Şimdi Ara

★★★ ASUS PADFONE 2 KULLANICILARI KULÜBÜ-ANA KONU ★★★ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.618
Cevap
19
Favori
72.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asuspadfonecu

quote:

Orijinalden alıntı: AudiA4Driver

pil

Bugün sabah aleti şarja taktım Stationla birlikte, tam 3-4 saatte sarj oldu
    Bu kadar sürede sarj olduğuna göre kolay kolay bitmeyecek pili, tek kafama takılan nokta bataryanın iphone gibi olması. Değiştirilebilir olsaydı süper olacaktı, gerçi ben en ufak performans düşüşünde servise gönderip pilini garantiden değiştirticem. 2 sene içinde 2 kere değiştirtsem performans kaybı yaşamadan kullanırım diye düşünüyorum.

Hocam eger dedigin gibi 2 gunde %35 pil tuketiyorsa yirim ben bu cihazı yir :)

• arkadaşlar bakmadım foruma, konuyla da ilgisi yok sadece ASUS neler yapıyor ne kafalarda yaşıyor diye bir örnek vermek istiyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=TFS9aQGeunY

Nasıl bir yaratıcılık,bir güzelliktir bu böyle.Asus Zenbook sahibiyim tipi hemen hemen aynı hastalık derecesinde beğenmiştim ilk gördüğümde de ama bu bambaşka olmuş bence. Padfone'u ilk gördüğümdeki gibi hissettim,nasıl hasta bir zihniyet ( çok uçuk iyi anlamda tabi ) Tayvana taşınmaya karar verdim burda kendimi yemektense

Son olarak şöyle bağlayayım da konuyla ucundan yakalayayım istiyorum. Asus neden ilgi görmüyor vs diyorsunuz, bu tip ürünleri anlayan, seven yada önem veren diyelim çok insan yok. Bu cihazlara para verecek durumda olan insanlar en üst telefonu alayım,popüleri alayım herkes aldığına göre en iyisi odur mantığıyla sadece Android mi Ios mu (şimdi win 8 de başlar bakalım) kargaşasındalar, ona karar verdikten sonra genel çaplı alınan telefonlar belli (S3 veya İPhone genelde bu aralar) bunun dışına zor çıkıyor insanlar(tabi market müşterisi için geçerli bu, araştırmadan direkt satıcıya hangisi iyi diyenler, çoğu donanımhaber vs forum insanlarından bahsetmiyorum araştıran insanlar farklı tabiki).
    Ama kendi adıma böylesine alternatif cihazları bulup bilmek takip etmek ve onu tercih etmek çok büyük zevk. iphone'um olsun kendimi göstereyim galaxy s3 çıkmış en üst düzey telefon kimselerde yok ben alayım mantığı da kalmadı çünkü çoğu kişi nasıl oluyorsa bu cihazlara ulaşabiliyor.artık alım gücümü arttı yoksa yememden keserim iphonedan vazgeçmem mantığımı bilemedim. Padfone gibi cihazlara maddi gücü olsa bile herkes ilgi göstermez çünkü adamın derdi yok way şurdan teli takınca orda şöyle gösteriyo vs. sine.hem tablet hem telefon alırım,onda da en iyisi neyse alayım düşünmeme gerek yok diyor. ama ben o düşünceye vuruldum zaten fark bu nasıl bir yenilik nasıl bir düşüncedir görselliği hardware i bi yana.. ayrı ayrı cihazlar zaten istemediğin kadar..

asus bu tip ürünlerde ilgi görmüyor çok burda, yoksa laptoptur anakart vs toshiba asus dan vazgeçmem diyen çok..

( lütfen iphone,galaxy s3 falan kullananlar alınmasın, bende galaxy s3 düşündüm, padfone 2 olmazsa muhtemelen note 2 tercih edeceğim,çok satan, çoğu kişinin tercih ettiği cihazlar biliyorum fakat benim kriterlerime uygun olarak seçtiğim şeyler bunlar.benim burda bahsettiğim, içinde ne olduğunu bilmeden en iyisi denildi diye onu almak.)

• quote:

Orijinalden alıntı: thelake

arkadaşlar bakmadım foruma, konuyla da ilgisi yok sadece ASUS neler yapıyor ne kafalarda yaşıyor diye bir örnek vermek istiyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=TFS9aQGeunY

Nasıl bir yaratıcılık,bir güzelliktir bu böyle.Asus Zenbook sahibiyim tipi hemen hemen aynı hastalık derecesinde beğenmiştim ilk gördüğümde de ama bu bambaşka olmuş bence. Padfone'u ilk gördüğümdeki gibi hissettim,nasıl hasta bir zihniyet ( çok uçuk iyi anlamda tabi ) Tayvana taşınmaya karar verdim burda kendimi yemektense

Son olarak şöyle bağlayayım da konuyla ucundan yakalayayım istiyorum. Asus neden ilgi görmüyor vs diyorsunuz, bu tip ürünleri anlayan, seven yada önem veren diyelim çok insan yok. Bu cihazlara para verecek durumda olan insanlar en üst telefonu alayım,popüleri alayım herkes aldığına göre en iyisi odur mantığıyla sadece Android mi Ios mu (şimdi win 8 de başlar bakalım) kargaşasındalar, ona karar verdikten sonra genel çaplı alınan telefonlar belli (S3 veya İPhone genelde bu aralar) bunun dışına zor çıkıyor insanlar(tabi market müşterisi için geçerli bu, araştırmadan direkt satıcıya hangisi iyi diyenler, çoğu donanımhaber vs forum insanlarından bahsetmiyorum araştıran insanlar farklı tabiki).
    Ama kendi adıma böylesine alternatif cihazları bulup bilmek takip etmek ve onu tercih etmek çok büyük zevk. iphone'um olsun kendimi göstereyim galaxy s3 çıkmış en üst düzey telefon kimselerde yok ben alayım mantığı da kalmadı çünkü çoğu kişi nasıl oluyorsa bu cihazlara ulaşabiliyor.artık alım gücümü arttı yoksa yememden keserim iphonedan vazgeçmem mantığımı bilemedim. Padfone gibi cihazlara maddi gücü olsa bile herkes ilgi göstermez çünkü adamın derdi yok way şurdan teli takınca orda şöyle gösteriyo vs. sine.hem tablet hem telefon alırım,onda da en iyisi neyse alayım düşünmeme gerek yok diyor. ama ben o düşünceye vuruldum zaten fark bu nasıl bir yenilik nasıl bir düşüncedir görselliği hardware i bi yana.. ayrı ayrı cihazlar zaten istemediğin kadar..

asus bu tip ürünlerde ilgi görmüyor çok burda, yoksa laptoptur anakart vs toshiba asus dan vazgeçmem diyen çok..

( lütfen iphone,galaxy s3 falan kullananlar alınmasın, bende galaxy s3 düşündüm, padfone 2 olmazsa muhtemelen note 2 tercih edeceğim,çok satan, çoğu kişinin tercih ettiği cihazlar biliyorum fakat benim kriterlerime uygun olarak seçtiğim şeyler bunlar.benim burda bahsettiğim, içinde ne olduğunu bilmeden en iyisi denildi diye onu almak.)

Videodaki bilgisayarı gordum cok guzel olmus yenilikci fikirlerine hastayım asusun :) malzemesi de kaliteli oluyor hep bunu gordum...Suanda tek telefonu kalmıstı kullanmadıgımı onu da aldım bakalım bilgisyarı faresi herseyi asus :D

• Arkadaşlar,
    Şu anda şişlide padfone'u almak için bekliyorum. Son 20 dk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasusxx1975

Arkadaşlar,

Abi ben anlamam madem oyle aksama unboxing istiyorum benden de bahset videoda adım gecsin :D ben anlamam :D:D söz aldık video istiyoruz gec oldu yok yan yattı camura battı yok o video gelecek
  • quote:

quote:

Arkadaşlar,

Abi ben anlamam madem oyle aksama unboxing istiyorum benden de bahset videoda adım gecsin :D ben anlamam :D:D söz aldık video istiyoruz gec oldu yok yan yattı camura battı yok o video gelecek

Lafı mı olur canım kardeşim.
    O video ılla ki gelecek
    Hâlâ beklemedeyiz.
    Son düzlük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,

Lafı mı olur canım kardeşim.
    O video ılla ki gelecek
    Hâlâ beklemedeyiz.
    Son düzlük

Sabırsızlıkla videoyu bekliyorum..Aldın cihazı mailide attın erkek cocuguyuz dusecek bi taraflarımız çok kotusun yaaa :D videoyu bekliyorum ben anlamaz :D

• Elden alım yapan arkadaslar

_Mayday_
    Pegasusxx1975
    Yakamoz38
    Flashmmm

yorumlarınızı alalım hemen :)))

Gerci yakamoz38 ile flashmmm henuz cihazı kurcalayamayacak ama Mayday ile pegasustan haber bekliyoruzzzzz
  • BEKLİYORUZ. SALIYA AZ KALDI. BARİ VİDEO KOYUN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcaner35

BEKLİYORUZ. SALIYA AZ KALDI. BARİ VİDEO KOYUN.

valla kardesim carsamba bana gelecek benden bişi bekleme :D
  • Bize ne oluyosa :D bizde heyecanlandık ,hadi beyler bi yorum video vs :D ayıp ya ,fukarayı da düşünün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon_onur -- 9 Aralık 2012; 22:20:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leon_onur

Bize ne oluyosa :D bizde heyecanlandık ,hadi beyler bi yorum video vs :D ayıp ya ,fukarayı da düşünün

Allahım beni guldurdun allahta seni guldursun kardesim :)))

Valla yaa bekliyoruz hadin bea bir video bir dusuncenizi bari yazın yaa...
  • Arkadaslar telefona da kılıf olarak sunu alıyorum...

http://www.ebay.com/itm/PU-LEATHER-SLIDE-IN-PULL-TAB-POUCH-CASE-FOR-ASUS-PADFONE-2-/150931719229?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item23243b443d

Bir turkuaz bir siyah bir sarı birde lila renginden aldım :D

Geriye bir çanta kaldı onu da arkadas getirebilirse daha once paylastıgım su cantayı almak istiyorum...

http://www.amazon.com/Case-Logic-MLA-110-10-1-Inch-Attach%C3%A9/dp/B006SRYHOY/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1354953891&sr=1-1&keywords=Case+Logic+MLA-110

• Koray Abi telefonu kurcalamaktan unboxing falan yapamadı herhalde.. büyük ihtimalle şu anda teli pade takmış kucağına da almış uyuyordur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaslar su resmi birisi bana acıklayabilir mi?

http://www.amazon.de/SIMON-PIKE-Handytasche-schwarz-Samsung/dp/B0080IBI9Q/ref=sr_1_10?ie=UTF8&qid=1355085249&sr=8-10

Bu ilanda iki tane kılıf gozukuyor birisi buyuk digeri kucuk gibi bu adamdanbunu alınca 2 tane mi urun geliyor birisi buyuk digeri kucuk yoksa tek urun mu?Bu nasıl bi resim anlamadım :S hani birisi PAd için digeri telefon için diye dusunmustum daha once...Ama simdi samsung s3 için konulmus bir ilan s3 te pad yokki :S

• O ürün S3 ve s3 mini için sanırım. Fotoya dikkatli bakarsak birinde içinde telefon var kılıfın kapağı açık, diğerinde kapalı.
    Tek kılıf geliyor ürünün Almanca açıklamasına göre.
  • beyler bir saat kadar önce aldık cihazları:) Koray daha orda güncellemeleri almaya başladı:) Ben eve varmadığım için kurcalayamadım ama size şu kadarını söyliyeyim videolarda göründüğünden çok daha şık bir cihaz yapmış adamlar! ilk elinize aldığınızda cihazın power tuşuna basmadan önce uzun bir zaman geçecek çünki malzeme kalitesi üzerine düşünmekten ve bu cihaz bu kadar incemiymiş yaa ulan ne kadar hafif ya düşünmekten kendinizi alamıyacaksınız:) helel vallahi asus:) devamı gelecek arkadaşlar. Koray videoyu çekiyodur şimdi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MayDay_

beyler bir saat kadar önce aldık cihazları:) Koray daha orda güncellemeleri almaya başladı:) Ben eve varmadığım için kurcalayamadım ama size şu kadarını söyliyeyim videolarda göründüğünden çok daha şık bir cihaz yapmış adamlar! ilk elinize aldığınızda cihazın power tuşuna basmadan önce uzun bir zaman geçecek çünki malzeme kalitesi üzerine düşünmekten ve bu cihaz bu kadar incemiymiş yaa ulan ne kadar hafif ya düşünmekten kendinizi alamıyacaksınız:) helel vallahi asus:) devamı gelecek arkadaşlar. Koray videoyu çekiyodur şimdi:)

Hocam ne diyorsunnnnn had bakalım simdiden hayırlı olsun ac incele dusuncelerini paylas lutfen...Merakla bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: asuspadfonecu

O ürün S3 ve s3 mini için sanırım. Fotoya dikkatli bakarsak birinde içinde telefon var kılıfın kapağı açık, diğerinde kapalı.
    Tek kılıf geliyor ürünün Almanca açıklamasına göre.

Hocam tesekkur ederim iki tane gozukuyor ama bir tane ise hiç gerek yok cok pahalı bence...Tesekkur ederim tekrar...
  • quote:

hayırlısı olsun hocam 2 aydır ugrasıyorum insallah deger.Dedigim gibi alınabilecek pili yuksek bir telefon bulamadım baska...ve memnun olacagımı dusunuyorum fazlasıyla insallah tersi etki yapmaz ozellikleri bence muhtesem...

buyur, bu cihaz tam sana göre:

http://www.gsmarena.com/motorola_droid_razr_maxx_hd-4972.php

3300 mah batarya!
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.