Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Asus Rog Ally Z1 Extreme 512 GB Satın Al 12 Kasım 2024 20:47 1 1 Asus Rog Ally Z1 Extreme 512 GB Arkadaşlar merhaba. Ürünü yurt dışından (Amerika'dan) getiren bir arkadaşımdan aldım. Birkaç ay kullanıldı sadece. Kutusu/faturası mevcut değil.Sıfır desem başım ağrımaz. Tertemiz bir cihaz. Drift problemi bulunmuyor. Extreme modelidir.Fiyatı uygun yazdığım için pazarlık düşünmüyorum. Lütfen teklif etmeyiniz.Ankara içi elden teslim alabilirsiniz. Diğer illere, önce havale, sonra kargo şeklinde gönderebilirim.Referanslarıma bakabilirsiniz.Prizi Amerikan prizidir. Yanında kaliteli ve Asus marka taşıma kılıfını hediye ediyorum. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 16900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Apple Watch Series 8 + İki Kordon Asus Rog Ally Z1 Extreme 512 GB Motosiklet Ekipmanları [SATILDI] Satılık Sıfır Flipper Zero
Günceldir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Apple Watch Series 8 + İki Kordon Asus Rog Ally Z1 Extreme 512 GB Motosiklet Ekipmanları [SATILDI] Satılık Sıfır Flipper Zero
Günceldir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Apple Watch Series 8 + İki Kordon Asus Rog Ally Z1 Extreme 512 GB Motosiklet Ekipmanları [SATILDI] Satılık Sıfır Flipper Zero