Şimdi Ara

ASUS P8P67 LE B3 Revision

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Gigabyte x48 anakart ve quad core 2.6 islemci kullanmaktayim.
    sistemimi i5 2500 yapmak istiyorum. Senelerdir Gigabyte kullanmis biri olarak Asus anakartlar nasildir gorusunuzu almak istedim.
    ASUS P8P67 LE B3 Revision almayi dusunuyorum.
    http://direkt.jacob-computer.de/Mainboards_Intel_-_Sockel-1155_ASUS_P8P67_LE_B3_Revision_-_Motherboard_-_ATX_-_iP67_-_LGA1155_Socket_-_UDMA133%2C_SATA-300_%28RAID%29%2C_SATA-600_%28RAID%29%2C_eSATA_-_Gigabit_Ethernet_-_FireWir_artnr_913959.html

Ayni siteden bu fiyat araliginda tavsiyede bulunabilirsiniz, 120 euro yu gecmeyecek taktirde.
    Simdiden tesekkurler.

• ben bu anakartı kullanıyorum gayet başarılı bir anakart arkasında cizgi eletronik var overclok olayında cok iyi tavsiye ederim.

• cizgi elektronigin bana pek yarari olmayacaktir almanyadayim ama onemli olan kartin iyi olmasi.
    Aldiktan sonra sorun yasamak istemiyorum. Bu pazartesi gidip alacam insallah tabi baska bir mainboard onerisi olmazsa

• arkadaşlar benimde almayı dusundugum kartlar arasında. Ide baglantısı olması onemlı eskı sisteminde dvd wrıterı kullanabılırım. 40$ avantaj saglıyor. Ama kullananlar biraz deneyimlerini paylasırlarsa daha iyi olur. Keza asusun ram tanıma konusunda çok şıkayetcısı var. Genelde forumda gd55 msi tavsiye ediliyor. Fiyat farkıda var. Asusun sorunları devam ediyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRAPPER247

arkadaşlar benimde almayı dusundugum kartlar arasında. Ide baglantısı olması onemlı eskı sisteminde dvd wrıterı kullanabılırım. 40$ avantaj saglıyor. Ama kullananlar biraz deneyimlerini paylasırlarsa daha iyi olur. Keza asusun ram tanıma konusunda çok şıkayetcısı var. Genelde forumda gd55 msi tavsiye ediliyor. Fiyat farkıda var. Asusun sorunları devam ediyormu

Yok mu bu kartı kullannan yorum yürütecek olan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS M5A78L-M LX Anakart
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • temel her isteğinizi karşılayacak bir model bence, ram seçiciliği diye birşey yok, zaten böyle birşey varsa tüm diğer markalarda da buna raslayabilirsiniz
  • Gigabyte P67A-UD3 tavsiye ederim.280 civarında fiyatı var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.