Sistem özellikleri ve Bios menüsünün ekran görüntülerini aşağıda veriyorum , sağlıklı bir overclock nasıl yapabilirim resimlerdeki ayarlardan hangileriyle oynamalıyım? Daha önce bi ara merak edip birkaç şeyi değiştirerek yanılmıyosam CPU yu 3.2 çıkartmıştım diye hatırlıyorum ama bu sefer yapamadım yardımlarınızı bekliyorum.Menülerdeki seçeneklerin içlerindeki detayları sormak isterseniz resimlerini ekleyebilirim.
500 Wat PSU intel Core 2 Quad Q8400 2.66 2Gb Kingston DDR3 1333 Mhz Asus P5QC Anakart Cooler Master CPU sogutucu
Özel CPU soğutucu kullanıyor musunuz?
CoolerMaster ortanın biraz üst seviyesinde bir sogutucum var. Bu arada ben kendi deneme yanılma yöntemlerimle işlemciyi 3.57 hızına çıkarttım persormans testinde önceki haliyle 1.400 Puan alırken şimdi 1.600 puan alıyorum. CPU sıcaklığıda 55-60 derecelerde. Ha bide şu var işlemcim bozulcak yancak korkumda yok :) yansında değiştirmeye bahane olsun diye ugraşıyorum o yüzden 3.5 i görebiliyorum şuan :)
Teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme