Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Asus Rog Ally - 1TB SSD - Ekstra Aksesuarlarıyla! Satın Al 23 Aralık 2024 05:16 1 1 Asus Rog Ally - 1TB SSD - Ekstra Aksesuarlarıyla! Sıfır fiyatı: Hepsiburada: 27.299-38.500 // Trendyol: 27.799Sahibinden ve Letgo'ya koyduğum fiyat: 19.000DonanımHaber Özel Fiyat: 18.000Asus Rog Ally (Z1 Extreme): İş yerinde kullanıyorum ve iş değişikliği nedeniyle cihazı artık kullanmıyorum. Orjinal kutusu, taşıma çantası, kılıfı, istasyonu ve normal cihazın içinde olan SSD değiştirilerek performans desteği sağlandı. Asus onaylı işlem görmüştür. Mevcut apartları da dahil her şeyiyle verilecektir.Ürün titiz kullanılarak; kozmetiğinde hiçbir sorun yoktur. Genel olarak klavye+mouse ve Xbox One Controller gibi harici aksesuarlar ile kullanılmıştır. Ürün hasara karşı korunması için kılıf+xjoy tuşunda koruma vardır.Haricen SSD taktığım için performans testlerindeki fps stabilitesine %25 gibi artış ekleyebiliriz. En son oynanan oyunlardaki performans testine göre,Forza Horizon 5 optimizasyon açısından çok iyi olduğu için yanıltmasın yüksek ayarlarda 60-70 sabit fps vermekte.Rust official sunucular 35-40 fakat private sunucular da 50-60larda oynuyorum.İlk denediğimde Cyberpunk 2077 low ayarlarda 40 civarında oynatıyordu; şuan aldığı güncellemeler ile optimizasyon açısından daha iyi olduğunu düşünüyorum.Ürün linklerini ilan kurallarından dolayı koyamıyorum, Amazon’dan arayıp bulabilir veya özel mesaj ile temin edebilirsiniz.SSD: Kingston NV2 NVMe PCIe 4.0 SSD 1000G M.2 2280-SNV2SSSD Soketi: ELUTENG Rog Ally 2230 için 2280 AdaptörŞeffaf Kılıf: Skull & Co. GripCase Ally for ROG Allyİstasyon: Steam Deck Bağlantı İstasyonu Için 10'u 1 Arada Rog Ally Dock Için HDMI, Gigabit Ethernet (1000Mbps) 100WTaşıma Çantası: Voikoli Koruyucu Eva Sert Kılıf ASUS ROG Ally 7"Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 18000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 19 Aralık 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Asus Rog Ally - 1TB SSD - Ekstra Aksesuarlarıyla!