İyi günler, herkese merhabalar arkadaşlar , yurtdışından asus rog g551vw modeli bir laptop aldım yalnız laptopu aldıktan sonra bir kaç farklı hatayla karşılaşmaya başladım ilk başta attempted_execute_of _no memory daha sonrasına driver_irql_notless_or equal mavi ekran hataları.Bu durumun yazılım kaynaklı olma ihtimaline karşın format attım.Windows 10 pro kullanıyorum ancak son halinde de(windows yükledikten sonra) ilk başta ekran kartı driverim açılmamaya başlamıştı daha sonradan ingilizce sürümüyle açılır hale getirdim.Şuan ana iki sıkıntım var birincisi hangi tarayıcıya girsem (edge,chrome) sayfa düşmesi sorunu yaşıyorum.Chrome kullanıyorum ve her 2 /3 sayfada bir "hay aksi sayfa görüntülenirken bir hata oluştu" hatası alıyor.Diğer soruna gelince yüklediğim oyunların açılışında sıkıntı meydana geliyor ve giremiyorum.Donanımsal arızadan şüphe edip burnintest proğramını indirip tarama yaptım 3d grrafik, cpu ve ramde 10 cycle a kadar no eror yazıyor.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, şimdiden yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara çok teşekkürler... :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme