Amazondan bu ürünü almaya karar verdim. kullanan varmı acaba?
ürün linki tıklanmıyor ?
bende 1070 li model var( GL702vs , 85 derece oluyor player unknown battlefield oynarken, bf1 de 80 lerde geziyor. düz kullanımda 40 civarı.. güzel bir stand ile kullanıma müsait bence bu modeller, standsız hava delikleri optimizasyon sıkıntısı var galiba sıcaklık yükseliyor.
ekranı farklı galiba sizin modelin tam karşılaştıramıyorum asusun son çıkarttığı ekranlar eski ekranları kadar başarılı değil (LG üretimi ekran kullanıyorlar) taşımak için birde çanta alın hazır amazondan alışveriş yapıyorken tr de bizim boyutlarda poşet şeklinde olmayan çanta bulmak zor. taşımada sıkıntı çıkıyor. yorumlara bakın alırken yanlız her 17 lik çantaya sığmıyor bizim modeller (thule nin 17" çantaları macbook lar için, benim cichaz sığmadı)
quote:
Orijinalden alıntı: cptANGRIST
ürün linki tıklanmıyor ?
bende 1070 li model var( GL702vs , 85 derece oluyor player unknown battlefield oynarken, bf1 de 80 lerde geziyor. düz kullanımda 40 civarı.. güzel bir stand ile kullanıma müsait bence bu modeller, standsız hava delikleri optimizasyon sıkıntısı var galiba sıcaklık yükseliyor.
ekranı farklı galiba sizin modelin tam karşılaştıramıyorum asusun son çıkarttığı ekranlar eski ekranları kadar başarılı değil (LG üretimi ekran kullanıyorlar) taşımak için birde çanta alın hazır amazondan alışveriş yapıyorken tr de bizim boyutlarda poşet şeklinde olmayan çanta bulmak zor. taşımada sıkıntı çıkıyor. yorumlara bakın alırken yanlız her 17 lik çantaya sığmıyor bizim modeller (thule nin 17" çantaları macbook lar için, benim cichaz sığmadı)
Öncelikle ürün linki paylasmadım. Sadece model adı verdim Yorumunuz için teşekkürler. Benim gözüme çarpan şey asusun bu G702,502,752 ve türevleri modellerinde soğutmaya pek yer vermediği. Fan ızgaralarında ciddi sıkıntlar var. Özellikle içinde 6820HK ve 7820HK işlemcilerini barındrıp 1070 ve 1080 gibi güçlü grafik işlemcilerine sahip olmasına rağmen bunları soğutacak bir ızgara bırakmamış altında. Dolayısı ile fanlı standlar pek kullanışlı durmuyor. Ben 2 adet Opolar LC06 vakumlu soğutucu aldım. Bitanede hepsiburadadan şu an yeni açmış olduğum flaxes marka 4 fanlı stand aldım. (Stand cok basarılı). Toparlamak gerekirse laptopu bir yere hard case içinde götürmeyi planlıyorum. Lakin o kadar para verdikten sonra tutup kumaş çantalarda taşıyamam Alienware e yöneldim bu aralar. Asus un bu kadar gücü soğutamaya imkan tanımaması beni soğuttu biraz. Ama bu ve yakın modelleri kullananların yorumlarını dinlemek güzel bir deneyim olacaktır hepimiz için.
alienvare in hardcase gibi olupta çanta gibi taşınan modelleri gayet başarılı , sizin model 752 ile benzer kasa yapısında galiba ( eğer öyle ise alienware tam sizin cihaza uygun çantalar üretiyor.)
ben ara sıra uzun uçak yolculukları yapıp çalıştığım yeri değiştirdiğim için hafif kumaş çantaları tercih etmek zorunda kalıyorum. daha once 600gr lık okul çantası kullanıyordum (sırf hafif diye :p ), şuan thule enroute çantaya cihaz sığmadığı için yeni bir çanta bakıyorum, hp nin 15.6 lık bir çantasının büyük gözüne cihazın sığabileceğini farkettim, çantayı aldım gelince birdaha yorum yaparım :p
fan delikleri konusunda katılıyorum, dışarıdan fan yardımı ile soğutmak için bende standımın kenarlarını pencere contası ile doldurup, fanların üflediği tüm havayı cihazın içinden geçecek şekilde çingene çadırına çevireceğim :)
sizin alacağınız modelin kasası daha kalın, havalandırma 702 modelinden daha başarılı olacaktır., şimdiden iyi günlerde kullanmanız dileklerimi iletiyorum.
çanta aldığınızda link paylaşırsanız çok sevinirim. birsüre ispanyada olacağım bulabilirsem bende benzer bir çanta alablirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme