Şimdi Ara

Asus pg278q vs Benq 2420g

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam.Asus pg278q ve benq 2420g arasında kararsız kaldım.Aslında niyetim asusu almaktı ama kullanıcıların yaşadığı sorunlar yüzünden korkuyorum.Benq hakkında da araştırma yaptım ama pek kullanıcısı yok sanırım net bilgi yok onda da.Kullanıp da pişman olan olmayan pek bilgi bulamadım.Ama asus için oldukça fazla pixel sorunu vs gördüm.Teknik açıdan farkları asusun 27 benqnun ise 24 inch olması ve asusun 1440 p olması diğerinin 1080 p olması.Sistemim güçlü sli sistem kullanıyorum.
    Asus satın alsam mesela sorun yaşadığım takdirde sorunsuz geri iade alacak güvenilir bir site lazım.Yani asusda sorun yaşamayacağımı bilsem korkusuz alırdım.Sorun yaşamaktan korktuğum için benq yu da düşünmeye başladım açıkcası.Kullananlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

http://www.hepsiburada.com/benq-xl2420g-24-1ms-g-sync-dvi-2xhdmi-display-full-hd-led-oyuncu-monitor-p-BD803437
    http://www.gameekstra.com/ASUS-PG278Q-27-144Hz-1MS-G-SYNC-Oyuncu-Monitoru,PR-5090.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C54765FD7 -- 7 Haziran 2016; 18:12:49 >

• Asus' un PG278Q modeli alınabilecek ender monitörlerden bir tanesi sorun olarak kullanan arkadaşlarımda bir problem olmadı heğside gayet memnun. İçinin rahat olmasını istiyorsan En yakın vatan mağazasına git orada satın aldıktan sonra ölü piksel testi yaptır eğer bir sorun çıkarsa bire bir değişirsin.
  • cho35 C kullanıcısına yanıt
    Asus Mg278Q nasıl iyi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satriani12

Selam.Asus pg278q ve benq 2420g arasında kararsız kaldım.Aslında niyetim asusu almaktı ama kullanıcıların yaşadığı sorunlar yüzünden korkuyorum.Benq hakkında da araştırma yaptım ama pek kullanıcısı yok sanırım net bilgi yok onda da.Kullanıp da pişman olan olmayan pek bilgi bulamadım.Ama asus için oldukça fazla pixel sorunu vs gördüm.Teknik açıdan farkları asusun 27 benqnun ise 24 inch olması ve asusun 1440 p olması diğerinin 1080 p olması.Sistemim güçlü sli sistem kullanıyorum.
    Asus satın alsam mesela sorun yaşadığım takdirde sorunsuz geri iade alacak güvenilir bir site lazım.Yani asusda sorun yaşamayacağımı bilsem korkusuz alırdım.Sorun yaşamaktan korktuğum için benq yu da düşünmeye başladım açıkcası.Kullananlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

http://www.hepsiburada.com/benq-xl2420g-24-1ms-g-sync-dvi-2xhdmi-display-full-hd-led-oyuncu-monitor-p-BD803437
    http://www.gameekstra.com/ASUS-PG278Q-27-144Hz-1MS-G-SYNC-Oyuncu-Monitoru,PR-5090.html

Netten almanızı tavsiye etmem, ölü piksel çıkınca çamura yatıyorlar,sonra hakem heyeti ile uğraş dur en güzeli vatan, mağazasına gidip orada ölü piksel testi yapıp kontrol

edip almak,Ayrıca tek fark 27-24 olması ve asus 2 k benq 1k olması değil,Asus pg278q gerçek 8 bit panel kullanıyor diğerleri 6 bit paneli 8 bite yazılımla yükseltilmiş hali.

• quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Asus Mg278Q nasıl iyi mi ?

Dostum bu modelde gsync yok yani bu kadar para vericeğine üstünü koyup gsync li olan pg278q modeli almak en mantıklısı,çünkü gsync ile gsync monütör olmayan arasında dağlar kadar fark var.
  • darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    1850 tl param var, daha üstüne çıkamıyorum malesef hayatımda ilk defa monitör alacağim.Bundan önce babamın aldığı 17 inç philips crt monitör kullandım 14 sene falan

2.200 küsür gibi bir rakama bulursam hepsiburada,vatan,teknosa,bimeks gibi mağazalardan alabilirilm ama daha fazlasını veremem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 8 Haziran 2016; 11:13:44 >
  • Asusun kronik sorunları ve servis kıllıkları olmasa Benqnun bu modeli,onun yanına bile yaklaşamaz ama işte.Kimsi bende sorun yok diyor,kimisi kısa sürede sorunlar başladı diyor,kimisi başlarda bir sorun yoktu sonra sorun gözükmeye başladı diyordu.Bence bu durumlar olmasa Tn paneller arasında en iyisi diyebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus ML239H IPS Monitör
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selam arkadaşlar.Asus pg278q almaya niyetlenmiştim.N11 den satın alacaktım mağazaya sorduğumda ölü piksel çıkma olasığı yüksek dedi.Bende asusdan vazgeçtim ama benq xl2420g sipariş ettim hepsiburada.com üzerinden.Satıcı hepsiburada olandan aldım.Kargoya 2.gün verildi hemen.Şu anda kullanıyorum ve cs go bf 4 mükemmel cidden.Akıcılık g sync ile harika oluyor oyunlardan aldığınız zevk ciddi oranda artıyor.Düşmanları daha iyi ayırt ediyorsunuz görme açısından bf4 de güzel skorlar yapabilirsiniz.Bir de mouse windows ekranında bile oldukça hızlı reaksiyon veriyor.Tepkilerin hızlandığını masaüstünde dahi çok rahat hissediyorsunuz.Monitortest programıyla da test ettim herhangi bir sorun yok monitörde şu anlık.
    Velhasıl osd menü ingilizce.Türkçe seçeneği göremedim.Acaba türkçe menü yapabilme yolu var mıdır?
  • @Satriani12

Onbaşı
    Hayırlı olsun

G-Sync de olsa, 2500 Lira bütçeyi Full HD'ye vermek bana mantıklı gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 17 Haziran 2016; 15:07:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

@Satriani12

Onbaşı
    Hayırlı olsun

G-Sync de olsa, 2500 Lira bütçeyi Full HD'ye vermek bana mantıklı gelmiyor.

Haklısınız daha ucuzu yok ama.G synclerin fiyatları bunlar.Dolar 3 tl iken yapacak birşey yok.Yıllar önce 40 tlye aldığım cihazın aynısı şimdi 120 tl olmuş.
  • 2200 Liraya Dell var, 2K G-sync 144 hz 27'

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satriani12

Selam arkadaşlar.Asus pg278q almaya niyetlenmiştim.N11 den satın alacaktım mağazaya sorduğumda ölü piksel çıkma olasığı yüksek dedi.Bende asusdan vazgeçtim ama benq xl2420g sipariş ettim hepsiburada.com üzerinden.Satıcı hepsiburada olandan aldım.Kargoya 2.gün verildi hemen.Şu anda kullanıyorum ve cs go bf 4 mükemmel cidden.Akıcılık g sync ile harika oluyor oyunlardan aldığınız zevk ciddi oranda artıyor.Düşmanları daha iyi ayırt ediyorsunuz görme açısından bf4 de güzel skorlar yapabilirsiniz.Bir de mouse windows ekranında bile oldukça hızlı reaksiyon veriyor.Tepkilerin hızlandığını masaüstünde dahi çok rahat hissediyorsunuz.Monitortest programıyla da test ettim herhangi bir sorun yok monitörde şu anlık.
    Velhasıl osd menü ingilizce.Türkçe seçeneği göremedim.Acaba türkçe menü yapabilme yolu var mıdır?

Asus pg278q ilk serileri sorunluydu,ama daha sonra düzelttiler yeni seri alındımı sorun yok,bana göre en güzeli vatandan kontrol edip almak en sağlıklısı öyle oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: --STALKER--

Asusun kronik sorunları ve servis kıllıkları olmasa Benqnun bu modeli,onun yanına bile yaklaşamaz ama işte.Kimsi bende sorun yok diyor,kimisi kısa sürede sorunlar başladı diyor,kimisi başlarda bir sorun yoktu sonra sorun gözükmeye başladı diyordu.Bence bu durumlar olmasa Tn paneller arasında en iyisi diyebilirim.

Asus pg278q ilk serileri sorunluydu sonradan,yeni seri ile birlikte düzelttiler şuan yeni seri alnlarda çok nadir sorun çıkma ihtimali var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.