Şimdi Ara

★★★ ASUS PADFONE 2 KULLANICILARI KULÜBÜ-ANA KONU ★★★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.618
Cevap
19
Favori
72.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asuspadfonecu

O kadar cihaz gönderdik kimse inceleme yazmıyor arkadaş. Sanırım herkes büyülendi

Yarın incelemeler gelir diye dusunuyorum hatta Pegasusxx1975 nickli koray abimden bir inceleme videosu bekliyorummm :)

olusumu duzenleyen benim ama malesef uzak olmanın en kotu tarafı kargoya ancak carsamba bana ulasacagı için kimse benden carmsabya kadar birsey beklemesin...Alan herkesten en azından video olmasa bile izlenimlerini paylasmalarını rica ediyorum zira burada agzından su akan insan var şekil 1 a ben :(((
  • Sonuçta android özelliklere sahip bir 4.1.1 hani ekstradan, asusun monte ettiği bir program vs filan yok yani alınabilir yanı nerde onuda anlamadım . Diğer android modellerin gösterdiği özelliklerin hepsi var diğerlerinden farkı nerde . Boş yere telefonu kimse yüceltmesin arkadaşlar ? Bana diğerlerinden farkını söyle ki farkı olsun yauwwwwwwww/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt_tkmk

Sonuçta android özelliklere sahip bir 4.1.1 hani ekstradan, asusun monte ettiği bir program vs filan yok yani alınabilir yanı nerde onuda anlamadım . Diğer android modellerin gösterdiği özelliklerin hepsi var diğerlerinden farkı nerde . Boş yere telefonu kimse yüceltmesin arkadaşlar ? Bana diğerlerinden farkını söyle ki farkı olsun yauwwwwwwww/

Hocam sen eger bu konuyu bastan okumadan bu yorumu yapmıssan bence hiç kimseyi yorma derim..Cunku bastan videolarından tutup resimlerine bakıp özelliklerini anlasaydın bu yorumu yapmamıs olurdun..

O zaman senin mantıgınla bakalım o zaman tum telefonlar android neden millet gidip Samsung alıyor yada HTC alıyor yada nebileyim gidip Nexus 4 için 50 kusur sayfa yorum yazacak kadar bekliyor? Yada soyle diyelim tum arabalar benzin yada dizel yakıt kullanıyor neden insanlar bir marka secme yoluna gidiyor?

bence farkını birilerinin soylemeden videolarını bastan izlemeli inceleme videolarına tekrar bakmalı..En basitinden herseyi gectim tablet telefon hibrit ozelligi olan tek makine....Bu bile tercih sebebidir...

Saygılarımla...

• Benimde anlatmak istediğim orada zaten bir note 2 yada s3 değil. Ekran kalitesine sözüm yok diğerlerinden net kabak gibi belli oluyor . Hani bir multiwindow olsa hiç fena değil Samsung un üst modellerine bakınca bu telefondan daha özellikli diyebilirim . Umarım anlatabilmişimdir?

• quote:

Benimde anlatmak istediğim orada zaten bir note 2 yada s3 değil. Ekran kalitesine sözüm yok diğerlerinden net kabak gibi belli oluyor . Hani bir multiwindow olsa hiç fena değil Samsung un üst modellerine bakınca bu telefondan daha özellikli diyebilirim . Umarım anlatabilmişimdir?

Multi window ozelligi android 4.2 nin ozelligi samsungun degil..Bu cihaz İCS ile cikti yakın bir zamanda 4.1 JB alacak ve daha sonra da 4.2 yi alacak.

Samsungun hangi ust modeli bu cihazdan iyi örneklermisin?Nesi iyi?
  • quote:

Benimde anlatmak istediğim orada zaten bir note 2 yada s3 değil. Ekran kalitesine sözüm yok diğerlerinden net kabak gibi belli oluyor . Hani bir multiwindow olsa hiç fena değil Samsung un üst modellerine bakınca bu telefondan daha özellikli diyebilirim . Umarım anlatabilmişimdir?

Hatta söyle diyeyim su sayfadaki inceleme videosunu bir daha izlemeni tavsiye ediyorum farkını anlaman için daha kolay olacagını dusunuyorum...

http://forum.donanimhaber.com/m_67027247/tm.htm
  • Bende nexus var onda multiwindow özelliğini göremedim şahsen . Galaxy note 2 de bu özellik mevcuttu ? Tek çıksa hani iş yapar diyeceğim ama tablette beraber 2500 tl aşağı olmayacak fiyatı. Asus zaten tablet bakımından androiddeki en iyi tabletleri üretiyor fakat fiyat pahalıya gelecek birde padfone1 e ics desteğini vermişmiydi güncelleme olarak . Neyse fazla teknoloji manyagı olmaya gerek yok zaten telefonla yapacakların belli .

• Bazı kaynaklarda klavye çıkmayacak gibi bir söylenti var. Ben kesinlikle çıksın isterim ama padfone1 deki klavyenin toplam satışlardaki oranın düşük olması da mantıklı bir sebep. Siz ne dersiniz çıkar mı? Çıkmaz ise almamayı düşünebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihmustafa

Bazı kaynaklarda klavye çıkmayacak gibi bir söylenti var. Ben kesinlikle çıksın isterim ama padfone1 deki klavyenin toplam satışlardaki oranın düşük olması da mantıklı bir sebep. Siz ne dersiniz çıkar mı? Çıkmaz ise almamayı düşünebilirim.

özel klavye gerekiyor mu ki? sıradan bir bluetooth klavye olmuyor mu?
  • quote:

Bende nexus var onda multiwindow özelliğini göremedim şahsen . Galaxy note 2 de bu özellik mevcuttu ? Tek çıksa hani iş yapar diyeceğim ama tablette beraber 2500 tl aşağı olmayacak fiyatı. Asus zaten tablet bakımından androiddeki en iyi tabletleri üretiyor fakat fiyat pahalıya gelecek birde padfone1 e ics desteğini vermişmiydi güncelleme olarak . Neyse fazla teknoloji manyagı olmaya gerek yok zaten telefonla yapacakların belli .

:)

Tek çıksa ne iş yapacak? Hocam tablet zaten ekran ve pilden olusuyor yani telefondaki neyse tabletteki de o..Yani tek cıksa ne iş yapar diyorsun :)

Benim en basından beri soyledigim su amazon.de de suanda 1300 kusur dolara satılıyor bu da 2400 civarı demek yani bu cihaz en basından beri diyorum sahsi dusuncem 2800 civarı cıkacak insallah yanılırım hep dedim bunu insallah ucuz cıkar herkes alır ama bence 2800 den asagı gelecegini sanmıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: melihmustafa

Bazı kaynaklarda klavye çıkmayacak gibi bir söylenti var. Ben kesinlikle çıksın isterim ama padfone1 deki klavyenin toplam satışlardaki oranın düşük olması da mantıklı bir sebep. Siz ne dersiniz çıkar mı? Çıkmaz ise almamayı düşünebilirim.

Hocam bence klavyesine hiç gerek yok bluetooth klavye ile kullanabilirsin cihazı..Ama DH de de cıktı haberi Asus padfone 2 için klavye geliştiriyor diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AudiA4Driver

quote:

Bende nexus var onda multiwindow özelliğini göremedim şahsen . Galaxy note 2 de bu özellik mevcuttu ? Tek çıksa hani iş yapar diyeceğim ama tablette beraber 2500 tl aşağı olmayacak fiyatı. Asus zaten tablet bakımından androiddeki en iyi tabletleri üretiyor fakat fiyat pahalıya gelecek birde padfone1 e ics desteğini vermişmiydi güncelleme olarak . Neyse fazla teknoloji manyagı olmaya gerek yok zaten telefonla yapacakların belli .

Tek çıksa ne iş yapacak? Hocam tablet zaten ekran ve pilden olusuyor yani telefondaki neyse tabletteki de o..Yani tek cıksa ne iş yapar diyorsun :)

Benim en basından beri soyledigim su amazon.de de suanda 1300 kusur dolara satılıyor bu da 2400 civarı demek yani bu cihaz en basından beri diyorum sahsi dusuncem 2800 civarı cıkacak insallah yanılırım hep dedim bunu insallah ucuz cıkar herkes alır ama bence 2800 den asagı gelecegini sanmıyorum..

bence 2800 den gelmez bu cihaz eğer daha aşağısı kurtarmıyorsa türkiye ye girip 2800 den bunu satabileceklerine inanmıyorum hiç bir firma getirmek istemeyecektir bence

• quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

quote:

bence 2800 den gelmez bu cihaz eğer daha aşağısı kurtarmıyorsa türkiye ye girip 2800 den bunu satabileceklerine inanmıyorum hiç bir firma getirmek istemeyecektir bence

http://www.amazon.com/Asus-ASUS-Padfone2-Station-64G/dp/B00A45G66I/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1354891133&sr=8-2&keywords=Asus+Padfone+2

Suna bakarmısın hocam..2400 kusur lira demek bu...

• konuyu takip ediyorum hala ve çok merakla bekliyorum ürünlerin incelemelerini..lütfen alıp kaybolmayın mahrum bırakmayın bilgilerden..en çok pil çıkmaması sorunum uzun süreli özellikle telefon kullanımda pil durumunu çok merak ediyorum, smartphone alıyoruz ben aktif kullanıcıyım wifi-mobile net hep açıktır bende kullanmadığımda kapatayım durumuna gelemem,devamlı kullanıyorum çünkü..evo 3d var pili normalde bile kendi sınıfı ürünlerden iyiydi(bana göre) ama fransadan almıştım ve ebayden 2 yedek pil ve harici şarj almıştım iyiki almışım diyorum pil bitecek derdim sıkıntım olmuyor. bu telefonun özellikleri zaten şahane fakat tableti herzaman taşımam ve telefonun kendi pili çok önemli.kullanıma göre iyice anlatırsanız çok mutlu olacağım.

şimdiden güle güle eskitin diyorum :) darısı başıma..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.amazon.com/Asus-ASUS-Padfone2-Station-64G/dp/B00A45G66I/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1354891133&sr=8-2&keywords=Asus+Padfone+2

yok onu demek istemedim 2800den kimse bunu getirmek istemeyecektir getirsede kimse almaz 3-5 kişide anca olur 2800 lira buna vercek adamı ciddi sorgularım çok çeşitli kombinasyonlar yapılabilir sonuçta 2800 lira çok uçuk

• quote:

Orijinalden alıntı: thelake

konuyu takip ediyorum hala ve çok merakla bekliyorum ürünlerin incelemelerini..lütfen alıp kaybolmayın mahrum bırakmayın bilgilerden..en çok pil çıkmaması sorunum uzun süreli özellikle telefon kullanımda pil durumunu çok merak ediyorum, smartphone alıyoruz ben aktif kullanıcıyım wifi-mobile net hep açıktır bende kullanmadığımda kapatayım durumuna gelemem,devamlı kullanıyorum çünkü..evo 3d var pili normalde bile kendi sınıfı ürünlerden iyiydi(bana göre) ama fransadan almıştım ve ebayden 2 yedek pil ve harici şarj almıştım iyiki almışım diyorum pil bitecek derdim sıkıntım olmuyor. bu telefonun özellikleri zaten şahane fakat tableti herzaman taşımam ve telefonun kendi pili çok önemli.kullanıma göre iyice anlatırsanız çok mutlu olacağım.

şimdiden güle güle eskitin diyorum :) darısı başıma..

Valla hocam benim yorumumu carsamba gunu gorebilirsin cunku carsamba bana ulasacak..:((((

Kesinlikle One X im vardı pili sıkıntı olmasaydı ne bu urunu gorurdum ne de bu urunu alırdım memnundum cihazımdan ama işte pili bana yetmiyor.En son ankaraya işim dolayısıyla gittim geldim beni mahvetti pili..Pil cok onemli ama asuspadfonecu nickli arkadasın dedigine bakılırsa harika imiş pili....

Ben ancak carsamba yorum yapabilirim enine boyuna inceleycegim cihazı...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yok onu demek istemedim 2800den kimse bunu getirmek istemeyecektir getirsede kimse almaz 3-5 kişide anca olur 2800 lira buna vercek adamı ciddi sorgularım çok çeşitli kombinasyonlar yapılabilir sonuçta 2800 lira çok uçuk

Ben yorumunuzdan 2800 den asagı gelir anladım ondan o linki paylasmıstım...İnsallah az gelir de insanlarımız kullanır bu cihazı temennim o yonde insallah ben yanılırım...

• Alanlara şimdiden hayırlı olsun

Merakla bekledigim cihazın performansı ve stabilitesi ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: artur_2929

Güzel bir inceleme

http://www.youtube.com/watch?v=0gjKHu2QuTk

Dostum bu 1 bes para etmez :)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.