iyi akşamlar arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim 2014 senesinde vatan bilgisayardan asus rampage iv black edition anakart satın aldım (1264) tl ye geçenlerde ram ve wifi arızası vermeye başladı garantiye yolladım vatan bilgisayar para iadesi yapmak istiyor ısrarla yalnız benim sistemim (i7 4960x ve corsair dominator platinum ddr3 64gb 2400mhz ramlari) takacak anakart ellerinde yok ve benim anakart başka bi firmada 2bin küsür lira bu konuda ne yapabilirim asus firmasını arıyorum vatan a yönlendiriyor vatanı arıyorum asus a
soyyigit80
kullanıcısına yanıt
güzel sistemin varmış...yazık olmuş
garantisi varsa sana aynı özelliklere sahip bi çözüm bulmaları gerekir firmalarla görüş,64 gb ram kullandığını belirt yoksa hakem heyetine gideceğini söle... tek akıma gelen:hakem heyetine başvurabilirsin
anakartın faturası veya para iade faturası,kullandıgın ram lerin faturası, internetten anakartın satış fiyatını belirten çıktılar
dilekçende: anakartta 8 sokette kullandığın ram miktarını belirterek mağdur olduğunu bunun tanzim edilmesini iste
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme