Şimdi Ara

Asus PC Yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Knighton

quote:

Orijinalden alıntı: crynet_34

o kadar parayı sende o bilgisayara gömersen tabi çamur attırmazsın

1799 lira yani açıkçası bence özelliklerine göre çok iyi?

Marka: Msı
    Ürün Tipi: Performans
    İşlemci Tipi?: Intel Core i7
    İşlemci Modeli: 4702MQ
    İşlemci Hızı?: 2.2 GHz
    Turbo Frekansı?: 3.2 GHz
    Önbellek: 6MB
    Çekirdek Sayısı?: Dört çekirdek işlemci
    Chipset: Mobile Intel HM76 Express
    Ram (Bellek Hızı)?: 8 GB
    Bellek Türü: DDR3 1600Mhz
    Bellek Düzeni: 2 x 4GB
    Max.Bellek?: 16GB
    Toplam Bellek Slotu?: 2
    Bellek Yükseltme: Var
    Sabit Disk?: 1TB
    Sabit Disk Hızı: 5400rpm
    Ekran Kartı?: 2 GB Paylaşımsız
    Grafik İşlemcisi: Nvidia GeForce GT740M
    Grafik Yapısı: DDR3
    Grafik Genişliği: 64 bit
    Ekran Boyutu: 15.6 inç
    Dokunmatik Ekran: Yok
    Ekran Özelliği: HD LED
    Ekran Çözünürlüğü: 1366x768
    Optik Okuyucu: Dvd Yazıcı
    İşletim Sistemi?: Freedos
    Webcam: HD type (30fps@720p)
    Ses: SRS Premium Sound
    Kart Okuyucu: Var
    Wirelles: Tümleşik 802.11 b/g/n
    Bluetooth: Versiyon 4.0
    Ethernet: 10/100/1000
    Hdmı?: Var
    Usb Portu: 1 x Usb 2.0 - 2 x Usb 3.0
    Video Portu: Var
    Parmak İzi Okuyucu: Yok
    Firewire?: Yok
    3G: Yok
    Klavye Düzeni: Numerik Q TR
    Touchpad: Var
    Pil Teknolojisi: 6 hücreli pil
    Paket İçeriği: Notebook, Şarj Aleti, Pil
    Boyutlar: 383 x 249 x 323 mm
    Ağırlık: 2.60 kg
    Renk: Siyah
    Garanti Süresi: 24 Ay Resmi Msı Yetkili Servisi

1799 lira nerede o makina fazla pahalı

• Knighton kullanıcısına yanıt
    kardeşim biz işlemci almıyoruz biz bilgisayar alıyoruz yani sadece işlemcisine bakarak alınsaydı bilgisayar firmaları i7 4000 performans sersi işlemciler 2 gb ram intel grafik birimi 160 gb sata 2 hdd si bulunan tamamen plastik aksam kullanan bilgisayarlar yaparlardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crynet_34 -- 25 Haziran 2014; 14:30:24 >
  • quote:

kardeşim biz işlemci almıyoruz biz bilgisayar alıyoruz yani sadece işlemcisine bakarak alınsaydı bilgisayaralar firmalar i7 4000 performans sersi işlemciler 2 gb ram intel grafik birimi 160 gb sata 2 hdd si bulunan tamamen plastik aksam kullanan bilgisayarlar yaparlardı...

doğru diyosunda arkadaşın istediği özellikler varsa neden uğraşsın dell in servisiyle onla bunla dell de servis şuanda 0 işlemciyi ne kadar anlatsamda boş yukarıdaki yorumlardan gördüğüm kadarıyla ram üstün optik sürücü var dellde bunların hiçbiri yok sadece 740m den 750m e geçiş için o makinayı tercih edemem k.bakmayın

Techlife
    2014-04
    Australia
    TechLife tests 10 of the latest bargain laptops, ranging from just $329 up to $999. CX61 was rated No.3 in overall performance and No.1 in gaming performance. From the outset it’s worth noting that the MSI CX61 is not trying to be super skinny and lig...

şu yazıyıda tekrar okumanı beklerim ayrıca

• Kahin_34 kullanıcısına yanıt
    saygı duyarım sizi tatmin edecekse alabilirsiniz tabi en iyisi insanın aklına yatandır dikkat edersen önerdiğim çoğu kullanıcı için 1. etken oyun bu sebeple önermişimdir
  • quote:

saygı duyarım sizi tatmin edecekse alabilirsiniz tabi en iyisi insanın aklına yatandır dikkat edersen önerdiğim çoğu kullanıcı için 1. etken oyun bu sebeple önermişimdir

oyun açısından güncel oyunlar oynamayan birisi için dell almak ölüm olur hepsini araştırdım dellin servisi şuan 2 ye bölünmüş sanırım evde desteği bırakmışlar değişime falan girmişler o yüzden hiçbirşekilde iade kabul etmiyolar kusurlu ürün kabul etmiyorlar zaten ucuz olmasından belliydi 7537 de bişeylerin çıkacağı 750 ekran kartı içinde bu kadar sorunlu bir makina almak istemem açıkçası he tavsiye yapmıyomuyum attığım linklerin %60 ı dell 7537 dragosnirata nickli arkadaşın attığı linklerin %80i dell 7537 ama bu msidaki fiyat düşüşü delli geride bıraktı bence

koçsistem gibi bir firmanın bu duruma düşmesi gerçekten kötü eskiden dell dedinmi akan sular dururdu şu detayı düşmek isterim dell hala kalitesinden ödün vermedi türkiyedeki teknik servis yani koçsistem den kaynaklan sorunlar yüzünden böyle köklü bir firmanın bu kadar kötü ün yapması hoş bir şey değil ama bir arkadaş vardı dell 7537 kullanıcısı servise gönderdim çok iyi davrandılar 1 haftada işi hallettiler diyordu bence bu servis işi iyi araştırılmalı sağdan soldan duyma bilgilerle ortalık kaynıyor ne yapsak koçsistemi arayıp bunları gerçekten yapıyormusunuz diye sorsakmı??

• quote:

koçsistem gibi bir firmanın bu duruma düşmesi gerçekten kötü eskiden dell dedinmi akan sular dururdu şu detayı düşmek isterim dell hala kalitesinden ödün vermedi türkiyedeki teknik servis yani koçsistem den kaynaklan sorunlar yüzünden böyle köklü bir firmanın bu kadar kötü ün yapması hoş bir şey değil ama bir arkadaş vardı dell 7537 kullanıcısı servise gönderdim çok iyi davrandılar 1 haftada işi hallettiler diyordu bence bu servis işi iyi araştırılmalı sağdan soldan duyma bilgilerle ortalık kaynıyor ne yapsak koçsistemi arayıp bunları gerçekten yapıyormusunuz diye sorsakmı??

ben direk yaşadım 7537 ürünü bu aralar aşırı popüler ekran kartı ortada normal zaten öyle olması muhtemelen o arkadaş sistem değişikliğinden önce almıştır ya da çok şanslıdır başak bi açıklaması olamaz ben ekşi sözlük vs. takiplerim oralardada hep aynı sorunlar var adamlar dellin içine etti eskiden dediğin gibi dell dedinmi akan sular duruyodu

ben olsam 7737 modelini beklerdim belki onda bu problemler olmaz bu arada araştırmalarıma göre genel olarak sorunların çıkıtığı seri türkiye ye gelen ilk parti bununda dikkatini çekerim
  • quote:

ben olsam 7737 modelini beklerdim belki onda bu problemler olmaz bu arada araştırmalarıma göre genel olarak sorunların çıkıtığı seri türkiye ye gelen ilk parti bununda dikkatini çekerim

Yalnız dediğiniz biligisayarın i 7 versiyonu bayağı pahalı valla beni aşar belki benimle konuşmuyodunuz ama olsun
    ben kendim açısından örnek verdim bu arada hala türkiye ye gelen ilk partide problem olduğunu düşünüyorum (zaten türkiyeye neyin sağlamı kalitelisi geliyorki ) yeni partiler gelirse araştırıp onlara yönelmek daha mantıklı olur...
  • quote:

ben kendim açısından örnek verdim bu arada hala türkiye ye gelen ilk partide problem olduğunu düşünüyorum (zaten türkiyeye neyin sağlamı kalitelisi geliyorki ) yeni partiler gelirse araştırıp onlara yönelmek daha mantıklı olur...

Bir de bir şeyi merak ediyorum sözü geçen msi notebook da ekran kartı değişimi yapılabilinir mi?
    sadece gaming sersinde değişiyor diye biliyorum bu giriş seviyesi anakarta gömülüdür diye tahmin ediyorum ama yinede kesin bir bilgi vermiyim benim düşüncem değişmeyeceği yönünde
  • crynet_34 kullanıcısına yanıt
    Peki, teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.