Arkadaşlar bu sabah p8z68-v aldım. Onun bi oldukça acemice bi video incelemesini yaptım. Belki hoşunuza gider. Sistem: i5 2500k, gskill 7-8-7-24 2t, 1 tb sprintpoint f3, epsilon 500w, no gpu (şuanlık )
Alelacele de bir overclock yaptım. 4,4ghz olarak bi bakarsanız sevinirim. Rami nası oc yapacam hiç bi fikrim yok, bilen biri anlatırsa sevinirim 1,325Volt verdim az mı fazla mı bilmiyorum ?
gpu'yu da 1700mhz'e hızaşırttım, zaten pek bişi değişmiyo
Cinebenchmark ile tam 7,0 alıyorum, süper pi 1m ile 08.590 alıyorum şuanlık
inceleme için teşekürler. .birde sistemi kurduktan sonra bios ile ilgili izlenimlerini paylaşırsan güzel olur
sınawlardan sonra yapabilirsem biras daha ayrıntı veririm. Zaten p8p67den çok farklı bi şey yok. En önemli yanı benim için hızlı video dönüşürebilmesi ve onboard-gpu oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: mugurgok
sınawlardan sonra yapabilirsem biras daha ayrıntı veririm. Zaten p8p67den çok farklı bi şey yok. En önemli yanı benim için hızlı video dönüşürebilmesi ve onboard-gpu oldu.
hocam video deleted by user diyor...sana bir kac soru sordum pmden cevaplarsan sevinirim....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme