Şimdi Ara

Asus p7h55-m oc yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar benim sorunum hyperx 1600mhz lik belleğime oc yapmaktır.. Biosdaki ayarları kurcalamaktan tırstığımdan danışmak ve nasıl yapıldığını öğrenmek istedim yardımlarnız için şididen teşekkürler..(pc wizard programı ramlerin 1333 mhz de çalışttığını söylemekte)

Sistemim: asus p7h55m, i5 3.33 ghz, kingston hyperX 2x2 gb 1600mhz, zotac gtx460 768 mb, nagas g6 ve 3 adet 12lik fan..

• Bios ' a gir.Ai Tweaker başlığı altında Ai Overclock Tuner var.Bu ayar [Auto] dadır.Sen bunu [D.O.C.P.] 'e getirerek, [DDR3 - 1600 MHz]' i seç.Zaten aynı bölümde DRAM timing ve DRAM voltage bölümleride var.Gerekirse bunları da ram lerinin üzerinde yazan değerlerine getir.Sonra kaydedip çık.
    Önemli Not: Ram voltajını sakın 1.65 v ' un üzerine çıkarma.İşlemcin için tehlike sınırıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Mask -- 25 Ağustos 2010; 4:56:09 >
  • yardımın için teşekkürler 1. seçeneği kullandım ve everestte chekledim bellek zamanlamalsrı başlığı altında 3 değer var 609,533,457 mhz toplamları 1599 veriyo ancak bellek hızı yanında ddr3-1333 yazıyo biraz kafam karıştı doğrusu..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS P7H55M-LX RAM Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    SATILIK : ASUS P45 P5Q-E ANAKART
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.