Şimdi Ara

ASUS P5WDH DELUXE ANAKART X6800 VE Q6600 CPU + CPU SOĞUTUCULARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Kullanmadığım eski masaüstü bilgisayarın anakart ve işlemcilerini ayrı satmayı düşünüyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_115334108//tm.htm#115334108

ASUS P5WDH DELUXE ANAKART istediğim fiyat 120 Tl

q6600 70 TL

X6800 160 Tl

Cpu soğutucuları Asus Silent Suquare : 60 tl Zalman CNPS9700 : 60 Tl SATILMIŞTIR

Resimler eklenecektir.

İstanbul Avcılarda elden teslim edebilirim.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tigerspeed -- 10 Ağustos 2016; 18:12:04 >

• Waybe sene 2006 altı Asus P5 W DH Deluxe 456 liraya exa bilgisayardan almıştım. ( O yılda anakarta verdiğim paraya 17 inç tüplü monitorlu p4 full sistem toplanabiliyordu.)
    Anakartı 2012 yılına kadar kullandım. Kartın özelliklerinde 1066 fps işlemci desteği yazıyor fakat ben core2duo işlemci ile 1333 mhz olan işlemci fsb sini 1556 mhz de oc ile sorunsuz kullanmıştım. Eski günler geldi aklıma.

Kartın kumandası var. Hala durur bende.

Alanada satanada hayırlı olsun. Canavar gibi bi karttır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesiaga

Waybe sene 2006 altı Asus P5 W DH Deluxe 456 liraya exa bilgisayardan almıştım. ( O yılda anakarta verdiğim paraya 17 inç tüplü monitorlu p4 full sistem toplanabiliyordu.)
    Anakartı 2012 yılına kadar kullandım. Kartın özelliklerinde 1066 fps işlemci desteği yazıyor fakat ben core2duo işlemci ile 1333 mhz olan işlemci fsb sini 1556 mhz de oc ile sorunsuz kullanmıştım. Eski günler geldi aklıma.

Kartın kumandası var. Hala durur bende.

Alanada satanada hayırlı olsun. Canavar gibi bi karttır.

Güzel yorumun için çok teşekkür ederim.

Uzun zamandan beridir kasa öylece bekledi laptop kullanıyordum.Oyun bilgisayarı olarak sistemi kurmuştum zamanla içinden çok değişik donanımlar geldi gitti.kasayı yaklaşık 6 senedir kullanmadım ps xbox derken oyunda oynamadık içinde ki ekran kartını satmıştım ! Gerçekten öyle çok iyi bir anakart bende ilk çıktığında toplamıştım sistemi eskiler yad ediliyor. :)

• Estagfirullah kardeşim ben yaşadığımı yazdım. İnşallah anakartınızı kıymetini bilen ve işten anlayan biri alır. Performansı yüksek gerçek bir oc kartı. İlana kartın linkini ya da fotossunu eklememişsiniz.

Ben linki koyuyorum. Özelliklerinde işlemci desteği 1066 mhz diyor ama ben işlemci fsb yi bizzar 1556 mhz olarak oc ile kullandım sorun yok :) Sadece biraz anakart ısınıyor onuda güzel bir soğutma ile hallediyorsunuz.

Gençlik işte sağlam oc yapardım voltaj vermeden artık uğraşamıyorum.

https://www.asus.com/tr/Motherboards/P5W_DH_Deluxe/
  • Tigerspeed kullanıcısına yanıt
    X6800 duruyor mu hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EBÖB E kullanıcısına yanıt
    Yahu kaç yıllık konuları hortlatmışsınız anasayfam sizin yorum yaptığınız ilanlarla dolu hepsi 1yıldan fazla olmuş açılalı.. Forumun bir çözüm getirmesi lazım artık şuna. Mesajlarınızı özelden yazmak çokmu zor ? Bıktık yahu..

• Wesley Benjamin Sneijder kullanıcısına yanıt
    Kardeşim soruyorum satılık mı diye?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EBÖB E kullanıcısına yanıt
    Pm diye birşey yokmu ? İnanın anasayfamda 10 dan fazla sizin hortlattığınız konu var. Siz 4 yıllık konuya mesaj atınca en üste çıkıyor. Şimdi açılmış gibi güncellemiş oluyorsunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.