Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ASUS ROG PHONE 2-SATILDI Satın Al 25 Şubat 2021 15:27 1 1 ASUS ROG PHONE 2-SATILDI asus rog phone 2sd 855+128 gb hafıza olan modelkozmetik durumu: ekran çiziksiz-kasa tertemiz sadece yan çerçevelerde bir iki yerde soyulma var.cihazda sorun olabilecek tek durum şu,alt taraftaki şarj yerinden bir kaç gündür şarj almıyor.muhtemelen iç kısımda temassızlık var.yan tarafta aynı şekilde bir giriş olduğu için ordan şarj ediyorum ben.aynı işlevi görüyor zaten. ordan da hızlı şarj edilebiliyor.(şarj ile ilgili videoyu gönderebilirim mesaj olarak)ben bu şekilde kullanıyorum.yanında 2 adet te kılıf verilecektir.sadece cihaz ve şarj aleti var.kutu yok.malum yolla her iki hatta kayıtlı.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adıyaman Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] XİAOMİ WATCH S1 ACTİVE MOON WHİTE [SATILDI] GOOGLE PİXEL 3A SAMSUNG GALAXY A34 5G ZTE NUBİA RED MAGİC 6-TEMİZ
Tarafimdan alinmiştir ilgisinden dolayi kadir beye teşekkur ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >