Şimdi Ara

/// ASUS ROG 348Q - kavisli - 100hz OYUNCU MONİTÖRÜ \\|

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar, monitörün kutu, içeriği, garantisi tertemiz ve mevcuttur. Asus TR'den alınma, garantisi 2 yıl daha var. Faturası da mevcut. Üründe nokta çizik, ölü piksel kesinlikle ama kesinlikle yoktur. Ses cızırtı vb kesinlikle yoktur. Isınma problemi gibi şeyler kesinlikle yoktur. Sadece, bu panellerde çok az kenarlardan ışık sızması denilen olay vardır; o da inanın gözle görülüp farkedilmesi çok zordur. Öyle bembeyaz bir ışık değil, küçük hafif sızmalar. Ben açıkcası bu monitörden başka hiç bir monitöre monitör demem. Akıl almaz bi oyun keyfi ve heyecanı var. 21:9 3440x1440 çözünürlük 100hz hıza sahip ve en önemlisi kavisli ekrana sahip. Alıp ömür boyu kullanılacak bir alet.

Güven konusunda lütfen sıkıntınız olmasın, dediklerimden başka birşey asla çıkamaz.

Şimdi gelelim satış işlemlerine; lütfen konuya saygı ve anlayış çerçevesinde güzelce konuşalım. Konuşarak herşey hallolur, ama formu fiyatlarla, kulaktan duyma fikirlerle kirletenlere anında şikayet ile karşılık vereceğimi bilin. Tekliflerinizi lütfen özel mesajdan atınız.

Ürünün fiyatı : 4000 TL

PAZARLIK YOK, lütfen ısrar etmeyin.
    Ürünü sanal pazar gibi sitelerden almak isteyenlere yardımcı olmaya çalışırım; ancak para hesabıma geçer ondan sonra kargoya verebilirim yada elden alabilirsiniz. Gelen link'e "kargomu teslim aldım" dedikten sonra para bana yatar site'den, bende o zaman kargolarım ürünü.

Takas olarak düşüneceğim tek monitör; ASUS PG279Q 165hz'lik modeli olur. Monitör + takas ücreti olmak üzere takaslanabilir.
    Bir diğer monitör + nakit olarak takas seçeneği ASUS VG248QE ile de olabilir.

Herkese iyi formlar.
    /// ASUS ROG 348Q - kavisli - 100hz OYUNCU MONİTÖRÜ \\| /// ASUS ROG 348Q - kavisli - 100hz OYUNCU MONİTÖRÜ \\| /// ASUS ROG 348Q - kavisli - 100hz OYUNCU MONİTÖRÜ \\| /// ASUS ROG 348Q - kavisli - 100hz OYUNCU MONİTÖRÜ \\|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDeviL -- 14 Ağustos 2017; 20:20:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vay canına. Canavar satılıkmış. Kulaktan dolma haberlere gerek yok. Arkadaşı tanımam ama monitörle ilgili sorularınızı 1 yıla yakındır kullanan bana sorabilirsiniz. Haydi kolay gelsin kardeş. Hayırlı satışlar. Efsane bişey.

• TorukMactoo kullanıcısına yanıt
    Eywallah teşekkür ederim.

• Çok güzel monitör 1 sefer kullanmak nasip oldu, kesinlikle efsane. Ben oyuncuyum diyenin bile ağzına eder bu monitör hayırlı satışlar.

• Fuhre kullanıcısına yanıt
    hahahaha aynen hacım

Eywallah teşekkür ederim.

• hocam konuyla alakasız ama mouseunuzun modeli nedir gecen markette bir tane begendim ona benziyor memnun musunuz ?
  • G303 logitech

• Fiyat takip.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.