Şimdi Ara

Asus R9 390 DirectCU III GAMING 8GB GDDR5 512Bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Asus R9 390 DirectCU III GAMING 8GB GDDR5 512Bit
    KART 8 AY ÖNCE TEMMUZ RAMAZAN BAYRAMINDA ALINDI. GTX 1070 İLE TAKAS OLUR, GARANTİSİ DEVAM ETMEKTEDİR.

Asus R9 390 DirectCU III GAMING 8GB GDDR5 512BitAsus R9 390 DirectCU III GAMING 8GB GDDR5 512Bit
    Asus R9 390 DirectCU III GAMING 8GB GDDR5 512BitAsus R9 390 DirectCU III GAMING 8GB GDDR5 512Bit

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1045 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir, Odunpazarı Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Merhaba. Naçizane fikrim, fiyatta revizyon yapmanız. Rx 480 1000-1100 arası satılıyor ki, daha yeni seri ve çok daha tasarruflu bir kart. Ama ben bu kartın 390x olanını 3-4 ay öncesine kadar deli gibi aradım, bulamadım :) Hayırlı satışlar Hocam
  • CagriErcan kullanıcısına yanıt
    katılıyorum.
  • CagriErcan kullanıcısına yanıt
    Vatan'da MSI RX480 8GB 1052TL, Asus RX 480 Strix 8GB 1103TL'ye satılıyor. Kargo dahil ve ayrıca Doom oyunu hediye.

Oyun Steam fiyatı şu an 110TL. Forumdan key olarak almak/satmak isteseniz 50-60TL gideri var.

Hala kart arıyorsanız bir bakın isterseniz.

İlan sahibi kartı istediği fiyata ilana koyar ama satabilir mi orası ayrı bir konu.

MSI r9 390 1 yıl garantili ürün 750TL'ye gitti.

İlana böyle mesajlar yazınca konu sahipleri kızıyor ama bu gerçekler de ortada işte.

Hayırlı satışlar diyelim. Ama fiyatta ciddi revizyon ihtiyacı var.
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam kızılacak birşey yok.kart benim değil zaten arkadaşın adına satış yapıyorum, kendisine indirelim dedim ama dursun dedi.Zaten bende bu fiyata satılacağını düşünmüyorum kendin bilirsin dedim.
  • davidoff26 kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman arkadasiniza soyleyin gule gule kullansin :)

Sonucta guzel kart. Ona lafimiz yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus GTX780 DirectCU II
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.