriyorum soundmaxın neyse yapabilen arkadaşlar warsada yazınızı ve engin tecrüebelerinizi bekliyorum herkese saygılar ;) a.e.o.

evet bızım arkadasta da creative 5+1 vardı onda da 2 sı bırden calısıyodu driverını ındırdı ole calısıtı onboard olarak kullanıyosun sen ses kartını demı onun driverinı ındır ses sıstemının ole duzelıyo ben saundmax ın vısta drıverı nı bulamadım kendı cd sındekı calısımıyor benım kı yanı kutu 1.3 rev kart 1.4 rev normalde board 1.3 tu arızalandı 1.4 verdıler ama vıstada calısmıyor onboard olarak kullanıp driverını yukleyınce sorun duzelıyor sen bıraz saundmax ı unut ben bulamadım bulanlar var mı saundmax vısta driver

• sokullu sımdı sana yazıcak arkadsım bahsettıgım kısı sokullu
  • ARKADASLAR BURADA 5+1 OLAN VEDE 6+1 7+1 OLANLAR ICIN YAZIYORUM BENDE SADECE 2+1 CALISTI AMA BEN KARISTIRA KARISTIRA BULDUM ONU YAZIYORUM DRIVERE LUZUM YOK KENDI TANIYOR ZATEN DENETIM MASASI>SES>KAYITTAN YURUT>HOPARLOR USTUNU TIKLAYIN 1 KERE SOL ALT KOSEDE YAPILANDIR WAR ONU ACIN ORDAN 5+1 YDA SIZINKI NEYDE SECIN SUREKLI SON DIYENE KADAR ILERI DEGIN BU ARADA CIKAN HOPARLOR ICONLARINI TIKLAYIN SES CIKIYORMU BAKIN 5+1 SECIN ALTINDA SINA VAR ONU TIKLAYIN 5+1 SES GELIYORMU SON DEDİKTEN SONRA TEKRAR HOPARLOR TIKLIYORUZ ORADAN OZELLIKLER BURADAN OZELE GELIYORUZ VEDE ORADAKI SWAP CENTER/SUBWOOF CONTROL TIKLANMAMASI LAZIM YANI YAZININ ONUNDEKI KUTUCUK BOS OLMASI LAZIM SONRA GELİŞTİRMELERHOPARLOR DOLDURMA,ODA DUZELTME,SES YUKSEKLIGI ESITLE BURADAN SONRA GELISMIS VARSIYILAN BICIMDE 24 BİT 192000HZ SUTUDYO KLALITESINI SECIYORUZ BUKADAR AMA BAKIM ARKDASLAR ASUS P5B ANAKARTLARDA ASUSUN COK ZEKI MUHENDISLERI SES CIKISLARINA 2 TANE YESIL KOYDUGU ICIN INSAN SASIRIYOR SIRALAMA SOYLE OLMALI UST 3 SIRA ACIK YESIL SIYAH TURUNCU ALT 3 SIRA PEMBE YESİL MAVI SIMDI UST 3 SIRADA 123 DIYE SIRALARSAK RENKLERE GORE SIRALIYORUM 1 bos 2 sıyah takın 3 turuncu takın alt 3 lu 1 bos 2 yesıl takılı 3 bos bukadar

• bu sekılde kullanılır arkdaslar
  • Hocam yazdıklarını aynen yaptım ses 5.1 fakat ses düşük son seste bile tatmin olmıyorum
  • sonrada sen efeklerle oyna
  • BEN VİSTADA P5B'Yİ DENEDİM 3 ÇİZGİDE AÇIYORDU..
  • quote:

Orjinalden alıntı: baro55

BEN VİSTADA P5B'Yİ DENEDİM 3 ÇİZGİDE AÇIYORDU..

Bende de 4 çizgide açıyor fakat ram 1 gb. daha 1 gb daha ister bu alet :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i39AHiM -- 19 Mayıs 2007; 8:09:42 >
  • Şuanda ses 5.1 arkadaşlar. Fakat 2 uydudan ses az geliyor.Asus sitesinden indirdiğim vista driverını kaldırdım ve vistanın tanıdığı driverda sokullu arkadaşın dediklerini aynen uyguladım ve

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i39AHiM -- 19 Mayıs 2007; 9:43:33 >
  • birde arkadaslar 5.1 cıkan ses sadece vıstada var mp3lerde xp de yok bende artık dq6 p35 gectım kurtuldum mmuhtesem hızlı
  • arklar şuan vista çok yeni asus p5b'nin vista driverını çizgiden indirin.. sorun hal olacaktır.. büyük ihtimalle
  • Baro indirdim hocam ama yinede aynı oradaki driver ile ses daha da az çıkıyor. Vistanın otomatik yüklediği driverda ses 5.1 geliyor fakat 2 uydudan çok az ses geliyor
  • peki oyunlarda ve müzk dinlerken rahatsızlık veriyor mu??
  • filmlerde de aynı sadece 2 uydu ve centerdan ses iyi geliyor diğer ikisinden çok az ses geliyor ugultu gibi. Sen hangi driver ı yükledin linkini verebilir misin bana ? Şu ses olayını çözemedik gitti.
  • ben driverını yüklemedem açıkcası ve sesi xp'den daha güzel geliyordu filmlerde ve müzklerde fakat vistayı bırakmamım nedeni ise internete girmemesi..
  • internete mi girmedi ? ben giriyorum onda bir sorun yok şuanda da vistadayım zaten ama şu ses işini çözemedim. 2 uydudan çook uzaktan ses geliyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.