Şimdi Ara

Asus ROG G701: Bu kez sıvı soğutmasız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus’un geçen yıl sıvı soğutma kutusu ile birlikte teknoloji dünyasına sunduğu ROG GX700 oyuncu dizüstü bilgisayarı oldukça ilgi çekmişti. Yüksek hız aşırtma değerlerine imkan tanıyan ROG G7X00 modelinin devamı ise biraz daha mütevazi tasarlanmış.

Asus ROG G701 adındaki yeni oyuncu dizüstü bilgisayarı, harici sıvı soğutma kutusuna yer vermemiş. Buna bağlı olarak da, hız aşırtma yetenekleri kısıtlanmış. Zaten modelin isimlendirmesinde de, X ifadesine yer verilmediği görülüyor.

17 inçlik ekranında Full HD veya 4K çözünürlük seçeneği sunan Asus ROG G701, G-Sync teknolojisi ile monitörü destekliyor. Hız aşırtma yeteneğine sahip Intel i7 6820HK işlemcisi kullanan modelin grafik tarafında da, Nvidia GeForce GTX 980 ekran kartı yer alıyor.

Ayrıca Bkz.AMD Radeon RX 460, MOBA oyunlarını Full HD'de oynatıyor

Tüm bileşeni 33mm kalınlığındaki kasaya sığdırabilen ROG G701 modelinde; Raid 0 konfigürasyonunda çift 512GB veya 256GB PCIe SSD, 8GB-64GB DDR4 RAM seçenekleri, USB 3.1 Type-C, Thunderbolt bağlantısı, HDMI, USB 3.0 şeklinde diğer özellikler yer alıyor.

Sahip olduğu özellikler ile VR uyumlu bir bilgisayar olan G701, ESS Sabre dönüştürücü ve amplifikatör ile oyun keyfinizi ikiye katlıyor. Klavyede ise, anti-ghosting teknolojisi ile, her hangi bir tuş hareketinin kaybolmasının da önüne geçiyor. 3.8Kg ağırlığındaki model için henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı. 

• Bu laptopun amacı ne anlamış değilim, bir iki içerisinde 1000 serisi ekran kartları çıkacak piyasaya. Gereksiz bi model olmuş bence.

• Ucuz yollu kakalama laptopları olucak

• ASUS hem g752vs çıkarıyor gtx 1070 ile hemde bunu çıkarıyor gtx980 ile . Bunun tek artisi daha ince oluşu . Yoksa g752vs varken bunu kim niye alsın

• Ekrem71 bey G7X00 yazmışsınız. Onu G7X00 olarak değiştirebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: goenitz117

ASUS hem g752vs çıkarıyor gtx 1070 ile hemde bunu çıkarıyor gtx980 ile . Bunun tek artisi daha ince oluşu . Yoksa g752vs varken bunu kim niye alsın

Ben G751 aldım. O bile oldukça güzel ve yeterli. Kutu gelince yanlışlıkla G752 mi gönderdiler acaba demedim değil hani :D :D
    Sıvı soğutma vs gibi modeller de zaten reklam amacı taşıyor. Bu model ise daha çok satışa yönelik. 10x0 serisinin gelişi ile 9x0 serisi ucuzlamıştır. Üreticiler daha fazla karlılık elde edebilirler. Neticede biz son kullanıcı gibi fiyatlarla karşı karşıya değiller.

Asus'u ABD'den almak lazım. TR ve diğer ülke fiyatları çok pahalı.
  • stok eritme cabalari

• ardicli2000 kullanıcısına yanıt
    G751 ABD den mi aldın amazondan mi ?gtx 980 li modeller 2200 dolar gibi satılıyor 1070 li g752vs de 2000 euro gibi Avrupa da satılacakmış yani ayni fiyattan satılacak gibi gerçi bekleyip göreceğiz ama şu an oyle gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goenitz117 -- 21 Temmuz 2016; 20:46:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi burda anlamaığınız olay gtx980 yazıyor m değil yani. buda gtx 1070 m çıksa bile daha güçlü olduğu anlamına gelir. yani ananas elmayı karşılaştırmayın.

• quote:

G751 ABD den mi aldın amazondan mi ?gtx 980 li modeller 2200 dolar gibi satılıyor 1070 li g752vs de 2000 euro gibi Avrupa da satılacakmış yani ayni fiyattan satılacak gibi gerçi bekleyip göreceğiz ama şu an oyle gözüküyor

Hocam ben 970m li modeli satın aldım. 1186 dolar amazondan aldım. Yeterli olduğunu düşündüm nitekim bana çok çok yetiyor. Ama Almanya da 1700 avro idi...

• ardicli2000 kullanıcısına yanıt
    1186 dolar uygunmuş 970m li bir notebook icin . Model ismi neydi?

• Bu notebooğun en önemli özelliği sıvı soğutmaydı o olmayınca bir anlamı yok.

• dizüstü bilgisayarlara bi türlü ısınamadım ne hikmetse

kısıtlı olması beni hiç cezbetmiyor bozuldu mu sorun update etmek sorun

tamam hafif her yere götürme imkanın var ama ben pc den yanayım
  • quote:

1186 dolar uygunmuş 970m li bir notebook icin . Model ismi neydi?

G751jt
    https://www.amazon.com/Republic-G751JT-WH71-WX-17-Inch-2-60GHz/dp/B015QZVAF2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1469369650&sr=8-1&keywords=g751jt

Daha da ucuzlamış. SSd yok diye bağırmayın. msata yeri de 2 tane disk yeri de haızr bekliyor.

• Gönül rahatlığı ile alınabilinecek bir cihaz çok araştırdım, harika bir cihaz alana hayırlı olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.