Şimdi Ara

Asus R9 280x Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    R9 270 Ekran kartım chipset arızasından dolayı iade ve değişim kararı çıktı bende iade ettim. Şuan Asus R9 280x almaya karar verdim ve ben almaya karar verdim ya hiç bir toptancımda yok acaba ne oldu bu asus r9 280x lerde hiç bir tedarikçide yok :) Size bir sorum olacak Asus yerine hangisi alınabilir ? Garanti Süresi bana cazip geldi

• L3Go kullanıcısına yanıt
    Asus r9 280x asusun en sorunlu kartıdır sakına sakın bulasma googleye R9 280X sorun yaz sayfalarca asus yazar bakabilirsin r9 280x alcaksan Msi yada sapphire al asus kesinlikle asusun o modelini alma
    Asus 280X bulamamak hayrınıza olmuş bunu söyleyeyim önce

Sapphire alabilirsiniz çevremde Sapphire 280X kullananlar var hiç bir şikayetlerini duymadım.
  • SAPPHIRE R9 280X VAPOR-X 3GB DDR5 384Bit OC 16x Bu kart nasıldır. Daha Önce Sapphire ATI Radeon HD 4830 Ekran kartım vardı 6 yıl idare etti
    Sistem nedir sizin? PSU falan hepsini yazarsanız daha iyi yardımcı oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L3Go

SAPPHIRE R9 280X VAPOR-X 3GB DDR5 384Bit OC 16x Bu kart nasıldır. Daha Önce Sapphire ATI Radeon HD 4830 Ekran kartım vardı 6 yıl idare etti

alabılıyorsan sapphıre r9 280x vapor 3 fanlısını almaya bak yada toxıc. yada son care gıgabayte r9 280x ıcın.
    dıgerlerıne marka bulaşma.

gigabayte 290x pıyasada alan azdır o yüzden bulmazsın dıyorum. ama bence vapordan da daha ıyıdır. ama en ıidi toxic 3 fanlı olan modelıdır.
    mınıng yapılmamış bulursan deyme keyfıne hele uygun fıyata bulursan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 28 Şubat 2015; 0:03:21 >
  • dravencarnage kullanıcısına yanıt
    Amd Fx 8150 İşlemci
    Gigabyte 990fxa-ud5 Anakart
    Kingston Hyper-X Blu (4x2) 8 Gb 1600 Mhz Ram
    Kingston Hyper-X 120 Gb SSD
    Seagate 500 GB Sata 3 Hdd
    Corsair Carbide 400R CX750 W Kasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havana_Brown

quote:

SAPPHIRE R9 280X VAPOR-X 3GB DDR5 384Bit OC 16x Bu kart nasıldır. Daha Önce Sapphire ATI Radeon HD 4830 Ekran kartım vardı 6 yıl idare etti

alabılıyorsan sapphıre r9 280x vapor 3 fanlısını almaya bak yada toxıc. yada son care gıgabayte r9 290x ıcın.
    dıgerlerıne marka bulaşma.

Arkadaşın yorumuna aynen katılıyorum.
    Sistem yeterli hocam gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dravencarnage

Galiba Vapor-X in 3 Fanlı olanıda Yok Toptancılarımda
  • quote:

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-280x-tri-x-oc-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx-112-ekran-karti.html

Bu bi kaç yerde var ama aslında çok acil değilse yeni seriyi beklemenizi öneririm eli kulağında çünkü.

• quote:

quote:

http://www.sanalmarketim.com/gigabyte-gvr928xoc3gd-r9-280x-oc-3gb-gddr5-384bit-hdmi-mdp-pcie-30-16x/p_52023/

• keşke son kullanıcı fiyatı ile alsamda direk alıp geçsem ama ben bu şekilde almayacağım :(
  • quote:

keşke son kullanıcı fiyatı ile alsamda direk alıp geçsem ama ben bu şekilde almayacağım :(

geçenlerde bu dedıgım kart tr garantılı 2 cı el 500 tl ye satıldı. ama 1 tane tabı ve her zman çıkmaz bu tıp ılanlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.