Bildirim
ASUS P5KPL-CM'ye 3GB RAM Uyar mı?
Einhell TE-CD 18/40-1 Li (2x1,5 Ah), Akülü Vidalama : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B086N681N9
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
anakartin max 4gb destekli ama bu 2+1 yaparsin sorunsuz calisir anlamina gelmez sendeki ram 5-5-5- seklinde piyasadaki 2gb kingstonlar 6-6-6- seklinde komut gecikmesine sahip.teoride yavas olana ayak uydurur hepsi 6-6-6- olarak sorunsuz calisir ama anakart uyuzluk eder mi bilemem.asus k8n anakartta kingston marka ram sorunu yasamistim.1gb kingston alsan en guzeli ama piyasada elindeki ramin aynisindan yok diye biliyorum ikinci el bulursan bilmem.ugrasmam dersen 2gb al teoride calisir. -
1 gb aldım gitti. Üzerindeki yazılar aynı ama sadece seri numarası farklı. O da üretimle ilgili bişey galiba. Dimi?? -
evet uretimden dolayi seri numarasi farkli olur.kit olursa seri numarasi cok yakin olur kitin ozelligi o zaten.sorun cikmamasi lazim en garanti isi yapmissin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X