Şimdi Ara

Asus ROG G752VS: GTX 1070’li dizüstü bilgisayar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mertdalokay

merhaba arkadaşlar, yurtdışından 752vs almak istiyorum ama asus Türkiye tarafında aldığım ürünün garantisi olacak mıdır ?
    TR de vatan getirmiş, inceledim. TR klavye ve garantide bu tarafta sorun yok ama yurtdışı üründe sorun yaşar mıyım tam olarak bilmiyorum. TR fiyatına göre 1500 TL ye yakın indirimli oluyor bu sayede.

Ürün hangi ülkeden alındıysa garantisi o ülkede geçerlidir.

Fiyat farkı çok fazlaymış ben olsam hiç düşünmeden Yurtdışından alırdım.
  • hızlı dönüş için teşekkürler, evet fiyat farkı var ancak cihaza müdahale gerekirse ve garantisi olmadığı durumda servis ücretleriyle bu aradaki fark kapanır gibime geliyor. belli seviyede bende müdahale edebilirim makinaya ama sonuçta yurtiçi/dışı pahalı bir ürün, sağlam destek gerektirecektir.
    garantinin bu tür markalı cihazlarda uluslararası olduğunu düşünüyordum ancak sanırım hatalı biliyormuşum.
  • mertdalokay M kullanıcısına yanıt
    Markaya firmaya göre değişiyor o konular sanırsam. Yani atıyorum samsung laptop aldın amerikadan, amerikada 2 yıl garanti, uluslararası 1 yıl garanti oluyor nereye gidersen git. Sonuçta seyahat eden insanlar da var, onları da düşünmeleri gerek. Sen asus'un uluslararası garantisini bi araştır. 1 yıl garanti olabilir bu cihazlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertdalokay

hızlı dönüş için teşekkürler, evet fiyat farkı var ancak cihaza müdahale gerekirse ve garantisi olmadığı durumda servis ücretleriyle bu aradaki fark kapanır gibime geliyor. belli seviyede bende müdahale edebilirim makinaya ama sonuçta yurtiçi/dışı pahalı bir ürün, sağlam destek gerektirecektir.
    garantinin bu tür markalı cihazlarda uluslararası olduğunu düşünüyordum ancak sanırım hatalı biliyormuşum.

Şans işi ama bence bu ürün sorun çıkarmaz tank gibi duruyor. :) Bide şu var ülkemizdeki servisler pek iyi değil hatta çoğu kişi bu markanın servisinden şikayetçi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadecenotebookta var 8000 tl fiyati daha uygun ama ssd yok ve ram 4g ,kendin ram alip eklersin cok basit ssd yide sonradan alip eklersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok öyle bir şey. Gl502vm modeli için mail attım ve garantisi olduğunu söylediler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu durumda dışarıdan alınan laptoplarda yurtiçinde bir sene de olsa garanti kapsamına alınıyor diye anlıyorum, doğru mudur ?
    yurtdışı fiyatlarla arada 1500 TL fark var neredeyse açıkcası önemli bir fark o sebeple soruyorum.
  • mertdalokay M kullanıcısına yanıt
    Bana mailde böyle söylediler. Yazılı bir belge istiyorsanız mail atın, işinizi garantiye alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.