Linkindeki anakarta sahibim. Şuan üzerinde Pentium 4 2.66 GHz işlemci kurulu. Bu anakarta Xeon E5450 taksam sizce sıkıntı yaratır mı?
Çalışmaz boşuna almayın
lerenturk
kullanıcısına yanıt
Biraz araştırdıktan sonra anakartın baya eski olduğunu öğrendim ve bunu sipariş ettim.
aliexpress.com
US $41.65 |ASUS P5G41T M LX V2 Motherboard LGA 775 DDR3 8GB For Intel G41 P5G41T M LX V2 Desktop Mainboard Systemboard PCI E X16 Used-in Motherboards from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group
Biraz araştırdıktan sonra anakartın baya eski olduğunu öğrendim ve bunu sipariş ettim.
aliexpress.com
US $41.65 |ASUS P5G41T M LX V2 Motherboard LGA 775 DDR3 8GB For Intel G41 P5G41T M LX V2 Desktop Mainboard Systemboard PCI E X16 Used-in Motherboards from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group
Çinden g41 anakart almak çok mantıksız. DDR3 P43 çipset bir anakart almanız daha mantıklı olurdu. Bütçeniz varsa linkteki anakartlara bakın derim. Hatta bütçeniz varsa X58 veya X79 platformuna yönelin.
Want to
kullanıcısına yanıt
Şuan sistemi kurdum kullanıyorum söylediğiniz sisteme de ileride geçmeyi düşünüyorum teşekkürler :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme