Şimdi Ara

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (493. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.879
Cevap
211
Favori
346.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 490491492493494
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

xbox series s kıyasla ; Tv bağlantısı ile grafikler nasıl gözüküyor

xbox series s + Nintendo Switch kullanıcısıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    İyi oyunlar o zaman hocam beni de Spiderman sardı oynadım bitirdim hatta az önce yan görevleri kaldı 😂
    Şu kingdom in aksiyonu benlik olsa oynayacağım ama bannerlord gibi yön verip vur defans yap çok benlik değil ya güzele benziyor oyun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onrgmc1 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sana da iyi oyunlar. İlk oyunu ps5 te oynamıştım ikinci oyuna pek hevesim yok şu an :)

Bilgilendirme icin tesekkur ettim hocam.

İkinci oyun kat ve kat daha iyi hocam yeni gelen mekanikler isteğe bağlı seyahat seçeneği sunmuş özellikle baya oyunun %90 ini glide yaparak gezdim kalanında swing 😂😂
    İki Spiderman olması da en azından güçleri farklı olduğu için taze kalıyor bitirene kadar tavsiye ederim yani allyda oynanır rahat optimizasyonu çok iyi değil FPS yüksek ama drop çok onun dışında akıyor biraz bekleyip güncellemeler ile oynanabilir olur tam anlamiyla

• Nınja N kullanıcısına yanıt

AllyX için XboxSeries S yerine tercih edilebilir + Nintendonun Çoğu oyununu oynatıyor Emu üzerinden gerekli ayarlamaları yapınca gayet başarılı sonuçlar veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 6 Şubat 2025; 9:17:33 >

hocam baya güzele benziyor. benlik de değil bu arada ama aklımı çeliyor. pro için alayım dedi ön siparişe zam yaptılar üç bin küsür oldu şerefsizler. steam falan bakmadım fiyatlara ama ally için güzel olur gibi. rahat oynatır mı acaba

• wollfy31 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ben "deneme(!)" sürümü ile oynanmasına karşı değilim sonradan indirim de alırım dersen şimdi oynamak istiyorum dersen oyna gitsin zaten almayacak adam öyle oynasa da oynamasa da almayacak... Ben epicte uygun diye aldım ama belki sarmayacak bilemezsin. İlk spidermanler iyiydi diye aldım ama ilk spidermani deneme sürümü ile oynadım sonra sardı satın aldım biraz oynadıktan sonra. Baldurs gate 3 mesela prologue u bitirdiğim gibi girdim steame satın aldım dedim bu oyunu 30 40 saat oynarım ben net. Bayadir oynamıyorum ama 44 saat oynamışim yani. Eskiden demo vardı artık yok iade işlemleri var tabii ama ben uğraşmayı sevmiyorum her zaman cebinde para veripte iade ederim diyeceğin para bile olmuyor kimi zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 6 Şubat 2025; 15:26:36 >
  • grafik sürücüsüne güncelleme gelmiş Sürüm: 32.0.12033.3002 Tarih: 03/02/2025 olarak gözüküyor, güncelleyen oldu mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hocam şimdi farkettim kingdom i yine aynı grafik motoru ile yapmışlar cryengine yani. Çöp optimizasyonlu unreal engine 5 oyunlarından sonra harbiden böyle grafiklerin böyle iyi FPS değerleri ile oynanmasina şaşırmıştım 😂😂

• rahatkafasii R kullanıcısına yanıt
    Ben kurdum hocam bı sorun yok şuan için

güncelleme yaparken hata oluştu yeniden başlatmamı istedi konsolu, yeniden başlattığımda da güncelleme kayboldu

• rahatkafasii R kullanıcısına yanıt
    Sitesinden indirin hocam ben öyle kuruyorum hep

• Herkese selam dün z1 extrem modeli vatan mağzsından satın aldım ama tetik tuşları çalışmıyor kalibrasyon filan denedim hiç hayat yok oyunda da çalışmıyor varmı bi çözümü yoksa garantiye mi göndermek gerekir

teşekkürler hocam deniyim

• guneyayhan G kullanıcısına yanıt
    Kalibrasyon bölümünde bile hareket yok garantiye yollayın hocam bı de internet gamepad check sitesinden gamepad moduna alıp oradan da test edin yine hareket yoksa gönderin

Check sitesinide denedim olmadı o zaman garantiden başka seçenek yok üzdü

Kontrol panelinden gamepadi devre dışı bırakmış olabilirsiniz hocam baktınız mı oraya

• matea3535 kullanıcısına yanıt
    Game pad açık onuda denedim bi tek tetik tuşları çalışmıyor hard reset wttım gene olmadı

Teşhir ürünü mü aldınız acaba o yüzden mi sıkıntılı çıktı ?

• 
Sayfa: önceki 490491492493494
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.