Şimdi Ara

ASUS P5Q3 DELUXE/WIFI-AP anakart problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ASUS P5Q3 DELUXE/WIFI-AP anakartım var, bu anakartı kullanan tecrübeli arkadaşlardan stabil olarak çalışması için hangi ayarları kullanıyorlar? benim yaşadığım sorunu daha önce yaşayan varsa nasıl çözdüğünü yada çözülebileeğini söyleyebilecek arkadaş varsa memnun olurum... bu anakarta q9650 kod no lu işlemci , 1 dvdrw, 1 dvdramrw ve 1 bdrw var hepsinin markası LG. Hepsi sata olarak bağlı. Cihaz da şöyle bir sorun var : Örneğin bir bd disk takıyorsunuz ve bir süre çalışıyor (2-3 dak) sonra blueray disk ortadan kayboluyor. Aynı sorun dvdrw da da olabiliyor. Asus mboard ın distribütörlüğü bilindiği üzere Çizgi elektronik, oraylada görüştüm benim zaten uyguladığım çözümü önerdiler. O da şu idi cihazın ben zaten , 2 hafta önce örneğin destek websitesinden son v. bütün sürücüleri zaten kurdum. Geçtiğimiz 2 hafta önce bu sürücüleri yüklediğimde örneğin sata sürücüsü vb. sorun düzelmişti ama sonra tekrar format atmak zorunda kalınca sisteme herşeyi yeniden ayarlamam gerekti. Fakat şimdi o düzlettiğim hatayı şimdi tekrar düzeltemiyorum. Aynı işlemleri yapmama rağmen. Kısacası ortada kendiliğinden yada bir disksürücüsüne disk yerleştirildiğinde sürücü nün kaybolma problemi var bilgisayarım klasöründe ortadan kayboluyor resetledikten sonra tekrar geliyor.Fikri olan varsa GERÇEKTEN BU KONUDA BİLGİSİ OLAN varsa fikrini paylaşırsa sevinirim...

Evren

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.