Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Asus Rog Delta S Wireless Satın Al 31 Temmuz 2024 14:09 1 1 Asus Rog Delta S Wireless Ürün hediye gelmiştir. Bende yeni aldığım corsair h80 olduğu için satmak istedim. Bütün ürünlerim corsair başka bir yazılım kullanmak istemiyorum. Tek program bütün ekipman şeklinde kullanıyorum. Ürün hiç kullanılmadı test amaçlı açıldı. 10 dakika dahil takılmadı. Resimlerden de görüleceği üzere tertemiz detaylıca bakabilirsiniz. Alıcısına hayırlı olsun.Alınma tarihi: Haziran 2024Fiyat:5450 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 14 Haziran 2027 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Arctic Liquid Freezer III 240 A-RGB Yeni Versiyon Corsair Sabre Rgb Pro (SIFIR) Arctic Liquid Freezer II 240 [SATILDI] Asus Rog Delta S Wireless
petshopboys kullanıcısına yanıt Çok güzel soru, ben de cevabı bekliyorum < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >