Şimdi Ara

ASUS RAMPAGE III EXTREME & INTEL İ7 980x EXTREME İNDİRİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
3.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #Intel Intel #Asus Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mustafacan1980 nickli kullanıcıya rezervelidir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DownClock01 kullanıcısına yanıt
    İnsanları çok iyi aydınlatınız teşekkür ederim İntel büyük bi hata yapmış olmalı 2400k ve 2500k bütün extreme işlemcileri yani 980x ve 990x geçiyor hatta yerden yere vuruyor siz burayı iyi tespit etmişsiniz intel 2400k gibi işlemcileri 200 dolara satarken 990x gibi işlemcileri 1500 dolara satıyordu demekki sizin gördüğünüz ayrıntıyı kimse görmemiş tüm proje hazırlayanlar mühendisler mimarlar PC ustaları 2500k gibi güzide bi işlemciyi bırakıp da 990x almaları büyük bi hata siz bu hataya düşmeyin en iyisi sevgili abinize ikinci elden 150 TL ye 2400k gibi bi işlemci alın nasıl olsa bütün işlemcileri geçiyor daha mantıklı olur cebinize para kalmış olur...

• DownClock01 kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç bilginiz yoksa veya duymadıysanız Google amcama bir sor 2400 diye bi işlemci var mı diye önce bunu öğrenin

İkinci olarak ekran kartından örnek verdiniz bende bu örnek üzerinden gideyim
    Titan diye bi ekran kartı var ( bilginiz yoksa Google bakınız ) bu ekran kartı 2600 TL civarında satış fiyatı var hala satılmakta bi De gtx 780 diye bi ekran kartı var bu da 1800 TL civarında satılmakta sentetik testlerde gtx 780 titanı geçiyor sence burda bi gariplik yok mu bakın

Eğer bilginiz yoksa anlatayım size telefon numaram 0535 884 27 56
    Öğrenmemin ayıbı olmaz...

• Sence gtx 780 ve titan aynı kartlar mı

• quote:

Orijinalden alıntı: ALONE06

Sence gtx 780 ve titan aynı kartlar mı

Kardeşim sana dedim daha önceden teker teker sat işlemciyi 850-900 den aşağı gitmezdi bilen bilmeyen insanlarla uğraşıyosun anakartta 300- 350 arası renderda i7 980 x 2500 k yı kaplumbağaya çevirir i7 990x kullandım hem iyi oc oluyor oc oldukçada 6 core şahlanıyor
  • ALONE06 kullanıcısına yanıt
    İntelin extreme olarak çıkmış ve çoğumuzun alamayıp içimizde uhde kalmış işlemcileri zaman geçmesine rağmen değer kaybetmyor. Bir ürün dünyanın neresinde olursa olsun az üretiliyorsa ve fiyatı yüksek alanıda az ise kıymete biniyor.Resmen altın oluyor. Arkadaşım 980x e çok diyosun adamın birisi 775 soket 5 yıllık 9770 işlemciye 800 tl istiyor. Neden ? adamın q9550 işlemcisi var anakartı ve ramlerinden ayrılamıyor evladı gibi seviyor :)))) dah üst işlemci olan qx9770 e 700-800 tl verecek kadar gözünü karartıyor 2500k yı bırak düz i5 2400 bile qx9770 den her konuda çok daha üstün bir işlemci fakat durum bu herkezin farklı bir fantazisi var HER MALINDA BİR ALICISI VAR kimi 980x e 850-900 tl vereceğine Z77 Anakart + 3570k ve 16 Gb ram alır Kimi de 980x bulacam diye gece gündüz İnternette zaman geçirir. Herkese saygı duymak gerektiğine inanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DownClock01

quote:

Orijinalden alıntı: ALONE06

Hocam hiç bilginiz yoksa veya duymadıysanız Google amcama bir sor 2400 diye bi işlemci var mı diye önce bunu öğrenin

İkinci olarak ekran kartından örnek verdiniz bende bu örnek üzerinden gideyim
    Titan diye bi ekran kartı var ( bilginiz yoksa Google bakınız ) bu ekran kartı 2600 TL civarında satış fiyatı var hala satılmakta bi De gtx 780 diye bi ekran kartı var bu da 1800 TL civarında satılmakta sentetik testlerde gtx 780 titanı geçiyor sence burda bi gariplik yok mu bakın

Eğer bilginiz yoksa anlatayım size telefon numaram 0535 884 27 56
    Öğrenmemin ayıbı olmaz...

Yazdığım işlemci modeli 2400k düz 2400 degil dikkatli okuyun ve cok derin sandığınız oem bilginizle ovunmeyin. Siz hatali yazdiniz bana cevap olarak verdiğiniz ilk msjinizda 2400k diye. Kimin ne yazdigini dikkatlice okuyup ondan sonra yorumlayin.
    Evet verdiginiz ornege katılıyorum gtx 780 almak titan almaktan daha mantiklidir ve titana kotu kart demiyorum fiyati fazla sadece tipki sizin anakart ve islemci gibi, urunler guzel ama fiyat cok fazla.
    Eger okurken harfleri gormekte zorluk cekiyorsaniz goz doktoru kuzenim var size her turlu yardimci olabilir. Numarami verebilirim ayip degil onemli olan yardimci olabilmek.

ntelin extreme olarak çıkmış ve çoğumuzun alamayıp içimizde uhde kalmış işlemcileri zaman geçmesine rağmen değer kaybetmyor. Bir ürün dünyanın neresinde olursa olsun az üretiliyorsa ve fiyatı yüksek alanıda az ise kıymete biniyor.Resmen altın oluyor. Arkadaşım 980x e çok diyosun adamın birisi 775 soket 5 yıllık 9770 işlemciye 800 tl istiyor. Neden ? adamın q9550 işlemcisi var anakartı ve ramlerinden ayrılamıyor evladı gibi seviyor :)))) dah üst işlemci olan qx9770 e 700-800 tl verecek kadar gözünü karartıyor 2500k yı bırak düz i5 2400 bile qx9770 den her konuda çok daha üstün bir işlemci fakat durum bu herkezin farklı bir fantazisi var HER MALINDA BİR ALICISI VAR kimi 980x e 850-900 tl vereceğine Z77 Anakart + 3570k ve 16 Gb ram alır Kimi de 980x bulacam diye gece gündüz İnternette zaman geçirir. Herkese saygı duymak gerektiğine inanıyorum

• Bana kalırsa eski jenerasyon ürünleri parça olarak satmak daha mantıklı.Yeni sistem kuracak biri neden komple eski nesil bir sisteme para yatırmak istesinki?Kimi anakartını,kimi işlemcisini upgrade etmek isteyebilir.Tercih meselesi
  • h100 için sms attım =)
  • ÜRÜNLER hulkibey NICKLI KULLANICIYA SATILMIŞTIR....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.