Şu haliyle bile az bi fark yok bence. Güncellemelerle enerji tüketimi dengelendiğinde çok daha iyi olacaktır. Yazılımsal olarak henüz oturmamış bi cihaz. Uzun vadeli de düşünmek lazım ki zaten 512'lik Deck de 650$. 64'lük alsan mecbur yükselteceksin. 2 kat fiyat farkı yok yani. 512'lik Deck 500$ falan olsaydı o zaman cazip olurdu belki. 600$'lık Ally ile karşılaştırmasında birbirine yakın olursa Deck almanın hiçbir mantığı kalmaz bence. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (4. sayfa)

-
-
Bende discordda böyle yazmıştım hocam 🤭şimdi denk geldim. 🙂Şimdi bir abi ile konuştum avusturyada kardeşş var 806 euro ya alalım hemen dedi. Dedim o kadar para yok şuan decki satmam gerek dedim 🤭ayrıca cihaza şuan güvenmiyorum dedim. Biraz video izlemem gerek. Şuan biraz zorlasınlar cihazı bakalım neler çıkacak. Sos da cihaz nasıl davranacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eğer bu cihaz Returnal kaldırıyorsa PS5 neslinin tüm oyunlarını kaldırır. Bu da Türkiye'de garantisi olmayan ve yeni nesil oyunları kaldıramayan Steam Deck yerine almak için yeterli bir sebep. Ben AAA oyunlarda 5 saat aralıksız oynatsın diye beklemiyorum. 1-2 saat AAA oyunlarda yeterli benim için. Gerekli olan tek şey uzun bir kablo ve fiş :) Cidden beklentiyi iyi ayarlamak lazım.
-
Keşke ön sipariş verebilsek, sabırsızlıkla bekliyorum.
Umarım yarın bir gün çıkıp Türkiye'ye getirmekten vazgeçtik demezler.
Sözde global lansman yapıldı. Asus Türkiye'den ses soluk yok. En azından fiyat belirtmeden satış tarihi hakkında bilgi verseler.
-
Basitçe özetlemek gerekirse Valve, Steam Deck'i Türkiye'de resmî olarak satmadığı için şu anda cihaza güncel kur karşılığının üstüne getiren kişi/şirketin kâr payını ekleyip alabiliyoruz.
Fakat Türkiye'de resmî olarak satılacağı gündemde olan Rog Ally'de yanılmıyorsam işler biraz karışıyor. Burada güncel kurdan çevirdikten sonra (şirketler sabit resmî fiyat belirlerken o anki kura göre değil piyasa dalgalanmasına göre fiyatlar oluşturabiliyor) üzerine vergi kalemlerini eklememiz gerekiyor.
En iyimser tahminler Rog Ally'nin tepe modelinin vergi kalemleriyle birlikte 20.000+ geçebileceğini söylüyor. Bu noktada Steam Deck'in 64 GB modelini ele alırsak belki x2 fiyat durumu oluşabilir ama onun dışında da yine bariz bir fark olacak gibi.
-
Açıkcası TR için düşünmemiştim. Evet bu şekilde bakınca 2 kat fark olabilir ama o zaman da ek 512 ssd maliyetini ekleyip, düşük donanımlı Ally ile kıyaslamak daha uygun olur. Bakalım onun performansı nasıl olacak. Kayda değer bi perf farkı olmazsa Deck daha cazip olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence yıl sonuna kadar bekleyin.
-
Valla hocam biraz daha video izliyip kendimi gaza getiresim var 🤭fakat desin istiyorum eğer cihazı değiştirirsem. Şuan için low da çoğu oyun 60 da çalışıyor. Bekleyip görelim bakalım geliştiriciler ne kadar ilgi duyacak bu cihaza..
ETA PRIMEyoutube
ROG Ally XG Mobile eGPU Hands On! Right The Edge Of DeskTop Class Performance!https://www.youtube.com/watch?v=Mm6w_X5-55o&feature=youtu.be
Şimdi avrupada 17-18 bandında bu gpu ile 25 küsür olsa (yd) kasa yerine geçebilir gibi geldi 2k 4k efsane gücü var cihazın gpu ile mükemmel uyumlu.. Cpu iyi besliyor gpu yu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Tsubasa 10 -- 15 Mayıs 2023; 19:33:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Cihaz şuan iyi duruyor bende izlemedeyim yani aklımda iyice mantıklı gelmeye başladı. Şuan fiyatı düşündürüyor özellikle Avrupa fiyatı çok yüksek gibi geliyor bana abd bir nebze alınabilir ama..
https://www.log.com.tr/asus-rog-ally-icin-turkiye-fiyati-ay-sonunda-aciklanacak/
Minimum 18k diyorum.
Uygun fiyata gelirse alabilirim diyorum ama sonra Türkiye de yaşadığım gerçeği aklıma geliyor
Cihaz güzel aslında bunu harici gpu docku ile alacaksın
-
20 civarı 1 altı 1 üstü
-
700 dolar üzerinden gitsek zaten 14 -15 bin yapıyor. Vergisi filan 20 bine dayarlar fiyatı. En mantıklısı Amerika'da yaşayan arkadaş veya akraba ile almak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X