Şimdi Ara

ASUS RAMPAGE EXTREME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ya benim anlamadığım bişi var. ben bu anakartı yeni aldım ve 3-4 gündür kullanmaktayım. overclock gibi bi niyetim yoktu. fakat biosta herşey otomatik ayardayken. anakart kendi kendine işlemciyi 3.4 GHZ ye overclock etmekte. işlemcim Q9500. ve hiçbir hata almamaktayım. sizce bu normalmi? yani anakartı kendi özelliğimi? benim ekstradan yaptığım bişi yok. anca kendim elle değerleri girdiğimde işlemci kendi değerlerinde çalışmakta. öbür tülü 400 MHZ FSB değeriini otomatik olarak atamakta. ve ne bir kitlenme ne bir ısı problemi yaşamaktayım. CPU nun ısısı 30-32 arasında.

• 1- Madem overclock ile ugrasmayacak yazık değil mi o anakarta verdiğin paraya? Neyine yetmiyordu P5Q serisi?

Bu ufak eleştiriden sonra gelelim sordugun sorunun cevabına;

Evet bazı extrem Asus kartlarda otomatik O.C özelliği vardır. Korkulacak bir şey yok yani.
  • birincisi istediğim anakartı almakta özgürüm. bunu senin sorgulamaya hakkın yok. ikincisi ise ben sadece soru sordum. kendim overclock yapmadığım halde böyle oldu bi zararı varmıdır die. benim overclock gibi bi niyetim yoktu derken kastettiğim orda 3.4 e çıkmış işlemciyi ben yapmadığım halde o frekansta çalışması normalmiye getirdim olayı. sen tutmuş madem uğraşmıcaksın neden alıyorsun oluyor. yani resmen yazmak için yazıyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.