Şimdi Ara

Asus P5GDC Deluxe 775 3.6Ghz için en iyi ve sessiz soğutucu tavsiye edin.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus P5GDC Deluxe 775 3.6Ghz için en iyi ve sessiz soğutucu tavsiye edin.Sizce buna göre en iyi ve sessiz soğutucu nelerdir
    Selamlar

• zalman 7000cu kullanıyorum, sessiz ve iyi.

tower tipli olanlardan da alabilirsin, oc yapacaksan asla hava yetmez, su veya chiller veya kurubuz tavsiye ederim
  • Cevabın için teşekkürler ondan sonra 9500 çıktı fakat ben inceledimhttp://www.zalman.co.kr/ burada senin söylediğin soket 775 3.6 GHz destekliyor mu?Ben şahsen desteklediğini görmedim ki 9500 de benim anakartı desteklemiyor.Uygun değil diye yazıyor.Bütün processörler diyor fakat benim anakartım orada desteklenmediği yazıyor.
    selamlar
  • Selam arkadasım. sanırım 6xx serisinden alıosun. Belkide çoktan almışsındır çoktan. Eğer almadıysan 8xx serisinden bi tane alsan çok daha fazla performan alırsın hem de 3.6ghz lik işlemciye vereceğin paradan daha az olur.
    NTEL PENTIUM 4 660 3.6GHz=477,00 USD + KDV

INTEL PENTIUM4 D 830 3.0GHz DUAL CORE İŞLEMCİ =379,00 USD + KDV

Sogutucuya gelince imzamdaki sogutucyu tavsiye diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilberan -- 6 Ekim 2005, 18:05:50 >
  • uygun değil se muhtemelen soket çevresinde yüksek bir parça vardır diyeceğim ama resme bakınca soket etrafında standart parçalar var.

uyumsuz diye açıkça belirtiyormu yoksa uyumlular listesinde bulamadığın için mi uyumsuz diyorsun?

Zalman her model anakart çıktığında o listeyi güncellemiyor, benim gördüğüm ZM-cs1 adaptörü ile 7000cu gayet iyi olur o anakarta.

Asus P5GDC Deluxe 775 3.6Ghz için en iyi ve sessiz soğutucu tavsiye edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.