Şimdi Ara

Asus P5Q premium ve 9800GX2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben geçenlerde anakartımı değiştirdiöm ve asus p5q preimum dan aldım.seçmemim nedeni gerek fazladan anakart üzerinde sata cıkış olsun.birçok usb cıkışları war.anakarta yetişmeyen kablolar için ideal.

Yanlız bir sorunum var anakartı şuanki tarihten 3 gün önce aldım.Kurdum pc yi 9800gx2 ekran kartım var ilk PCI- Ekspress slotuna taktım.açtım pcyi görüntü yok kablolarınızı kontrol edinde demiyor hiçbir görüntü yok sonra başka slotları deneyim dedim.en sonun da en sondaki beyaz slota taktım çalıştı.Biostan ayarlara baktım ama değiştirmedim.!!!
    neyse dedim oldu çok şükür oldu ama ekran kartının 8-pin li kablosu yetişmedinğinden kasanın başka yerinden geçirmek için ekran kartını cıkartım ve kabloyuda geri taktım vidaladım hatta sonrasında pcyi açtım bi baktım gene görüntü yok.1 saat gene slotlarla ugrastım ama gene görüntü yok neden nedir anlmadım.Sonra 6600gt wardı bende eeski emektar onu bi deniyeyim dedim taktım beyaz slota çalıştı.çok ilginç bi olay YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM!!!!!!

• evet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK : ASUS P45 P5Q-E ANAKART
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.