Şimdi Ara

Asus ROG GL553VW-DM086T ANA KONU (GÜNCELLENİYOR) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ivanDragoo

quote:

Orijinalden alıntı: Xeblion

Dell Gaming Firelord 7566 B70D128W161NC özellikleri aynı ama dell in soğutması daha iyi geldi bana
    hangisini alsam kararsızım
    http://www.sadecenotebook.com/dell-gaming-firelord-7566-b70d128w161nc-pmu401810

Asusta 256gb ssd var bunda 128.

Bir de neye göre soğutması iyi geldi açıklarsanız sevinirim

çift fan var ve ızgaraları daha geniş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ivanDragoo

quote:

Dell Gaming Firelord 7566 B70D128W161NC özellikleri aynı ama dell in soğutması daha iyi geldi bana
    hangisini alsam kararsızım
    http://www.sadecenotebook.com/dell-gaming-firelord-7566-b70d128w161nc-pmu401810

Asusta 256gb ssd var bunda 128.

Bir de neye göre soğutması iyi geldi açıklarsanız sevinirim

çift fan var ve ızgaraları daha geniş

Asusun soğutması başarılı klavye kısmı asla ısınmıyor fakat fanı sesli çalışıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bu modeli aldım ve dediğiniz gibi fanı beni rahatsız edecek kadar hızlı çalışıyor. Yeni yayınlanan bios güncellemesiyle yüksek fan sesi ortadan kalkıyor diyorlar.Deneyebildiniz mi?
    Not:Bios güncellemesini görmeden dün kargoya verip para iadesi istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmanaman39 -- 14 Şubat 2017; 22:8:57 >
  • Yeni alınmış bilgisayarda 70 80 derece cpu sıcaklıgı fazla değil mi hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pweck5

Yeni alınmış bilgisayarda 70 80 derece cpu sıcaklıgı fazla değil mi hocam ?

Ben konuyu editlemeyi unuttum uzun süre kimse yazmayınca. Nvidia denetim masasındaki ayarların birinde cpu kullanımı seçiliydi sanırım gpu nun düşük cpu nun yüksek sıcaklık olması bu yüzden. Şu an cpu sıcaklıkları düştü gpu sıcaklıkları hemen hemen aynı seviyede
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcmanaman39

Bende bu modeli aldım ve dediğiniz gibi fanı beni rahatsız edecek kadar hızlı çalışıyor. Yeni yayınlanan bios güncellemesiyle yüksek fan sesi ortadan kalkıyor diyorlar.Hocam deneyebildiniz mi?
    Not:Bios güncellemesini görmeden dün kargoya verip para iadesi istedim.

Güncellemeden haberim yoktu kontrol edicem onu en kısa zamanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: agah07

http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-gl553vd-dm032t-i7-7700hq-16gb-256gb-ssd-1tb-4gb-gtx1050-156-windows-10-pmu357002?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Bu üründeki ekran kartı 1050 mi 1050ti mi ?
    Bilgisi olan var mı ?
    Linkten net anlaşılmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: pina colada

Hocam elinize sağlık güzel olmuş birde fan son hızda dediniz çok mu ses yapıyor fan ılık mi hava veriyor soğuk mu

Hocam bios güncelledim fan sesi düzeldi boşta rahatsız olmuyorum artık. Oyun esnasında çok aşırı sıcak hava gelmiyo normal yani. Klavye kısmı asla ısınmıyor çok hoş bi özellik bu.

• Bende de bu notebooktan var. 6 aydır kullanıyorum. 2 kere fabrika ayarlarına dönmek zorunda kaldım. hatta birinde fabrika ayarlarına da dönemedi bir türlü , saatlerce uğraştırdı.

Wireless problemli, sürekli kopuyor, bazen bağlı gösterse de internete girilmiyor. Aynı anda başka cihazlar sorunsuz internete bağlanabiliyor. uykuya alınca wireless gidiyor ve icon üzerinde koskoca kırmızı bir çarpıyla uyanıyor bilgisayar

sağ tıklayınca explorer kapanıyor, sanırım office ile alakalı. sağ tıklamadan bilgisayar kullanmak tam bir çile.

çok değişik mavi ekranlar alıyorum
    unexpected kernel mode trap
    system sevice extension
    enexpected store exception
    ...

arada restart atıp biosa düşüyor. bir iki saat dokunmayıp sonra açınca düzeliyor.

bazen harddiski görmüyor, select proper boot device exranında takılıp kalıyor.

bir arkadaşım da aynı modeli 3 kere servise gönderdiğini ama sorunların düzelmediğini söylüyor.

Ne yapmalıyım sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfkpln

Bende de bu notebooktan var. 6 aydır kullanıyorum. 2 kere fabrika ayarlarına dönmek zorunda kaldım. hatta birinde fabrika ayarlarına da dönemedi bir türlü , saatlerce uğraştırdı.

Wireless problemli, sürekli kopuyor, bazen bağlı gösterse de internete girilmiyor. Aynı anda başka cihazlar sorunsuz internete bağlanabiliyor. uykuya alınca wireless gidiyor ve icon üzerinde koskoca kırmızı bir çarpıyla uyanıyor bilgisayar

sağ tıklayınca explorer kapanıyor, sanırım office ile alakalı. sağ tıklamadan bilgisayar kullanmak tam bir çile.

system sevice extension
    ...

arada restart atıp biosa düşüyor. bir iki saat dokunmayıp sonra açınca düzeliyor.

bir arkadaşım da aynı modeli 3 kere servise gönderdiğini ama sorunların düzelmediğini söylüyor.

Ne yapmalıyım sizce?

Dostum ben de yaklaşık 7 aydır kullanıyorum ama dediğin sorunların hiçbiri başıma gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: BPG2004

quote:

Orijinalden alıntı: mstfkpln

Bende de bu notebooktan var. 6 aydır kullanıyorum. 2 kere fabrika ayarlarına dönmek zorunda kaldım. hatta birinde fabrika ayarlarına da dönemedi bir türlü , saatlerce uğraştırdı.

system sevice extension
    ...

Ne yapmalıyım sizce?

Dostum ben de yaklaşık 7 aydır kullanıyorum ama dediğin sorunların hiçbiri başıma gelmedi

Servise verdim geçen hafta. Uzun dönem testine sokmuşlar. normalde 20 iş günüymüş, bu süre aşılabilirmiş. 1 ay bekleyeceğiz anlaşılan. Bakalım ne olacak.

• Arkadaşlar 2 pc arasında kaldım hangisini alsam bilemiyorum yardımcı olun

Bu zaten konuda olan pc ( ebrarda indirime giriyor arada 4784 lira )
    http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-gl553vd-dm032t-i7-7700hq-16gb-256gb-ssd-1tb-4gb-gtx1050-156-windows-10-pmu357002

Bu pc vatanda gece indiriminde 4400e düşüyor
    http://www.vatanbilgisayar.com/dell-inspiron-15-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-1tb-256-ssd-gtx1050ti-4gb-15-6-w10.html

Sizce hangisini almalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bumpuss -- 26 Temmuz 2017; 0:47:12 >

• Arkadaşlar iyi forumlar, aynı bilgisayardan bende de var. Bozuldu geçen bilgisayarıcıya götürdüm cpu kaynaklı anakart değişebilir dedi, uzun sürermiş bir de parça gelmesi ben de yeni bilgisayar aldım online derslerim projelerim devam ediyor diye.
    SSD ve hdd lerini kendime aldım geri kalan halini makul bir fiyata satmak istiyorum. Çizik yok temiz kullandım ekranda ölü piksel vs bulunmamakta, herhangi bir sorunu yok yani.

İlgilenenler mesaj atabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Real Slim Shady

Arkadaşlar iyi forumlar, aynı bilgisayardan bende de var. Bozuldu geçen bilgisayarıcıya götürdüm cpu kaynaklı anakart değişebilir dedi, uzun sürermiş bir de parça gelmesi ben de yeni bilgisayar aldım online derslerim projelerim devam ediyor diye.
    SSD ve hdd lerini kendime aldım geri kalan halini makul bir fiyata satmak istiyorum. Çizik yok temiz kullandım ekranda ölü piksel vs bulunmamakta, herhangi bir sorunu yok yani.

İlgilenenler mesaj atabilir.
    Bende de bir sıkıntı var bilgisayarcı çözemedi. Sizinki nasıl bir sorundu?

• BPG2004 kullanıcısına yanıt
    Cpu bozulmuş, çözüm olarak da komple anakart değişmesi gerekiyormuş heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Real Slim Shady

Cpu bozulmuş, çözüm olarak da komple anakart değişmesi gerekiyormuş heralde.
    Bozulduğu zaman nasıl baş gösterdi? Hiç açılmadı mı, yoksa başka bir şekilde mi?

Bir de anakart değişim maliyeti için ne dediler?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.